Dentalklinikken - Herlev Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Herlev Hovedgade 82D, 2730 Herlev, Storkøbenhavn, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig glad for at blive behandlet af Pille Riin – hun er utrolig dygtig og tager hensyn og god tid, især til min sarte drøbel i munden. Det gør en kæmpe forskel og giver en tryg og go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft tandlæge her i mange år selvom de nu har slået sig sammen og hedder dentalklinikken. Altid god service, flinkt kompetent personale og priserne er okay og inde for en rimelig grænse. Jeg får g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft mange forskellige tandlæger i mit liv, og har aldrig været super god til at gå afsted til Tandlægen. Nu har jeg endelig fundet den allerbedste tandlæge, som er virkelig omhyggelig, prøv... Mehr ansehen

1. Zahnarzt
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Klinik für Zahnmedizin
  4. Implantologe
  5. Zahnärztlicher Notdienst
  6. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Herlev. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Herlev Hovedgade 82D, 2730, Herlev, Storkøbenhavn, Dänemark

Alle Bewertungen

862 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Flot behandling

Venlig og hurtig behandling. Der blev taget til mig som “ klient “ Venlig hilsen Susanne Friis Nielsen

8. September 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Mange tak for den flotte anmeldelse :)

Perfekt

Tandlæge Merete Repsdorph
i herlev er en fantastisk tandlæge

19. August 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak - hvor er det dejligt at høre :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god behandling og information om…

Rigtig god behandling og information om pris

5. August 2025

Kære Ulla

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at informationen om pris har været klar og tydelig. Vi glæder os til at tage imod dig igen.

Sød og empatisk tandlæge

Sød og empatisk tandlæge
God tid
God forklaring
God til at lytte

5. August 2025

Kære Alicia

Det glæder os, at du har følt dig mødt og lyttet til. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik rigtig fin og professionel …

Fik rigtig fin og professionel behandling

3. Juli 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du fik fin og professionel behandling. Vi glæder os til at se dig igen på klinikken.

Tryghed

Professionel behandling, affektivt,tryghed og i gode hænder

17. Juli 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os, at du føler dig i gode hænder.

Super søde

Super søde , og rigtigt fint arbejde

17. Juli 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Mange tak for de pæne ord :)

Søde og venlige

Søde og venlige, meget imødekommende personale
kan klart anbefales....

26. Juni 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores personale. Din anbefaling betyder meget for os.

Grundig og nænsom behandling

Grundig og informativ behandling, utrolig tilfreds.

19. Juni 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Tak for din fine tilbagemelding. Vi sætter pris på dine ord og er glade for, at du er tilfreds med behandlingen.

Meget positivt 😊

Det har været en rigtig god oplevelse at besøg jer i dag.
Meget venligt personale

17. Juni 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak for den flotte anmeldelse - dejligt at du blev taget godt imod og havde en god oplevelse hos tandlægen.

Dentalklinikken Husum

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er søde medarbejder i klinken

Der er søde medarbejder i klinken. Først er de informeret mig og så lavede vi en god behandling plan.

26. Mai 2025

Kære Javad

Mange tak for anmeldelsen :) Vi er glade for, at du følte dig godt informeret, inden vi lavede en behandlingsplan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid venlig og hensynsfuld behandling.

Altid venlig og hensynsfuld behandling.

10. März 2025

Kære Jette

Mange tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at du er glad for at gå hos os og får omsorgsfuld behandling :)

Professionel, behagelig og venlig

Virkelig behagelig,venlig og professionel behandling. Der tages udgangspunkt i patienten og situationen og ikke på at klinikken skal tjene flest mulige penge på en.

6. März 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en professionel og venlig behandling med fokus på dine behov. Vi sætter stor pris på din tillid – og på, at du har lagt mærke til vores tilgang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Merete Repsdorph er en Guldklump!

Merete Repsdorph er en Guldklump!
Jeg har været kunde hos hende i over 25 år. Det må da være 5 stjerne værd :-)

5. März 2025

Kære Christian

Tusind tak for din skønne anmeldelse – og for mere end 25 års tillid. Det betyder meget for os!

Teamet hos Dentalklinikken Herlev

Super

Super oplevelse. Behandlere er yderst flinke og informerende.

4. März 2025

Antwort von Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak for anmeldelsen, det betyder meget for os, at du føler dig taget godt hånd om med både omsorg og information.

Altid professionel behandling

Altid professionel behandling. Venlige imødekommende og giver endda besked ved evt. forsinkelser - kun sket én gang.
Tak for god behandling.

3. März 2025

Kære Henrik

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord. Vi er glade for, at du oplever en professionel og imødekommende behandling hos os – og sætter pris på, at du bemærker vores kommunikation, også ved sjældne forsinkelser. Vi ser frem til at tage imod dig igen.

Dentalklinikken Herlev

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr