Dent Perfect Bewertungen 86

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via een buurman van Arkin met elkaar in contact gekomen en na het eerste onderzoek een behandelplan gemaakt voor een volledige prothese!!Voor het eerste deel naar Istanbul waar ik door chirurg Cihan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij het eerste consult in Lelystad bij Dent Perfect ben ik goed geïnformeerd en geholpen door Arkin. Arkin nam de tijd om alles rustig uit te leggen. De reis naar Turkije is ook netjes geregeld en goe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een ongelukje in het verleden mijn voortanden afgebroken. 25 jaar geleden facings laten plaatsen. Deze waren nu aan vervanging toe. Na een lange zoektocht kwam ik uit bij Arkin, Dent Perfect Lelyst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoekend naar een degelijke oplossing voor mijn tandprobleem ben ik vanuit België bij DentPerfect terecht gekomen. Je wordt er hartelijk ontvangen en zonder enige druk worden alle mogelijkheden bespro... Mehr ansehen

1. Gesundheit & Medizin

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allah Allah wat een professionele team

Allah Allah wat een professionele team, begeleiding top, hotel top, duidelijkheid top, vakkundig top. En als je wat wil dat geregeld wordt dat kan meteen besproken worden en eerlijkheid ook top. En ik ben nu pas op de helft van m’n. behandeling. Als je niet naar dent perfect gaat en naar iemand anders dan ruil je goud voor zilver. Mvg Samir

28. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bedrijf, goede prijs.

Mijn keuze voor Dent Perfect is mede bepaald door het enorme prijsverschil met Nederland, Nederlands aanspreekpunt en begeleiding. Ook dat er nazorg is in Nederland. Ik heb al mijn tanden en kiezen laten vervangen door implantaten en heb nu een mooi gebit. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik voor Dent Perdect (dus Arkin) heb gekozen. Ben 100% tevreden over begeleiding en uitvoering. Kan iedereen aan raden voor Dent Perfect te kiezen. Arkin en de hele crew in Istanbul, hartelijk bedankt! Bert.

30. Januar 2024

Super, super tevreden!

Samen met mijn man, in Augustus 2023 dit traject ingegaan. Halverwege September naar Istanbul, alle tanden en kiezen getrokken, implantaten ingebracht. Te weinig kaakbot aanwezig (o.a. door leeftijd van 69 jaar), dus tijdelijk vast gebit niet mogelijk. Kunstgebit gemaakt. Daarna 4 maanden zonder tanden gelopen, eigen keuze. Halverwege Januari 2024 terug en weer tanden gekregen. Bij het aanbrengen van de boventanden bleek 1 implantaat los te zitten. Daar werd onmiddellijk de chirurg bijgehaald, gecontroleerd, nieuwe grotere ingezet. Kan niet zeggen dat dat prettig was, alleen al de teleurstelling, maar ik heb er ook bepaald geen trauma aan overgehouden. Ik kan weer redelijk normaal eten! Alleen een aantal weken niet bijten met de voortanden. Al met al een hele goede ervaring. Arkin verzorgt en begeleid je constant. Hij wordt ook continue op de hoogte gehouden. Bedankt hiervoor Arkin. Also special thanks to Dr. Cihan and Dr. Talha for the work, care and compassion. In kan iedereen voor 100% Dent Perfect aanbevelen! Gerlien.

30. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

28 nieuwe kronen, zeker Perfect!

Ik heb mijn volledige gebit laten voorzien van 28 zirkonium kronen. Het resultaat is echt geweldig!

Ik koos voor Dent Perfect omdat ik dan bij een kliniek in NL terecht kon. Ook bij eventuele problemen later kan ik hier terecht, net zoals voor een tussentijdse controle.

Eind december naar Istanbul gevlogen, de volgende dag werd ik direct precies volgens afspraak geholpen. Alle tanden en kiezen werden geslepen (of getrokken). Daarna kreeg ik de tijdelijke kronen.

2 dagen later waren de kronen klaar en moest ik deze "passen". Er was een probleempje met 1 kroon, die werd direct opnieuw gemaakt in het laboratorium.

De volgende dag werden alle kronen geplaatst en het resultaat is echt super! Alles verliep ook perfect volgens plan, alle afspraken werden nagekomen. In de kliniek zijn alle artsen zeer professioneel, maar ook aardig en meedenkend (meelevend). Je bent tenslotte in een ander land en er gebeurt nogal wat in een hele korte periode. Ze stellen je echt gerust. Ook alle andere personeel was super aardig.

Ik zou Dent Perfect 100% aanraden.

Brian

29. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over het totaal plaatje. Afspraken eind resultaat.

