Ik ben al jaren vaste klant bij Dermacure. Er word heel goed geluisterd naar je wensen en geadviseerd welke behandelingen het beste bij je passen. Alles in goed overleg en met duidelijke toelichting.... Mehr ansehen
Kom al ruim 15 jaar bij Chretienne voor mijn midline oedeem. Eerst bij haar vorige baan en toen ze voor haarzelf begon was er voor mij geen enkele twijfel om met haar mee te gaan. Dermacure staat voo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vorig jaar met een flinke bal (oedeem) in mijn oksel bij Eveline terecht gekomen en met haar meeverhuisd toen ze naar Dermacure ging. Nog steeds onder behandeling om te voorkomen dat het weer “vast lo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veel expertise in huis, goede behandeling, veel mogelijkheden door verschillende goede en up to date apparaten! Maar, de communicatie kan veel beter. Ik had na lang wikken en wegen een afspraak gemaa... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Stap binnen in onze kliniek van huidverbetering en medische expertise waar eerlijk advies, deskundigheid en de wensen van de cliënt centraal staan. Met een luisterend oor naar de wensen en behoeften van de cliënt en onze expertise stellen wij een behandelplan op om een optimale en langdurige huidverbetering- en gezondheid te realiseren. Bij ons ben je verzekerd van de best mogelijke behandelmethoden voor jouw huidprobleem ondersteund door ons gepassioneerd team van huidtherapeuten. Boek eenvoudig jouw afspraak via de website, Whatsapp of mail en wij verwelkomen je graag.
Beiaardstraat 14, 5554PV, Valkenswaard, Niederlande
- +31408795938
- info@dermacure.nl
- dermacure.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
In een woord geweldig
In een woord geweldig! Mijn gevoelige huid is ontzettend verbeterd alsook de fijne lijntjes, couperose en de zonneschade. Zeer deskundig team met topproducten!

Zeer professioneel
Zeer professioneel, Vriendelijk, klantgericht en kundig.

Antwort von Huidkliniek Dermacure
Ik kom al vele jaren voor…
Ik kom al vele jaren voor oedeemtherapie. Krijg steeds weer een goede behandeling. De afspraken kan ik goed aangeven wanneer ik kan. Er staat een goed team voor je klaar

Antwort von Huidkliniek Dermacure
Ik Rijpe, goed verzorgde huid mijn huid al een jaar
Ik behandel mijn huid al een jaar, alle voorgestelde procedures voldeden aan mijn verwachtingen en ik ben erg blij met de behaalde resultaten.

Gewoon goed.
Goede behandeling, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Zeer tevreden over de praktijk.

Antwort von Huidkliniek Dermacure
Ik kom al heel wat jaren bij Dermacure…
Ik kom al heel wat jaren bij Dermacure en ben ontzettend tevreden. Prettige sfeer, fijn contact en heel secuur,kundig en oprecht. Ze nemen de tijd voor iedere behandeling en luisteren goed naar wat de klant wil en denkt mee. Iedere huid is anders, het is af en toe ook even zoeken wat voor iemand werkt.
Ik gebruik al een aantal jaar Obagi en ben heel tevreden! Mijn huid is heel rustig, pigmentvlekken zijn zo goed als weg samen met de fijne lijntjes.
Ook de behandelingen en vooral de lazer zijn fantastisch!
Ik kan alleen maar zeggen “ ga een keer langs voor een intake”!

Zeer vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel. Denken altijd mee en goede bereikbaarheid via watsapp. Tijd van behandeling ( lymfedrainage therapie) is wel ingekort de laatste jaren, wat mi niet ten goede komt mbt het resultaat. Machtiging om mijn behandelingen vergoedt te krijgen is niet gelukt helaas.

Antwort von Huidkliniek Dermacure
Goede en duidelijke uitleg gekregen…
Goede en duidelijke uitleg gekregen over de behandelingen.
O.a. pigment vlekken in het gezicht die zijn verwijderd, waar ik erg tevreden over ben.
Ook de producten waar mee gewerkt wordt zijn effectief.

Goede behandelingen voor mijn litteken
Goede behandelingen voor mijn litteken
Ik kom al een aantal jaar bij Dermacure met mijn grote litteken die door verschillende operaties mij redelijk veel last bezorgd. Nog steeds onder erg fijne behandelingen bij Cretienne en er wordt altijd deskundig meegekeken

Intake
Ik had een afspraak voor een intake gesprek voor permanent ontharen. Helaas heb ik 25 minuten moeten wachten. Nadat ik weg ging had ik er zelf geen goed gevoel bij. Dus nu ergens anders onder behandeling.

Moedervlekken weg laten halen
Waren eerlijk in wat wel wel kon en meteen geholpen. Na een week of 6 niks meer van te zien. Geweldig resultaat !!!

Antwort von Huidkliniek Dermacure
Duidelijke communicatie goede service…
Duidelijke communicatie goede service klantvriendelijkheid

Antwort von Huidkliniek Dermacure
We zijn vaste klanten van Dermacure…
We zijn vaste klanten van Dermacure voor het gebruiken van zein obagi producten.
We bestellen gemiddeld wel voor 1000/1200 euro per drie/zes maanden.
Afgelopen vrijdag hebben we een bestelling geplaatst en afgesproken deze gisteren 29 juli op te halen.
Bij het binnen komen begroet de medewerkster mij netjes en gaat naar het voorraadkamertje achter haar en komt met het verhaal dat een collega twee items uit onze bestelling(die al klaar stond in een tasje)verkocht heeft.
Dit lijkt me ongeloofwaardig omdat ze in dat kamertje met niemand contact heeft gehad en dus eigenlijk al wist dat iemand die items verkocht heeft of iig uit onze bestelling had gehaald.
Jammer maar dit besluit ons dat we ons geld overal kwijt kunnen om deze producten te kopen aangezien indeze een andere klant wss belangrijker is geweest dan wij.

Voor de eerste keer bij Derma Cure
Voor de eerste keer bij Derma Cure. Een consult gehad bij Evie.
Super fijne ervaring.
Er wordt goed naar je geluisterd, en je krijgt een eerlijk en duidelijk advies.
Meteen een vervolg afspraak gemaakt.

Aanrader!
Er werd goed geluisterd naar mijn hulpvraag. Goede adviezen en behandelplan op maat. Denken met je mee. Super ervaring!

Zorgvuldige behandeling
Zorgvuldige behandeling , voldoende informatie. Redelijke prijs.

Antwort von Huidkliniek Dermacure
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.