De flyttede for min datter. Super dygtige fyre, venlige og ikke så meget pjat. Der var nærmest snestorm, men de klarede det perfekt og skovlede endda sne så de kunne komme ind til huset. Mine bedste a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med De Skaldede Flyttemænd 🚛📦 Trods nogle udfordringer på strækningen mellem Ørestad og Holstebro udviste drengene en sublim service, et fa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkeligt et fantastisk firma de har sig her, super behagelige mennesker, der yder den bedste service, og arbejder super hårdt, hurtigt og effektivt - det var i total trygge rammer vores ting ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi brugte dem til at flytte for mine forældre fra hus til lejlighed. De har hele vejen igennem, lige fra telefonopkaldet til selve flytningen, været utrolig servicemindede, meget effektive og med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flyttefirma med kunden i fokus Hvis du står og skal have hjælp med flytningen, så er DeSkaldedeFlyttemænd det rette flyttefirma. Vi hjælper med flytningen hele vejen. Vi klarer alle flytteopgaver for både private og erhvervsdrivende, både store og små opgaver. Vi tilbyder også fraflytnings rengøring – så jeres fokus udelukkende er Dit/ Jeres nye hjem.
Herman Bangs vej 38, 7182, Bredsten, Dänemark
Professionelle, præcise og den bedste service.
Det kan klart anbefales at bruge de skaldede flyttemænd.
Fast pris, som også er den bedste.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Stor anbefaling herfra. Fra første kontakt til det hele var leveret efter aftale på den nye adresse. Super humør og god dialog undervejs.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
I oktober 24 indhentede vi tilbud herfra og vi takkede ja. De flyttede for os d. 9/1-25. Alle aftaler blev overholdt, de var venlige og regningen var helt som aftalt, da vi havde ønsket fast pris.
Ville klart benytte os af de samme en anden gang😃

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Det er det værste firma, jeg nogensinde har haft med at gøre. Aftaler bliver ikke overholdt, og betalinger udebliver. Det virker som om, de slet ikke kan drive en lovlig forretning. Undgå dem for enhver pris.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
En skrækkelig oplevelse! Ikke nok med at de konstant ændrede på aftalerne, de betaler heller ikke deres egne regninger. Deres moral og professionalisme er helt i bund. Der er ingen grund til at stole på dem.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Jeg kan kun advare mod De Skallede Flyttemænd. De overholder hverken aftaler eller betaler deres regninger. Det er komplet kaos og useriøst fra start til slut. Der kører pt. en sag mod dem på grund af deres manglende evne til at drive forretning.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Jeg må på det varmeste anbefale DSF. De er imødekommende, hurtige og effektive, smilende og smittende med deres gode humør. Flytningen gik som smurt, men da der desværre gik noget i stykker under flytningen, sørgede de for at dække den skadede ejendel økonomisk og det gik let uden nogle problemer. De er ærlige, og giver en god service. Jeg vil anbefale dem til enhver der ønsker en tryg flytning.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Det er, når man flytter, at man finder ud af, hvor mange ting man egentlig har, og der er jeg er ingen undtagelse. Takket være De Skaldede Flyttemænd blev flytningen af alle mine ejendele dog til en hurtigt overstået og behagelig oplevelse. Og så blev den endelige regning mindre end ventet. Perfekt!

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Skånsomme, respektfulde, hurtige, smilende og ikke mindst rimlig pris
Mega god service
De varmeste anbefalinger herfra

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Let at bestille og meget venlig familie (far og to sønner) der arbejder stabilt, roligt og får arbejdet gjort med et smil👏💪og virkelig god pris👍

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Varm anbefaling herfra. Alt var ok. Flyttekasserne kom nogle dage før flytningen som aftalt. Flyttedagen forløb hyggeligt og behandlingen af mine ting foregik meget omhyggeligt.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
DSF flyttede i dag for os og det var vi meget begejstrede for.
De knoklede og tingene blev flyttet til perfektion.
Vil anbefale DSF til andre, uden tvivl.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Super skaldede flyttemænd . Kom til tiden , venlige og kørte en tur til en anden adresse med et par ting.
Jeg vil helt bestemt bruge firmaet igen.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Vi brugte de tre skaldede flyttemænd til vores flytning i går. De løste opgaven helt perfekt og med masser af smil. Vi valgte at betale per time og oplevede, at de var hurtige og effektive, så jeg synes prisen var fin. Det tog dem under fire timer at flytte et helt hus på 170 kvm (med kort kørevej indenfor samme by). Vi vil helt klart benytte dem igen!

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Hurtig og effektiv flytning.
Trods lidt udfordringer blev det også klaret. Stor ros herfra.
Kan kun anbefales til andre der har brug for hjælp til flytning.
Vil helt sikkert bruge dem igen hvis det bliver nødvendigt.
Annalise, Horsens.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Jeg kan kun anbefale alle at bruge De Skaldede Flyttemænd, når I skal flytte. De kommer til tiden, de er utrolig søde og i mødekommende, de er stille, rolige og meget effektive. De passer på tingene og min flytning gik absolut hurigt og effektivt og ikke så meget som et glas var knust. Deres priser er attraktive - de får 5 store stjerner af mig ⭐️⭐️⭐️🌟🌟

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
God flytning fra Holbæk til Herning!
2 gabg jeg anvender et flyttefirma, første gang var så skuffende og der var ik styr på noget. Derfor valgte jeg DSF denne gang og tak skæbnen! De har gjort en mega godt arbejde, og jeg tager hatten af for de tre mænd. Fantastiske og produktive
Hvis jeg en skønne dag skulle flytte igen, bliver de bestemt anvendt igen
Tak for den gode oplevelse og glad humør🫶🏼

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
De tre fantastiske gutter gjorde, at jeg beholdte overblikket og trygheden hele vejen igennem flytningen.
De havde også lige ti ekstra flyttekasser med, som jeg stod og manglede …
En absolut god flytteoplevelse hele vejen igennem, og jeg vil til hver en tid anbefale dem. TAK!

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Hjalp en god ven med flytning i weekenden. de Skaldede flyttemænd var bare super i både afhentning/læsning samt indflytning. Sjældent har jeg oplevet en mere proff. flytning. Jeg skal i hvert fald aldrig selv stå for en flytning selv igen.

Antwort von Deskaldedeflyttemaend
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.