Ik ben met mijn vriend meegegaan naar Istanbul, omdat hij zijn hele gebit ging herstellen. Ik vroeg of ze ook naar mijn brug wilde kijken en direct is er na gekeken, maar het vervangen was niet direct nodig. Ik heb het wel direct laten doen, omdat ik toch in Istanbul was en er ook tijd was.
Conclusie: alle afspraken die gemaakt zijn, zijn allemaal nagekomen en alles perfect op tijd. Goede service, nette kliniek, aardige tandartsen en erg tevreden over mijn brug en zeker over het resultaat van mijn vriend.

25. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zou iedereen Dent Perfect in…

Ik zou iedereen Dent Perfect in Lelystad aanraden. Zelf vond ik het heel erg spannend om facings te laten plaatsen, maar Arkin , tandarts Arca en Meryem hebben mij allemaal zo goed geholpen ze waren erg lief en geduldig voor mij je voelt je snel op je gemak. Het zijn echte vakmensen die heel perfectionistisch te werk gaan. Ze nemen alle tijd voor je. En het eind resultaat; ik kan weer lachen met super mooie tanden. 😁 Dank jullie wel allemaal jullie zijn geweldig!! 👍

22. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was erg bang om m’n tanden en…

Ik was erg bang om m’n tanden en implantaten te doen. Ik heb onder narcose gedaan. Niets van gevoeld niets gemerkt. Ik durf nu eindelijk te lachen en hoef mezelf niet te schamen. Dank jullie wel team dent perfect.

28. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn gebits renovatie door DentPerfect…

Mijn gebits renovatie door DentPerfect is tot volle tevredenheid gedaan. Zowel het gesprek in Lelystad als de inbreng van de implantaten in Istanbul en het aanbrengen van alle kronen in Antalya is dankzij DentPerfect een mooi resultaat geworden.
Het personeel was professioneel attent en aardig.
Het vervoer en hotel was prima geregeld en ik waardeerde het dat tijdens de behandeling er steeds overleg was tussen Turkije en Lelystad.
Gedurende de behandeling voelde ik mij heel relaxed en had ik geen pijn.
Het eindresultaat was boven verwachting.
Ik ben blij dat ik voor DentPerfect heb gekozen en zal hun zeker aanbevelen.
Peter van der Meulen
Nederland

23. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedrijf is een erg betrouwbaar…

Dit bedrijf is een erg betrouwbaar bedrijf die ontzettend goede connecties heeft met een tandarts praktijk in Turkije. Waarbij ook een hotel in de buurt is. Alles word van top tot geregeld en iedereen is goed op elkaar in gespeeld. Ik heb sinds een paar dagen mijn nieuwe ondergebit. En ik ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt.

12. Oktober 2023

Superbedrijf en zeer professioneel

Fijn dat dit bedrijf een vestiging heeft in Nederland. Professioneel ontvangen, goede intake en advies over hoe mijn gebit weer stralend te maken. In Antalya goede begeleiding en perfecte service. Nazorg is fantastisch. Zeker een aanrader!!! Ik ben echt heel blij met het resultaat!!

6. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kronen plaatsen via dent perfect

Ik vind het belangrijk om de tandarts in Nederland te hebben. Het 1e gesprek voelde goed en vertrouwd aan. Dus verdere afspraken gemaakt en in Istanbul geweest en erg blij met mijn nieuwe gebit. Ook de tandartsen hier bekwaam en vriendelijk.

3. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kwam bij dent perfect er werd naar…

Ik kwam bij dent perfect er werd naar mij geluisterd wat ik wilde er werd een scan gemaakt en gelijk naar antaly gestuurd daarna een plan gemaakt . Arkin heeft alles duidelijk uitgelegd ook heeft hij alles geregeld vliegtuig en hotel .de praktijk in antaly was super moderne het team dokters waren super lief. Ze zijn daar kundig als ik zie wat bij mij gedaan hebben dat had ik niet durven dromen zo mooi . Dent perfect is betrouwbaar en ik het iedereen aanraden.

12. September 2023

Gebitsrenovatie Turkije

Op zoek naar een bedrijf die dental reizen aanbied met een praktijk in zowel in Turkije als Nederland kwam ik bij Dent Perfect terecht. Een bezoek aan de zeer nette praktijk in Lelystad en de offerte twijfelde ik niet langer. Ik had gekozen om de behandeling in Istanbul te laten uitvoeren en hier heb ik zeker geen spijt van. Ik verbleef in een prachtig 5 sterren hotel en de behandeling was in een mooie nette kliniek door een zeer kundige en perfect engels sprekende tandards. Het slijpen van de tanden werd gedaan onder narcose waardoor ik hier niks van heb meegemaakt. 2 dagen later werden de 28 kronen geplaatst met werkelijk een fantastisch resultaat. Zeker een aanrader!

21. August 2023

behandeling istanbul

alles was goed geregeld vanaf de vlucht die geboekt werd tot aan de behandeling aangekomen op het vliegveld van Istanbul werd ik opgewacht door het transfer die geregeld was vanuit Nederland eenmaal daar werd ik voor een voor controle naar de kliniek gebracht die er zeer goed uit zag professioneel personeel die weten waar ze mee bezig zijn na de voor controle werd ik even naar het hotel gebracht mijn behandeling werd dezelfde dag nog uitgevoerd waarbij ik had gekozen voor een sedatie behandeling die heel erg goed uitpakten ze hebben tanden getrokken en 5 implantanten gezet en ik heb er niks van meegekregen dus dat is zeker een aanrader voor iemand die ook hele slechte ervaringen hebben met tandartsen in Nederland de vervolg periode was ook goed geregeld na een dag rust vloog ik de volgende dag terug eerst werd ik even naar de kliniek gebracht voor een na controle en toen naar het vliegveld gebracht dus ik raad het zeker aan

8. August 2023

Nieuwe smile

Liep al heel lang te tobben met mijn gebit. Had ondertussen veel geld gekost en alleen maar ellende!

Zag een advertentie van Dent Perfect, kon die zaterdag al gelijk terecht voor een gratis intake.
Woon in Schiedam en ze zitten in Lelystad, maar dat had ik er wel voor over een stukje rijden.

Had zoveel goede recensies gelezen! Vond het al een groot voordeel dat je voor controle gewoon daarheen kan gaan.
Zoveel mensen zijn negatief over je tanden laten doen in Turkije, maar in Nederland kunnen ze daar nog wat van leren!!!

Meteen een goede klik met Arkin👍

Mijn voorstel was haal alles er maar uit. Hij zei dat het nog meeviel en dat ze er iets moois van gingen maken.
Er is toen een heel behandelplan voor me opgesteld.

Eindelijk nu 1 augustus voor het eerste gedeelte geholpen door Dr Cihan in Istanbul, hele aardige man en spreekt goed Engels. Goed advies gekregen. Nergens pijn van gehad.
Hij heeft 2 implantaten geplaatst, die moeten nu eerst 3 mnd genezen. Mocht 8 augustus nog een keer voor extra controle langs komen, super geregeld allemaal door Arkin!

Kijk nu al uit naar november, kan mij niet snel genoeg gaan nu!
Dan plaatsen ze overal de kronen, heb ik eindelijk een mooi gebit waar ik al zolang op wacht!!!

9. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

it all started in Lelystad I had a…

it all started in Lelystad I had a pre-screening done and a treatment program was presented to me. a week later I had my first visit with my anus , cleaning my teeth on the second visit my teeth were cut and temporary ones were put in when the actual teeth came from the laboratory I got my 3rd visit and now I can enjoy a new smile . the treatment was painless the doctors had a lot of work on my smile but they did it. I cordially greet the whole dent perfect and I recommend this clinic. ❤️

31. Juli 2023

Fijn traject gehad

Erg easy going traject gevolgd, van net twee maanden. Vlotte vervolg afspraken gehad.

Behandeling in NL uitgevoerd, fijn ontvangst, goede uitleg over het hele traject, behandeling fijn verlopen. Tandarts met veel kunde.

30. Juli 2023

Supertevreden !

Na het consult in de hele mooie en moderne praktijk van Dentperfect in Lelystad heb ik een goed gevoel overgehouden. Mijn wensen werden gehoord en er werd geluisterd naar wat ik graag zou willen. Een paar maanden later was het zover en reisde ik af naar Antalya voor een complete gebitsrenovatie met de beste kwaliteit kronen van zirkonium. In een hele mooie en moderne praktijk werd ik gastvrij ontvangen. De tandarts ter plaatse was erg professioneel en heeft niet bespaard op de juiste verdovingen en stelde mij op het gemak. Tevens heeft hij mij door het hele proces heen geloodst. Weinig pijn ervaren. Het resultaat is echt heel erg mooi geworden. Mijn ervaring met deze tandarts is dat hij alleen voor het beste resultaat gaat, erg gepassioneerd is, en geen zaken snel wil afhandelen. Ook beschikt de praktijk over modernere apparatuur dan mijn eigen tandarts in Nederland. Zoals een 3d scanner die je gebit scant en dat beeld gaat naar de tandtechnicus..De nazorg vindt in Nederland plaats bij Dentperfect. Ook krijg je 5 jaar garantie.

3. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Me tanden stonden allemaal scheef boven…

Me tanden stonden allemaal scheef boven en 1 was er compleet uit. Nu heb ik me tanden laten doen bij dent perfect en het is nog mooier geworden dan ik ooit verwacht had. Super tevreden over de service en alles wat erbij kwam kijken.

1. Juni 2023

Ik kan weer lachen.. :-)

Ik was onzeker over mijn gebit. Mijn tanden stonden wat scheef en ze waren ook niet helemaal wit. Met Dent Perfect samen heb ik gekozen voor facings en ben ik naar Turkije gegaan omdat de behandeling daar veel goedkoper was.

Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij met het resultaat en kan ik weer onbezorgd mijn glimlach laten zien.

20. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr