Restaurant Den Kinesiske Mur - +45 97 21 68 68 Bewertungen 18

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre er jeg tvunget til at give 1…

Desværre er jeg tvunget til at give 1 stjerne. Jeg har nu bestilt takeaway 2 gange her.
1. Gang var maden forsinket to gange og da det kom var halvdelen kold. Jeg var meget skuffet. Men i dag valgte jeg at give dem en chance mere.
1. Gang bestilte jeg til levering 17.50. Klokken 18,35 ringer de og siger vi kan komme og hente det, da de ikke kan få nogen til levere det ud. Klokken 19.10 vælger vi sammen med just eat at annullere ordren, da de endnu ikke har kunnet levere det.
Så nu vil jeg aldrig anbefale restauranten til nogen, da de ikke kan overholde nogen aftaler

10. April 2026

Dværg på færde

Super fint restaurent, lidt for mange møjunger der leger med robotten, men maden smager sgu meget godt
Det eneste helt store problem jeg har er at de har ladt et lille bekryllet barn være tjener, altså what??? Smut tilbage i legerummet kammerat. Men det er nu også fint, jeg kan jo godt lide dværge tihi #hobbitten

3. Mai 2025

Den bedste mad nogensinde

Deres mad er en af de bedste smagsoplevelser jeg nogensinde har haft, det var så godt at det fik min gamle livret til at være ren tortur i forhold til dette

24. September 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi bestilte take away

Vi bestilte take away. To supper, tre hovedretter og en mdr sushi. Sushien var god og suppen udemærket. De tre hovedretter med, stegte ris og kylling, stegt okse med årstidens grøntsager og ris og stegte ris med kylling og grøntsager var under middel. Der var meget få grøntsager i retterne, og de få der var, var kedelige og nogle af dem forbinder jeg ikke med de retter, såsom majs. Der var meget lidt kød i dem. Ganske skuffende!!

11. Januar 2025

FØJ FØJ FØJ

SMAGSLØS MAD - Vi bestilte take away , det var så dårligt og nu har vi skiftevis rendt på toilettet ..!!!! Køb ikke mad der , i bliver dårlige ..!!!!!! 🤢🤮

7. Juni 2024

Simpelthen uspiseligt!.

Simpelthen uspiseligt!.
Vi besøger ofte kinesiske restauranter, men denne her er under al kritik. Sjældent har vi sendt så meget mad retur.
Nu bor vi ikke på disse kanter, men denne restaurant er alligevel kommet i den sorte bog (her kommer vi aldrig igen).
Simpelthen overpriser for noget så smagsløst. Selv deres kylling i karry lignede kylling i hvid sovs - hvor var karryen?
Ellers var det hele fyldt med så meget olie at det simpelthen var uspiseligt.

Tror det eneste gode på den restaurant var deres udvalg af is og det siger ikke så lidt.

29. März 2024

Uspiseligt

Folk der mener at det her er god mad, ved virkelig ikke hvad god mad er!

Vi oplevede i Herning:

Problemer med bananfluer i og omkring maden, virkelig dårlig og smagsløs gummi sushi i de mest mærkelige sammensætninger. Smagsløs mad, som kun smager af olie, overpris for en buffet af den ringe kvalitet.

Vi har besøgt mange kinesiske buffeter i tidernes løb og det her må absolut være den mest elendige. 🤢

Vi måtte simpelthen levne det meste på vores tallerkener, selvom det ikke var med vores gode vilje. Kan ikke give mere end 1
Stjerne herfra. Vi kommer ikke igen.

25. September 2023

Plastic i desserten.

Jeg har idag været inde og spise med min familie på Den Kinesiske Mur i Herning. Det meste af aftenen forløb fint. Lige indtil desserten, hvor der i min 6 årige søns is lå et stort stykke plastic, som han var tæt på at synke, inden hans mor nåede at flå det ud af munden på ham.

Rystet som jeg er, går jeg selvfølgelig op til ejeren med en klar forventning om at måltidet for os skal være gratis ,da det naturligvis ødelagde den samlede oplevelse totalt for os. Ejeren var desværre sur og uhøflig, og sagde bare nå, og så "måtte vi jo få 50% på min søns mad"

Dette er naturligvis dybt uacceptabelt da det kunne være endt grueligt galt. Vi kommer ALDRIG til at sidde vores ben på Den Kinesiske Mur igen.

PS: Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner.

8. Juni 2022

Lækker mad

Jeg har været en del gange på restauranten.

Altid god service og utrolig lækker mad.

Hvis ikke man har prøvet det, kan jeg helt sikker anbefale det

12. März 2022

Lækker mad

Super godt sted. For stort set alle aldersgrupper. Ligger et godt sted i Herning hvor der er plads til bilen. Der er legerum for de mindste børn. Der er super lækkert mad. Til en fornuftig pris. Der er reneligt. God betjening.
Elsker det sted

16. April 2020

Ikke bare elendig service

Ikke bare elendig service. Service eksisterer ikke!!! Kan godt lide kinesermad men dette er den absolut dårligste restaurant jeg har prøvet nogensinde ikke bare af kineser restauranter men af alle.

Du får ikke hvad du betaler for!!!!

16. September 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr