Eerst in de winkel geweest met vriendelijke bediening. Uiteindelijk de stoelen online besteld. Zouden binnen een paar dagen geleverd worden. Dat was een fout op de website en bestelbevestiging. Een... Mehr ansehen
De uiteindelijke levering van mijn salontafel heeft erg lang geduurd, in november besteld in april pas geleverd gekregen. Zou eind februari geleverd worden wat al vrij lang was maar door dat er iets v... Mehr ansehen
Mooie, grote showroom met veel keus. Personeel dat echt de tijd voor je neemt en goede adviezen geeft. Meubels op tijd geleverd, en vakkundig thuis in elkaar gezet. We zijn echt superblij met onze n... Mehr ansehen
Fijne winkel met mooie meubels. Persoonlijk advies op maat. Ook een hele goede service na de aankoop toen ik twijfelde over de vulling van de bank. Gelijk werd er een onafhankelijke partij ingezet en... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ontdek alle stijlen, trends & inspiratie met de collecties van De Troubadour Interieurs. Ontdek jouw woonstijl online of in de 5000m2 showroom bij dé interieur specialist van Nederland!
Maalderij 32, 1185 ZC, Amstelveen, Niederlande
- 0204560235
- detroubadour.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 6 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Bank model:Bubble
Fijn geholpen, en keurig volgens afspraak geleverd . En is ook nog eens hele mooie bank.
Bestelling niet ontvangen terwijl direct "uit eigen voorraad leverbaar"
Op 18 augustus online een bestelling geplaatst van een wandplank die “ruim op voorraad” stond en 20 augustus thuis geleverd zou worden met DHL.
Nu, 15 dagen later, nog niet ontvangen. Hierover geen communicatie vanuit de Troubadour, zelf contact gezocht via e-mails (in eerste instantie nl. geen response ontvangen) en naar de winkel in Amstelveen gereden. Daar van het kastje naar de muur: de webshop is een andere afdeling en de wandplank kon niet opgehaald in de winkel. Enkele dagen later is er telefonisch contact met mij opgenomen en aangegeven dat het product geleverd zou worden op vrijdag 29 augustus, vertraagd door zomerreces bij de leverancier.
Vandaag, 2 september, nog altijd niets ontvangen. Ik heb weer zelf contact opgenomen om te informeren. Erg teleurstellend hoe afspraken niet worden nagekomen. Al met al een weinig betrouwbare webshop van een woonwinkel waar je meer van zou mogen verwachten. Bestel hier zeker niet met de verwachting dat je iets tijdig ontvangt of proactief geïnformeerd zal worden, de vermelding "uit eigen voorraad leverbaar" en de DHL datumkiezer voor bezorging zeggen niets.
Heel mooie kast
De kast die we kochten is echt heel mooi en zit goed en stevig in elkaar. Heel snelle levering. Heel blij mee! We kochten in het verleden al vaker meubels bij De Troubadour, zonder uitzondering elke keer gewoon heel goed.
Bestelling gedaan voor behoorlijk…
Bestelling gedaan voor behoorlijk bedrag. Dag gekozen en vrij genomen om bestelling te ontvangen. Niks meer vernomen dus telefonisch contact opgenomen deze vertelde dat de webshop 2 weken gesloten was. Klacht ingediend maar nooit inhoudelijke reactie ontvangen van juiste afdeling. Wel opeens track and trace voor de lampen gehad. Deze zijn goed aangekomen en precies zoals verwacht.
Leuke producten. Communicatie kan beter..
Leuke producten.
Zou wel fijn zijn als je online iets besteld, je een update krijgt wanneer het product opgehaald kan worden.
Mooie winkel
Mooie winkel, prima advies en verkoopbegeleiding. Ook bezorging ging goed en vlot.
Mooi wandrek besteld en heel snel en…
Mooi wandrek besteld en heel snel en goed geleverd
Het bedrijf dacht met ons mee i.v.m
Het bedrijf dacht met ons mee i.v.m. het later op leveren van de woning. Ze belde ons op , als we de stoelen wilde ophalen, we voor het einde van de week moesten komen want het bedrijf ging dicht i.v.m. de vakanties. Alles stond voor ons klaar. Alles ging goed zoals afgesproken.
Geweldige service
Fantastische bank, snel geleverd, netjes op het afgesproken moment gemonteerd door de bezorgers, vriendelijk personeel zowel aan de telefoon van Troubadour zelf als de bezorgers.
Vriendelijke medewerkers die meedenken…
Vriendelijke medewerkers die meedenken en eerlijk advies geven ik heb een mooie bank besteld ook de levering was top kreeg 20 min van te voren een telefoontje dat ze onderweg waren en dat ging helemaal goed
Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers, dachten mee en gaven ons ook de tijd om de winkel te bekijken. Uiteindelijk geslaagd voor mooie eetkamerstoelen. Zou 5* review zijn wanneer de bezorginformatie zou kloppen. Bij verkoop zou binnen 2 weken geleverd worden. Bij zelf navraag doen, bleek dat pas eind augustus geleverd kon worden. Gelukkig werden de stoelen medio juli bezorgd en konden we er eerder van genieten.
Hulde voor team Troubadour te Amstelveen
Wij voelden ons welkom in de winkel en konden rustig rondkijken . De vragen die we hadden konden we stellen zonder het gevoel te krijgen dat er omzet gedraaid moest worden. Onze belangstelling voor een eettafel met stoelen was gewekt en we besloten om die te kopen. Daarna viel onze blik op een salontafel die we ook aanschaften na een gedegen uitleg van de verkoper..
De bon werd gemaakt en er was een kopje koffie en een wachttijd. Geen probleem!
Op de week nauwkeurig geleverd door twee fijne heren die alles samen netjes in elkaar zetten. En zelfs een tip gaven voor de plaatsing. Hulde voor team Troubadour Amstelveen
Winkel met geïnteresseerde medewerkers
Leuk personeel in de zaak en ook on line goed contact gehad. De levering viel wat tegen maar werd keurig opgelost (vertraging). De kast is prachtig! Fijne winkel Klant is koning
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.