De Leidinggevende Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 airco’s. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. “Dit kan wel, dit kan niet”. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden “Hebben jullie aan een vloer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles keurig volgens afspraak geregeld. Prima prijs/kwaliteitverhouding; eerlijk en heel veel goedkoper dan een andere aanbieder die ik had gevraagd. Net werk geleverd. Hebben zelfs geholpen met vra... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Reparaturservice für Klimaanlagen
  2. Klimaanlagenanbieter
  3. Lieferant von Klimasystemen

Vom Unternehmen geschrieben

Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!

Hervorragend

Alle Bewertungen

70 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke telefoniste en duidelijke…

Vriendelijke telefoniste en duidelijke toelichting onderhoud en prijzen
Vriendelijke monteur, duidelijke toelichting en advies

9. Juli 2026

Antwort von De Leidinggevende

Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is gegaan. ^Sara

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf netjes overleg van te voren.
Leuk contact via de mail.
Er veel mogelijk…

2. Juli 2026

Antwort von De Leidinggevende

Bedankt voor deze enthousiaste review. Daar worden we blij van! ^Sara

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service en werkzaamheden netjes uitgevoerd

Jaarlijkse service uitgevoerd, Zoals altijd netjes ruim van te voren ingepland. De werkzaamheden uitgevoerd en alles weer keurig achtergelaten.

11. Juni 2026

Antwort von De Leidinggevende

Bedankt voor deze mooie review! Geniet van een coole zomer en tot de volgende onderhoudsbeurt! ^Sara

Topervaring

Goede adviezen vooraf
Heldere en snelle communicatie
Goede, transparante prijzen
Degelijk vakwerk door specialisten
Kortom: een aanrader!

8. Mai 2026

Antwort von De Leidinggevende

Wat een fantastische review! Dit maakt ons erg blij. We wensen jullie heel veel gebruiksplezier een een coole zomer! ^Sara

Keurig werk

Patrick heeft al diverse werkzaamheden bij ons gedaan. Zoals altijd keurig werk en goed aangepast aan de situatie in ons huis.

9. April 2026

Antwort von De Leidinggevende

Wat fijn om te horen dat jullie wederom zo tevreden zijn! Bedankt voor het delen van jullie ervaring met De Leidinggevende. ^Sara

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele snelle en goede service

Hele snelle en goede service. Hij denkt met je mee. Wij hebben inmiddels onze 2e airco bij hem aangeschaft en ook mijn schoonouders zijn tevreden klanten bij hem.

8. Mai 2026

Antwort von De Leidinggevende

Wat fijn om te horen dat jullie wederom zo tevreden zijn! We wensen jullie weer veel gebruiksplezier en een coole zomer! ^Sara

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima werk verricht

Prima werk verricht. De prijs was pittige, maar ik hoop dat het ook waard was.

30. April 2026

Antwort von De Leidinggevende

Bedankt voor deze positieve review! We wensen jullie weer veel gebruiksplezier. ^Sara

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Installatie is vakwerk

Installatie is vakwerk, werken netjes, goede prijs.

16. April 2026

Antwort von De Leidinggevende

Bedankt voor deze positieve review. We wensen jullie veel gebruiksplezier! ^Sara

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De installatie van de twee airco’s is vakkundig uitgevoerd en alles is netjes en professioneel afgewerkt.

Er werd heldere uitleg gegeven, zowel vooraf als na de installatie. Daarnaast werkt Patrick netjes en schoon, wat erg prettig is.

Kortom: een zeer positieve ervaring en absoluut aan te raden!

28. April 2026

Antwort von De Leidinggevende

Wauw! Bedankt voor deze geweldige review! We zijn heel blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn. We wensen jullie heel veel gebruiksplezier! ^Sara

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weer een prima ervaring. Aanbevolen!

Voor de tweede maal een airco laten installeren door de Leidinggevende, dat zegt eigenlijk al genoeg!
Weer naar volle tevredenheid verlopen, ook de snelle en goede communicatie wordt zeer gewaardeerd. Professioneel bedrijf en goede prijs/kwaliteit verhouding.

16. April 2026

Antwort von De Leidinggevende

Wat een mooie review! We zijn blij dat jullie wederom zo enthousiast zijn. We wensen jullie veel gebruiksplezier! ^Sara

Top bedrijf!!

Al met de plaatsing van onze airco's enige jaren geleden was onze ervaring met de leidinggevende fantastisch, vriendelijk, vakbekwaam en een gedegen advies.
Nu weer geweest voor het jaarlijkse onderhoud en net als in voorgaande jaren alles grondig nagekeken en schoongemaakt, zelfs de buitenunits zijn ook aan de buitenkant weer in nieuwstaat.
Ik zou dit bedrijf aan een ieder van harte aanbevelen.

9. April 2026

Antwort von De Leidinggevende

Wat een geweldige review! We zijn blij om te horen dat jullie zo enthousiast zijn. We zien jullie graag weer volgend jaar voor het onderhoud! ^Sara

Betrouwbaar en integer

Heerlijk, een installatiebedrijf met wie je vlot afspraken maakt die ze vervolgens prima nakomen en, voor zover ik kan zien na een eerste ervaring, ook heel deskundig zijn. Integere mensen, goed in contact.

1. April 2026

Antwort von De Leidinggevende

Wat een geweldige review! Bedankt. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is gegaan. ^Sara

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig. Ze overlegde gedurende de dag goed en het project is volledig naar tevredenheid afgerond.

Een betrouwbare en professionele organisatie!

26. März 2026

Antwort von De Leidinggevende

Bedankt voor deze mooie review! We wensen jullie heel veel gebruiksplezier. ^Sara

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr