Et ægte Værtshus i Odense God stemning Super personale Dejlige omgivelser Et besøg værd 👍
Das haben sich andere Leute angesehen
Et ægte Værtshus i Odense
Et ægte Værtshus i Odense
God stemning
Super personale
Dejlige omgivelser
Et besøg værd 👍
Fantastisk nytårsaften
Vi fejrede vores nytårsaften 2025 på Den lille Kro. Med bobler og nytårstale over højtalerne samt lækre snacks ( som var 3 forskellige små retter, der ligeså godt kunne gå som forretter) var vi godt begyndt. Herefter en lækker 3-retters menu. Stor ros til køkkenet for den lækre mad og vellykket koordineringen til så mange mennesker. Der var fuldt booket og en fantastisk stemning blandt både gæster og betjening. Drikkevarer ad libitum blev tilbudt lige til de sidste minutter. Til midnat fik alle gæster tilbudt et glas “to-go” champagne og kransekager, vi kunne tage med videre ud i byen. Gennemført og genialt. Tak til betjeningen og køkkenet for en virkelig god aften.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Første gang på Den lille kro, Kom en dag hvor der var tæt pakket til All you can eat af stegt flæsk. Heldig at få bord og servering og maden var helt i top og kommer helt sikkert igen
Det sku fin nok god mad
Desværre ikke den bedste oplevelse
Desværre ikke den bedste oplevelse. Vi forudsætter bestilte vores mad, som man skal når man kommer 8 mennesker. Da den var serveret, manglede vi smørsovs til vores Wienerschnitzler, rødbeder, agurkesalat samt sennepscreme til vores stegt flæsk. Måtte til sidst selv gå op og bede om resten af vores bestilling. Vi havde bestilt stegt flæsk ad libitum, men måtte vente så længe imellem bestillingerne, at vi opgav efter anden bestilling. Flæsken var ikke noget særligt ej heller sovsen. Det samme med kokkens overraskelse. En flad hakkebøf. Vi var meget ærgerlig over oplevelsen, og skynder os bestemt ikke tilbage. Noget af ovenstående kunne afhjælpes med bedre bemanding. To servitricer havde alt hvad de kunne gøre, og kunne ikke følge med.
Nok en af de dårligste oplevelser
Nok en af de dårligste oplevelser, jeg har haft på en restaurant. Vi havde et gavekort til en værdi af ca. 1200 kr. og havde bestilt bord til to. Desværre blev vi placeret ved et bord bag deres iPad, hvor vi sad og kiggede direkte ind i alle deres reservationer – det føltes bestemt ikke som et normalt bord.
Maden var kun middelmådig. Vi blev placeret lige bag en gruppe på 14 fulde mænd, der råbte og skreg hele tiden. Det virkede dog til at være okay for personalet, da de åbenbart var venner med tjeneren. Vi kunne ikke holde ud at sidde der, så lige efter vi havde fået vores hovedret, besluttede vi os for at tage maden med hjem.
Desværre var maden virkelig skuffende. Nogle retter var alt for salte, mens andre virkede som forsøg på noget specielt, men smagen ramte helt ved siden af.
Vi var glade for at komme væk tidligere, men det føltes virkelig som 1200 kr. spildt.
Lang lang ventetid på maden ( Et…
Lang lang ventetid på maden ( Et arrangement der skulle tage 2 timer tog knap 4 timer) 12.45-16.35.
Ikke et sted jeg vil spise igen
Ikke et sted jeg vil spise igen! Jeg fik stjerneskud! Jeg kunne ikke se det laks der skulle være på, de to rødspættefilér var udpinte af for meget friturevarme, brødet lignede noget fra Netto, dressingen smagte af et eller andet udefinerbar, og så var der kastet en " mark" af dild ovenpå! Ikke pengene værd!
Lækker lækker mad og sublim service!
Aarhus Teaters seniorforening, Thalia, har netop afholdt julefrokost på Den lille Kro. Og hvilken julefrokost! Gammeldags råhygge i kroens julepyntning, uden det kapper over til det lidt kitchede. Lunt, lækkert, imødekommende med super super smagfuld og vidunderlig julemad. Det samme forlød fra vores vegetar, der nød maden til fulde. Og hvilken service hele vejen igennem fra start til slut. Denne cadeau går helt og aldeles til Mathilde, det frisk og smilende hele dagen igennem beværtede os. Tusinde tak, Mathilde! Vi var 39 meget meget tilfredse gæster!
Det er altid rigtig rart at besøge Den…
Det er altid rigtig rart at besøge Den Lille Kro. Man føler sig godt behandlet.
Vælger at hode ferie med 3 dages varsel
Har booket bord til 5 personer for 10 dage siden, bliver ringet op i dag fredag hvor vi har bord til mandag, at nu har de netop beluttet at holde ferie-lukket i næste uge. Kan godt forstå de har været lukket/konkurs flere gange og flere nye ejere har forsøgt at få kroen til at køre når man er så uprofessionel.
Kanon hyggelig kro med god atmosfære.
Kanon hyggelig kro med god atmosfære.
Maden var lækker og velsmagende, og vi nød den.
Vi fik forret og hovedret, en stor Fanta og en stor øl, pris Ca 800, og det var alle pengene værd.
God betjening og lækker mad
Endnu en gang et dejligt besøg på Den Lille Kro - vi har været her flere gange gennem årene og er derfor helt uforstående over de dårlige anmeldelser stedet får.
Min mand fik stegt flæsk ad libitum og skal trilles ud herfra, mens jeg fik en super lækker, veltilberedt pariserbøf - tusind tak for lækker mad og god betjening!
Fantastisk wienerschnitzel !
Fantastisk wienerschnitzel !! Jeg kan godt se at de modtager blandede anmeldelser, men den her var fantastisk, det hele spillede bare. God service, og hyggelige lokaler
Den Lille Kros overlevelse hænger i en…
Den Lille Kros overlevelse hænger i en tynd tråd. At de kan se sig selv i øjnene med det mad der bliver serveret er mig en gåde. Vi var til en skandaløs julefrokost tilbage i november, hvor maden kom meget sent, og da den endelig kom, var den ikke af den kvalitet vi forventede. Som en plaster på såret fik vi et gavekort på en ny omgang mad. Det gavekort brugte vi så i går, hvor vi fik pariserbøf, bøfsandwich og wienerschnitzel. Bøfsandwich bollen var så hård man kunne bruge den som kasteskyts, wienerschnitzlen var tør og havde mere panering end kød, som endda var totalt brændt og overstegt. Kødet var så tørt som en skosål. Vi forelagde dem kritikken og fik et svar med "det beklager vi, vi ved det godt". Hvis I godt ved det, hvorfor filan serverer i det så??? Det er under alt kritik den måde de laver mad på. Derfor kan jeg roligt sige, find et andet sted at spise din traditionelle danske mad, her får du kun mad din hund ikke engang vil æde. Øv! Vi sætter aldrig vores ben på Den Lille Kro igen.
Vanvittig dårlig mad!!
Vanvittig dårlig mad, og selv personalet virkede flove over at serverer det!! 2xbøfsandwich med tilhørende øl, 705 kr. Vi mistede appetitten og efterlod 75% af maden!! Uambitiøs og flovt!!!!
Ualmindeligt ringe mad!
Ualmindeligt ringe mad!
Det dårligste måltid jeg spist i meget lang tid.
Jeg fik wienerschnitzel. Den var sortstegt i den ene side og meget tør. Dertil kolde ærter og bløde/smattede kartofler. Det var næsten til at grine over, hvor ringe mad man kan lave. Mit gæt er at alt er discount og fra glas, frost, dåse etc. Da en af mine venner spurgte til noget med maden sagde tjeneren, at det vidste han ikke, det jo kom an på hvem der var i køkkenet i dag...
Verdens bedste bøfsandwich
God mad og gennemført håndværk. Giver kokken 5 stjerner
Den dårligste omgang stegt flæsk
Besøgte Den lille Kro 9. Marts 2024 - aldrig har vi da fået så ringe en omgang stegt flæsk med persillesovs. Sejt og tørt flæsk - og enkelte stykker ikke stegt - kedelige kartofler og en persillesovs, der ikke smagte af noget. Samtidig den dyreste omgang stegt flæsk, vi har fået. Det blev sidste gang, vi besøger dette sted, og vi kan ikke anbefale det til nogen.
Kunne jeg give 0 I stjerner
Kunne jeg give 0 I stjerner, havde jeg gjort det!!!
2 forsøg på en medium stegt bøf - hver gang RÅ!!! Bearnaisesovs med en BLÅ elastik rest i!!
Rejecocktail uden dressing, tørt brød uden smør og næsten kun ren salat!!
Ved konfrontation til personale fik vi beskeden tilbage - vi nulstiller regningen, men i skal aldrig komme tilbage!! Jeg er RYSTET over sådan en behandling!!! ALDRIG sætter jeg mine ben der igen - og det var endda første gang, vi besøgte stedet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.