Huidkliniek Dermacure Bewertungen 130

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben al jaren vaste klant bij Dermacure. Er word heel goed geluisterd naar je wensen en geadviseerd welke behandelingen het beste bij je passen. Alles in goed overleg en met duidelijke toelichting.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom al ruim 15 jaar bij Chretienne voor mijn midline oedeem. Eerst bij haar vorige baan en toen ze voor haarzelf begon was er voor mij geen enkele twijfel om met haar mee te gaan. Dermacure staat voo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorig jaar met een flinke bal (oedeem) in mijn oksel bij Eveline terecht gekomen en met haar meeverhuisd toen ze naar Dermacure ging. Nog steeds onder behandeling om te voorkomen dat het weer “vast lo... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Veel expertise in huis, goede behandeling, veel mogelijkheden door verschillende goede en up to date apparaten! Maar, de communicatie kan veel beter. Ik had na lang wikken en wegen een afspraak gemaa... Mehr ansehen

1. Hautpflegeklinik
  2. Medizinische Klinik

Vom Unternehmen geschrieben

Stap binnen in onze kliniek van huidverbetering en medische expertise waar eerlijk advies, deskundigheid en de wensen van de cliënt centraal staan. Met een luisterend oor naar de wensen en behoeften van de cliënt en onze expertise stellen wij een behandelplan op om een optimale en langdurige huidverbetering- en gezondheid te realiseren. Bij ons ben je verzekerd van de best mogelijke behandelmethoden voor jouw huidprobleem ondersteund door ons gepassioneerd team van huidtherapeuten. Boek eenvoudig jouw afspraak via de website, Whatsapp of mail en wij verwelkomen je graag.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Beste Jopie,

Bedankt voor je mooie feedback! We zijn blij om te horen dat je onze vriendelijke benadering waardeert. We kijken ernaar uit je bij je volgende bezoek weer te verwelkomen!

In een woord geweldig

In een woord geweldig! Mijn gevoelige huid is ontzettend verbeterd alsook de fijne lijntjes, couperose en de zonneschade. Zeer deskundig team met topproducten!

Beste Corinna,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je gevoelige huid zó goed is verbeterd en dat je resultaten ziet bij de fijne lijntjes, couperose en zonneschade. Ons team doet er alles aan om de beste huidverbetering te bieden met topproducten. We stellen je vertrouwen zeer op prijs en kijken ernaar uit je weer te zien!

Zeer professioneel

Zeer professioneel, Vriendelijk, klantgericht en kundig.

16. August 2024

Beste Brechje,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze professionaliteit, vriendelijkheid en klantgerichtheid waardeert. Jouw tevredenheid is voor ons uiterst belangrijk, en we streven ernaar om elke cliënt de best mogelijke ervaring te bieden. We kijken ernaar uit om je weer te verwelkomen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kom al vele jaren voor…

Ik kom al vele jaren voor oedeemtherapie. Krijg steeds weer een goede behandeling. De afspraken kan ik goed aangeven wanneer ik kan. Er staat een goed team voor je klaar

Beste Ida,

Hartelijk dank voor je fijne feedback! We zijn blij om te horen dat je al jaren tevreden bent met onze oedeemtherapie en de behandelingen die je ontvangt. Jouw tevredenheid en vertrouwen betekenen veel voor ons. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. We kijken ernaar uit je weer te zien!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik Rijpe, goed verzorgde huid mijn huid al een jaar

Ik behandel mijn huid al een jaar, alle voorgestelde procedures voldeden aan mijn verwachtingen en ik ben erg blij met de behaalde resultaten.

13. August 2024

Beste Carla,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je al een jaar tevreden bent met de behandeling van je huid en dat het voorgestelde behandelplan aan je verwachtingen voldoet.

We waarderen het enorm dat je jouw positieve ervaring bij ons in de kliniek hebt gedeeld.

We staan altijd voor je klaar en kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen.

Gewoon goed.

Goede behandeling, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Zeer tevreden over de praktijk.

Beste Carin,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de behandeling, de duidelijke uitleg en het vriendelijke personeel. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen in onze praktijk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kom al heel wat jaren bij Dermacure…

Ik kom al heel wat jaren bij Dermacure en ben ontzettend tevreden. Prettige sfeer, fijn contact en heel secuur,kundig en oprecht. Ze nemen de tijd voor iedere behandeling en luisteren goed naar wat de klant wil en denkt mee. Iedere huid is anders, het is af en toe ook even zoeken wat voor iemand werkt.
Ik gebruik al een aantal jaar Obagi en ben heel tevreden! Mijn huid is heel rustig, pigmentvlekken zijn zo goed als weg samen met de fijne lijntjes.
Ook de behandelingen en vooral de lazer zijn fantastisch!
Ik kan alleen maar zeggen “ ga een keer langs voor een intake”!

Beste Els,

Hartelijk dank voor deze geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je al jarenlang tevreden bent met je ervaringen bij Dermacure.

Het is fijn te weten dat je de sfeer, de zorgvuldigheid van ons team en de kundigheid erg waardeert. We streven er altijd naar om persoonlijke aandacht te geven en de best passende behandelingen aan te bieden. Geweldig om te horen dat Obagi zo goed werkt voor jouw huid en dat je tevreden bent met de resultaten van onze behandelingen.

Bedankt voor het aanraden van een intake; we kijken ernaar uit om nieuwe klanten te verwelkomen! Mocht je nog vragen of wensen hebben, laat het ons gerust weten. Tot snel!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. Denken altijd mee en goede bereikbaarheid via watsapp. Tijd van behandeling ( lymfedrainage therapie) is wel ingekort de laatste jaren, wat mi niet ten goede komt mbt het resultaat. Machtiging om mijn behandelingen vergoedt te krijgen is niet gelukt helaas.

Beste,

Dankjewel voor jouw waardevolle feedback! We zijn blij om te horen dat je ons personeel vriendelijk en behulpzaam vindt, en dat de WhatsApp-bereikbaarheid positief is.

We waarderen je input enorm en zullen de behandeltijd voor lymfedrainage therapie intern bespreken om mogelijkheden voor verbetering te onderzoeken. Helaas is het niet gelukt om de behandelingen vergoed te krijgen, dit vinden wij ook erg spijtig en ligt jammer genoeg buiten onze macht om.

We hopen je snel weer te zien in onze kliniek.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en duidelijke uitleg gekregen…

Goede en duidelijke uitleg gekregen over de behandelingen.
O.a. pigment vlekken in het gezicht die zijn verwijderd, waar ik erg tevreden over ben.
Ook de producten waar mee gewerkt wordt zijn effectief.

1. März 2024

Beste Anneke,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de resultaten van de verwijdering van pigmentvlekken en onze producten. We zien je graag snel weer!

Goede behandelingen voor mijn litteken

Goede behandelingen voor mijn litteken

Ik kom al een aantal jaar bij Dermacure met mijn grote litteken die door verschillende operaties mij redelijk veel last bezorgd. Nog steeds onder erg fijne behandelingen bij Cretienne en er wordt altijd deskundig meegekeken

10. August 2024

Antwort von Huidkliniek Dermacure

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de behandelingen bij Dermacure en dat Chretienne je goed ondersteunt in het verbeteren van je litteken. Onze focus ligt altijd op deskundige en persoonlijke zorg, en we waarderen het enorm dat je dit met ons deelt. We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen in onze kliniek, tot snel!

Antwort von Huidkliniek Dermacure

Beste Helga, bedankt voor uw positieve review! Het maakt ons blij dat u tevreden bent met onze service en klantvriendelijkheid. We kijken ernaar uit u weer te mogen ontvangen in de kliniek.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Intake

Ik had een afspraak voor een intake gesprek voor permanent ontharen. Helaas heb ik 25 minuten moeten wachten. Nadat ik weg ging had ik er zelf geen goed gevoel bij. Dus nu ergens anders onder behandeling.

25. Juni 2024

Beste Iris,

Bedankt voor jouw feedback en het delen van jouw ervaring. Het spijt ons te horen dat je een lange wachttijd hebt gehad en dat dit jouw gevoel over de afspraak heeft beïnvloed. Jouw tijd is waardevol en we streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We waarderen jouw opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, staan we voor je klaar met de best mogelijke service en huidverbetering. We wensen je een prettige dag.

