Har nu handlet ved detailing.dk et par gange efterhånden, og de skuffer ALDRIG. Altid skarp levering, med ordenlig indpakning så produkterne ikke bliver skadet. Plus, så er der lidt godt til ganen nå... Mehr ansehen
Super service og pris! Ville blot bestille en fælgrens da jeg så de var billigst inklusiv fragt. Indtil jeg så resten af deres produkter var billigere end andre sites. Så det blev lidt dyrere end... Mehr ansehen
Super service! Jeg skulle bruge nogle Colourlock produkter - Detailing var de eneste der kunne levere til så lav en pris! De har så stort et udvalg med så konkurrencedygtige priser at jeg uden tv... Mehr ansehen
Great prices and very fast delivery. Have placed my order Friday at after 13:00 and Saturday before 11:00 the package was delivered. Also, appreciate the extra sweet bar for energy 😁. Highly recom... Mehr ansehen
Hos detaling.dk mener vi, at kvalitet og billig bilpleje sagtens kan gå hånd i hånd.
Gadelandet 14A, 2700, Brønshøj, Dänemark
- 27590688
- info@detailing.dk
- detailing.dk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review: Topkwaliteit detailing product voor je auto
Ik gebruik dit detailing product nu al een tijdje en ben zeer tevreden over het resultaat. Het product reinigt grondig zonder de lak te beschadigen en laat een mooie glans achter. Zelfs hardnekkig vuil zoals insectenresten en remstof worden moeiteloos verwijderd.
Wat mij vooral opvalt, is dat het product gemakkelijk aan te brengen is en geen strepen nalaat. Na gebruik ziet mijn auto er weer uit als nieuw. Bovendien geeft het een beschermende laag waardoor vuil zich minder snel opnieuw hecht.
De geur is aangenaam en niet te sterk, wat het werken extra prettig maakt. Ook is het product zuinig in gebruik, waardoor je er lang mee toekomt.
Pluspunten:
Sterke reinigingskracht
Laat geen strepen achter
Geeft mooie glans en bescherming
Aangename geur
Zuinig in gebruik
Minpunt:
Iets duurder dan gemiddelde producten, maar zeker zijn prijs waard
Conclusie:
Een absolute aanrader voor iedereen die zijn auto professioneel wil onderhouden en laten stralen!
Super hurtig levering også selv om de…
Super hurtig levering også selv om de var igang med at flytte.👊
Billige priser og hurtig levering!
Billigt og hurtigt levering
Hurtig levering
Hurtig levering, mega god priser og super vare.
Helt sikkert jeg bestiller herfra igen.
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Og gode priser. Og er vild med den lille gave der altid er i pakken :)
Dejligt sted at handle
Dejligt sted at handle. det bliver ikke sidste gang.
5 stjerner herfra.
Billigt og hurtig fremsendelse af varen.
Handler der gerne igen 👌
Billige kvalitets produkter
Billige kvalitets produkter, lyn hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig. Køb løs.
1. klasses håndtering
Rigtig fin behandling! Der gik 18 timer fra indlagt ordre, til der stod en pakke på dørtrinnet. Fik endda et fint opkald med specificering af pakkeordren.
Helt klart 5 stjerner!
Outstanding
Outstanding!
Great assortment, nice price, fast delivery, cool service. What more can one ask for?)
En masse lækre kvalitets produkter der…
En masse lækre kvalitets produkter der virker. Og endda til gode priser. Hurtig levering og god service. Kan klart anbefales.
Hurtig og rigtig levering.
Super hurtig ekspedition!
Glad og tilfreds
Brugt dem nogen få gange indtil videre.
alt er kommet som det skal god information undervejs og lækker kundeservice !!