Mooi design, staat prachtig in de keuken. Helaas geen mooie afwerking, planken hebben doffe plekken bij levering dienen eerst behandelt te worden. Houder zit een barst in, producten kunnen beter gecon... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Mooie, stevige planken op rubberen voetjes. Voorkomt beschadigingen en verschuiven, daardoor prettig in gebruik. Het statiefje waar je de planken in zet is niet het beste ontwerp, maar op zich fun... Mehr ansehen
Ik ben ontzettend tevreden over deze peper- en zoutmolen set! De bestelling was goed verpakt en werd verrassend snel geleverd. De molens zelf werken perfect en zijn eenvoudig in te stellen qua maalg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het is boven verwachting, is echt heel mooi, 3 verschillende maten, wel makkelijk om bijvoorbeeld, vis, vlees en groente apart te snijden! Onderkant is voorzien van antislip! Hoog kwaliteit, voelt ook... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.
Standaard bij elke bestelling

Hovenierstraat, 29, 2671 DB, Naaldwijk, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Snelle levering en mooie kwaliteit!

Antwort von Deleca
Snel geleverd. De theepot is alles waar ik op had gehoopt. Stevig, stijlvol, heel functioneel, snel gewassen, kompleet en aan een zeer goede prijs. Ik gebruik het zonder overdrijven elke avond. Ik ga er nog 3 kopen als cadeau voor familieleden. Top product!

Netjes verpakt
Theepot met houder is een leuk geheel
En het anti-druppel spiraaltje ideaal

Antwort von Deleca
Erg blij met het moederdag cadeau wat ik van mijn kinderen heb gekregen. Het peper en zout stel werkt perfect. Het is een hele mooie uitvoering
Met het lampje kan je goed zien hoeveel zout en peper je gebruikt. Zo fijn! He t gebruiksgemak is ook geweldig.
Geen pijnlijke handen meer. Druk op de knop en er strooit zout of peper uit.
Nogmaals, ik ben zeer tevreden over de aankoop bij Deleca. Goeie service en erg klantvriendelijk. Dankjewel!!!

Antwort von Deleca
Fijne snijplanken, erg blij mee! Goede snelle service

Antwort von Deleca
Prima de snijplanken zijn prachtig!!
Snelle levering!

Antwort von Deleca
Ons oude bestek hadden we al even ... bij navraag al zeker 35 jaar. En ik vond dat het wel tijd was voor wat nieuws, want dat bestek begon wel zn leeftijd te tonen.
Ik ben iemand die niet van fratsen houd als het op iets zoals bestek aankomt, het moet gewoon solide zijn, goed hanteerbaar en er mooi uitzien (en blijven).
Er is veel in bestek-land maar ik wou sws 18/10 rvs bestek. Je weet wel staal met een mooie glans (chroom) en wat niet binnen de korstte keren vlekken of wat dan ook gaat geven (nikkel)
Heb veel sets gezien, maar vond de eenvoud en de eigenschappen van de Amor 18.10 set van Deleca ronduit top. En de prijs voor een 72 delige bestek set van die kwaliteit ... nja kon eigenlijk niet dacht ik.
Vergis je niet simpel/eenvoud GOED doen en voor een nette prijs, dat is een kunst. Tal van partijen komen met allerlei onzin fratsen aan ook qua bestek. Keep It Simple Stupid (KISS) en lever iets functioneels.
Dus toch besteld, nu alweer een goede 10 dagen volop in gebruik en man, wat een verademing qua gebruik etc. We zijn er echt enorm blij mee, dus Deleca dikke vette pluim voor deze set :)
Als ik dan moet muggenziften over wat er beter kan;
- De verpakking is niet fancy, alles zit netjes in zijn eigen plasticje etc. Maar mij boeit dat niet veel. Het komt alleen wss nog beter over bij mensen als jullie daar iets mee zouden doen. Jullie zouden voor de set met wat aankleding een aanzienlijk hogere prijs kunnen vragen lijkt me.
- Ik vond het top dat de set dus bestond uit, vorken, messen, lepels, steak-messen, taart-vorken en dessert-lepels, MAAR helaas hebben jullie in je assortiment niet 18/10 koffielepels. Dat was mooi geweest als dat wel was. Maar die heb ik hij Nespresso op de kop getikt nu.
Al met al niets om ook maar 1 ster voor weg te halen.
Top set die niet pretentieus overkomt , top prijs, snelle levering, rondom TOP.

Antwort von Deleca
i have been a member of this company for 6 months dating site ? all will be revealed very shortly i have had lots of issues but due to legalitys do not want to post watch this space love to all check out intstagram and facebook which may i add i cant post on as my password has been changed love to all this has been a terrible experience i will update soon

Antwort von Deleca
Peper en zoutmolen besteld. De zoutmolen functioneerde echter binnen 2 weken niet meer correct. Na contact opgenomen te hebben, heb ik binnen 2 dagen nieuwe molen ontvangen. Super service dus!

Antwort von Deleca
Top prullenbak voor een top prijs. Wat een prachtig design. Gek dat je kan genieten van een prullenbak. Zak zie je niet zitten door de binnen randen. Pedaal voelt alsof hij langer mee gaat dan een jaar.
Wij hebben op werk die Simplehuman prullenbakken... van 250 ekke.. Nou doe mij dan deze maar. Deleca design is mooier .

Antwort von Deleca
Bestellen was makkelijk, verzending heel snel. Het product, elektrisch peper- en zoutmolen, in gebruik genomen en functioneert prima. Blij mee.

Antwort von Deleca
Product voldoet aan verwachting. Goede prijskwaliteit.

Antwort von Deleca
Mooi bestek, alleen voor mij erg grote vorken en lepels. Goede kwaliteit..

Antwort von Deleca
Het product dat ik heb ontvangen is van hoge kwaliteit en ontzettend mooi. Het contact met Deleca en hun klantenservice was ook super goed en daarom is de algemene ervaring ook erg fijn. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Antwort von Deleca
Ik heb voor mijn nieuwe woning de hele keuken ingericht met Deleca. Prullenbak staat geweldig en heeft een luxe design.
Wordt ook geleverd met mooie uitleg boekjes in het Nederlands en verpakking zien er ook allemaal keurig uit. Snijplanken en bestekset zijn ook allemaal van top kwaliteit. Snijplanken zijn ook lekker groot dus dienen ook heel goed als gezellige borrel plank ! Klanten service is daarnaast ook super. Werd altijd netjes dezelfde dag nog te woord gestaan in het Nederlands. 5 sterren voor dit bedrijf !
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.