Moedervlekken weg laten halen

Waren eerlijk in wat wel wel kon en meteen geholpen. Na een week of 6 niks meer van te zien. Geweldig resultaat !!!

11. Juni 2024

Beste Peter,

Hartelijk dank voor jouw positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. Het is fijn dat we je goed konden informeren en helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen of behoefte aan verdere behandelingen hebben, staan we graag voor je klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke communicatie goede service…

Duidelijke communicatie goede service klantvriendelijkheid

9. August 2024

Beste Marianne,

Bedankt voor jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je onze communicatie, service en klantvriendelijkheid zo waardeert. Jouw tevredenheid is voor ons ontzettend belangrijk en we streven er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden. We hopen je binnenkort weer te zien!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We zijn vaste klanten van Dermacure…

We zijn vaste klanten van Dermacure voor het gebruiken van zein obagi producten.
We bestellen gemiddeld wel voor 1000/1200 euro per drie/zes maanden.
Afgelopen vrijdag hebben we een bestelling geplaatst en afgesproken deze gisteren 29 juli op te halen.
Bij het binnen komen begroet de medewerkster mij netjes en gaat naar het voorraadkamertje achter haar en komt met het verhaal dat een collega twee items uit onze bestelling(die al klaar stond in een tasje)verkocht heeft.
Dit lijkt me ongeloofwaardig omdat ze in dat kamertje met niemand contact heeft gehad en dus eigenlijk al wist dat iemand die items verkocht heeft of iig uit onze bestelling had gehaald.
Jammer maar dit besluit ons dat we ons geld overal kwijt kunnen om deze producten te kopen aangezien indeze een andere klant wss belangrijker is geweest dan wij.

29. Juli 2024

Beste Peter,

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat uw bestelling niet compleet was op het moment u het kwam ophalen in de kliniek.

We hadden het graag direct voor u willen oplossen met het alternatief dat meegegeven is en het product spoedig bij u thuis te laten leveren. We betreuren het dat we geen reactie hierop hebben ontvangen.

We hebben ook geprobeerd om per e-mail contact met u op te nemen om onze excuses nogmaals aan te bieden en gezamenlijk naar een oplossing te zoeken.

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen ervoor zorgen dat u een positieve ervaring heeft bij Dermacure. We hopen op een reactie van u per mail om een telefonisch overleg te plannen zodat we de vervelende gevoelens kunnen laten rusten.

Voor de eerste keer bij Derma Cure

Voor de eerste keer bij Derma Cure. Een consult gehad bij Evie.
Super fijne ervaring.
Er wordt goed naar je geluisterd, en je krijgt een eerlijk en duidelijk advies.
Meteen een vervolg afspraak gemaakt.

8. Juli 2024

Beste Frans,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad tijdens uw consult bij Evie. Goed dat u zich gehoord voelde en tevreden bent met het advies dat u heeft ontvangen. We kijken ernaar uit om u weer te mogen verwelkomen!

Aanrader!

Er werd goed geluisterd naar mijn hulpvraag. Goede adviezen en behandelplan op maat. Denken met je mee. Super ervaring!

25. April 2024

Beste Paulien,

Bedankt voor uw enthousiaste feedback! We zijn blij om te horen dat u zich goed gehoord voelde en dat u een super ervaring heeft gehad. We waarderen uw aanbeveling en kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien!

Zorgvuldige behandeling

Zorgvuldige behandeling , voldoende informatie. Redelijke prijs.

15. Mai 2024

Antwort von Huidkliniek Dermacure

Beste Ingrid, bedankt voor het delen van je ervaring bij ons in de kliniek. We zijn blij dat je tevreden bent en kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen in onze kliniek. Groetjes, team Dermacure

Attent

Attent, bekwaam, geduldig.

27. Mai 2024

Antwort von Huidkliniek Dermacure

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent. We hopen je snel weer in de kliniek te zien! Groetjes, team Dermacure

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed advies gegeven

Goed advies gegeven, zorgvuldig tewerk gegaan.

6. Mai 2024

Antwort von Huidkliniek Dermacure

Hi Wilma, we zijn blij dat je tevreden bent. Dankjewel voor het delen! Groetjes, team Dermacure

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr