Depubgolfkoning Bewertungen 29

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige Pubgolf, garantie op een avond vol gekkigheid en gezelligheid. Twee keer al gespeeld en het blijft me elke keer verassen Grt Sr captain Robin

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie rondes en veel genoten! Echter waren de locaties niet op de hoogte van de PubGolf en heeft elke locatie weer eigen openingstijden etc. Afgelopen zaterdagavond vanaf 21.00 uur zijn wij... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige tijd gehad in Antwerpen, erg uitdagende maar leuke Pubgolf! Komt op veel leuke plekken waar je anders niet zo snel zou komen. Echte aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gezellige avond! We kwamen langs leuke tentjes die wij nog niet kende. Vriendelijk personeel die ook enthousiast werden als wij de Pub Golf benoemden :) Wel goed optijd beginnen want je wilt het zeker... Mehr ansehen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

29 Bewertungen

Grt
Sr captain Robin

17. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er waren zeker 3 kroegen die niet meer…

Er waren zeker 3 kroegen die niet meer bestonden, en er was 1 kroeg die ons niet binnen liet omdat we verkleed waren, wat bijzonder is want er zijn vast meerdere groepen die verkleed gaan

13. März 2026

Hoi Britt,

Dank je voor je review en jammer om te horen dat jullie dit zo hebben ervaren. Cafés kunnen soms sluiten of wisselen, en dat proberen we zo snel mogelijk in onze routes bij te werken. We gaan dit daarom ook direct controleren en waar nodig aanpassen.

Dat jullie ergens niet binnen mochten vanwege verkleding is natuurlijk vervelend. Helaas ligt dat bij het deurbeleid van het café zelf en hebben wij daar geen invloed op.

Stuur ons gerust even een mail via info@depubgolfkoning.nl
, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Groet,
Team De Pubgolf Koning 🍻

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie rondes en veel genoten

Mooie rondes en veel genoten!

Afgelopen zaterdagavond vanaf 21.00 uur zijn wij gestart in Groningen. Al snel bleken 3 kroegen pas om 22.00 uur open te gaan, had 1 locatie een besloten feest (wat kan gebeuren), was 1 locatie om 22.00 uur gesloten en was er nog een locatie die geen trek had in een groep zatlappen ;)

Al met al wat rumoerig met 40 personen. Was wel gezellig!

2. März 2026

Antwort von Depubgolfkoning

Bedankt voor je review en het delen van jullie ervaring, Joep!

Fijn om te horen dat jullie een gezellige avond hebben gehad en genoten hebben van de rondes. Dank ook voor je eerlijke feedback over de openingstijden van de locaties. Dat is waardevolle input voor ons.

We gaan dit verbeteren door op de website duidelijker te vermelden tussen welke tijden je het beste kunt starten, zodat alle kroegen in de route ook daadwerkelijk open zijn. Op die manier voorkomen we dit soort situaties in de toekomst.

Nogmaals bedankt voor het meedenken en hopelijk zien we jullie in de toekomst nog eens terug voor een nieuwe pubgolf! 🍻

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De Pubgolf was echt dramatisch

De Pubgolf was echt dramatisch, de helft van de clubs waren nog niet open. Verder waren de opdrachten ook kat en de kroegen waren we naartoe moesten ook echt een groot drama. Allemaal veel te duur en van die rare plekken. Echt nooit meer

7. März 2026

Antwort von Depubgolfkoning

Hoi Thomas, wat jammer dat de pubgolf niet is bevallen! We kunnen alleen je naam niet terug vinden in ons systeem. Zou je ons een mail willen sturen met je bestelnummer? Zo kunnen we vast tot een oplossing komen!

Pubgolf Antwerpen

Zeer leuk om te doen met je vriendengroep, wij hebben de pubgolf van Antwerpen gespeeld en hebben een top avond gehad! Duidelijke instructies en leuke opdrachten.

17. Januar 2026

Pupgolf antwerpen

Ik heb dit weekend in Antwerpen een pubgolf gespeeld. De holes waren erg divers en de route zorgde voor een leuk beeld van de stad.

17. Januar 2026

Echt een top pubgolf!

Echt een top pubgolf!! Zeker een aanrader als je iets leuks wil doen met vrienden :) Wij gaan binnenkort zeker naar andere steden om meer pubgolven te spelen😆

10. Januar 2026

Avond van ons leven 😂

Wij hebben echt de avond van onze leven gehad. We deden de PUBGOLF van Utrecht en het was zo grappig. De opdrachten, de power-ups en de verschillende soorten plekken waar je komt maken dit echt tot een fantastisch spel. Wij speelde het met z’n 2e (ook een aanrader!), maar binnenkort gaan we dit met onze vriendengroep doen. Aan het einde van de avond konden we beide niet meer lopen van het lachen (en de drank) 😂

11. Januar 2026

TOP⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Enorm snelle service goede pubgolfs leuke vragen leuke opdrachten eigenlijk alles wat een (goeie) pubgolf nodig heeft en dat voor een scherpe prijs goed geregeld mannen 5 sterren

10. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr