Dentalklinikken - Hedehusene Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Hovedgaden 490, 2640 Hedehusene, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personalet er altid venlig og imødekommende. Jeg lider af voldsom tandlægeskræk og det bliver der taget meget hensyn til. Personalet fortæller mig altid, hvad der skal til at ske og det virker for at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste tandlæge jeg nogensinde har haft 🙏🏻 Også selv vis vi du tandlæge skræk 🙈 super sødt personale og super service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hedehusene Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos DentalKlinik. Klinikken er flot, rolig og meget professionel, og man føler sig tryg fra første øjeblik. En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød... Mehr ansehen

1. Zahnarzt
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Klinik für Zahnmedizin
  4. Implantologe
  5. Zahnärztlicher Notdienst
  6. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hedehusene. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Hovedgaden 490, 2640, Hedehusene, Dänemark

Alle Bewertungen

896 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine faciliteter god service.

Det var en god behandling af god gammel bekendt, som giver en meget god service helt som en selvfølge.
Fine faciliteter

20. Januar 2026

Kære Poul Erik

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fik en god behandling hos en kendt behandler, og at både service og faciliteter levede op til dine forventninger.

Min gode Tandlæge Ole Pind

Min gode Tandlæge Ole Pind er ophørt på Lindevej i Taastrup og er flyttet til Dentalklinikken i Hedehusene, jeg har besøgt stedet i deres skønne omgivelser, dejligt jordnært sted og personale, og med parkering tæt på.

20. Januar 2026

Kære Torben

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har fulgt Ole Pind til Hedehusene, og at både omgivelser, personale og parkeringsforhold har givet en positiv oplevelse.

Dialog dialog behandling

19. Januar 2026

Kære Annette

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at dialog og behandling gik hånd i hånd under dit besøg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er ALTID en fornøjelse at komme hos…

Det er ALTID en fornøjelse at komme hos jer…. Søde smilende der kan sit fag..

Kære Erland

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig positivt at høre, at du altid føler dig godt taget imod, og at du møder både smil og faglighed hos vores team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en god stemning- personalet er…

Det er en god stemning- personalet er åbne og imødekommende og behagelige.

Kære LM

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever en god stemning, og at personalet fremstår både åbne og imødekommende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse i de nye lokaler

En super god tandlæge

Kære Bjarne

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse i de nye lokaler, og at du var tilfreds med behandlingen.

Nye flotte lokaler

Nye flotte lokaler, god service og hyggelige mennesker.

12. Januar 2026

Kære Smus

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en positiv oplevelse i de nye lokaler, og at både service og atmosfære levede op til dine forventninger.

Efter tandudtrækning.🤩

Efter tandudtrækning.🤩
Grundig skriftlig og mundtlig info om hvordan jeg kan minimere eftervirkninger.Fik smertestillende medicin med hjem til de næste dage ( der virkede.).
Nye lyse klinikker. Gode parkerings og adgangsforhold.

7. Januar 2026

Kære Nielsbo

Tak for din anmeldelse. Det er positivt at høre, at du følte dig godt informeret efter tandudtrækningen, og at den udleverede smertestillende medicin hjalp. Det er også rart at vide, at de nye lokaler og adgangsforhold gjorde besøget nemt for dig.

Jeg følte mig velkommen

Jeg følte mig velkommen. Der var en hyggelig stemning. Det er første gang, at jeg har været hos jer 😊

8. Januar 2026

Kære Annette

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig velkommen, og at stemningen var hyggelig under dit første besøg hos os 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid en god oplevelse at få…

Det er altid en god oplevelse at få ordnet tænderne hos Dental klinikken i Hedehusene. De 5 stjerner er fuldt fortjent.

7. Januar 2026

Kære Claus

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du altid har en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på de fem stjerner.

God professionel behandling

God professionel behandling. Fine nye lokaliteter i klinikken.

6. Januar 2026

Kære Palle

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en professionel behandling og havde en god oplevelse i vores nye lokaler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dygtig tandlæge (mohammed)

Super dygtig tandlæge (mohammed). Meget behagelig behandling og man bliver rigtig godt oplyst.

5. Januar 2026

Kære Michael

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en behagelig behandling og blev grundigt informeret undervejs hos Mohamad.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og professionel behandling både tidsbestilling og behandlingTidsbestillingen fungerede meget fint…

Tidsbestillingen fungerede meget fint og hurtigt. Jeg kom til allerede samme dag og fik en meget fin og professionel behandling af min tandlæge, der var flyttet til Dentalklinikken i Hedehusene.

5. Januar 2026

Kære Erik

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at både tidsbestilling og behandling fungerede hurtigt og tilfredsstillende, og at du fik en professionel behandling hos os i Hedehusene.

Akut hjælp d.24/12

Professionel behandling. Havde akut brug for tandlæge d.24/12 og blev mødt af den venligst tandlæge som reddet mig fra den vildeste tandpine.

24. Dezember 2025

Kære Jeanette

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fik professionel og omsorgsfuld hjælp i en akut situation, og at behandlingen gjorde en forskel for dig.

Utrolig god oplevelse

Utrolig god oplevelse og behandling.
Hjælpsomt personale og god behandling.

29. Dezember 2025

Kære Henrik

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse, og at både personalet og behandlingen levede op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig behandling på en helligdag

Hurtig og effektiv behandling, efter en pludselig skade på en helligdag. Taknemmelig for at blive taget imod af servicemindede mennesker, som ovenikøbet arbejder på helligdage ☺️

Kære Hanne

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fik hurtig og effektiv hjælp, og at du blev mødt af et serviceminded team, også på en helligdag 😊

Sød og venlig behandling

Sød og venlig behandling, ifb. med akut tandudtæk

Kære Chr

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en sød og venlig behandling i forbindelse med din akutte behandling.

Hurtig service

Hurtig service, effektiv tandlæge og så var kronen tilbage på plads 🤗

Kære Flemming

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at behandlingen gik hurtigt, og at kronen kom sikkert på plads igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er ny kunde i Dentalklinikken med god oplevelse.

Jeg er ny kunde i Dentalklinikken, men allerede nu er jeg meget imponeret og tilfreds med den service de yder. Er i øjeblikket i gang med at udskifte en af mine kroner, hvor der var problemer. Desuden venter jeg på et tilbud om et implantat, som jeg påtænker at få lavet. For mig er det også en stor fordel, at der er flere klinikker, hvor man kan få akut hjælp i weekenden. Op til nu må jeg give Dentalklinikken mine bedste anbefalinger.
/ Johannes

13. Dezember 2025

Kære Johannes

Tak for din gode anmeldelse. Det er godt at høre, at du allerede som ny patient har haft en positiv oplevelse, og at både behandlingen og muligheden for akut hjælp i weekenden har været en fordel for dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Utrolig søde ansatte

Utrolig søde ansatte, meget forstående og på ingen måde fordømmende over manglende tandlæge besøg.
Jeg kommer igen.

11. Dezember 2025

Kære Malene

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig mødt med forståelse og uden at blive dømt. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Dentalklinikken Hedehusene

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr