One of the worst online stores I've ever dealt with. Out-of-stock products are simply displayed as available on the website. You receive a full invoice for all items, but only upon delivery do you d... Mehr ansehen
Backorder wordt continue uitgesteld. Een lbestelling van begin februari nog altijd niet volledig bezorgd. Misschien een tip. Verwijder goederen welke je niet in stock hebt van de webwinkel . Volgen... Mehr ansehen
Ik had in juni 4 pastelpotloden (Pitt pastel van Faber-Castel) besteld. Toen ik ze maanden later in een cursus wou gebruiken, bleken het kleurpotloden te zijn (Faber-Castel) Er toch maar een mailtj... Mehr ansehen
8/4 : enkele verftubes besteld 10/4 : verkeerd pakket aangekregen 13/4 : verkeerd pakket teruggestuurd. Nu is het wachten op het juiste pakket. Hopelijk niet te lang. 15/4 : geen reactie op mijn... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wacht al 3 maanden op bestelling
Wacht al 3 maanden! op mijn bestelling. Zelfde verhaal als bij vele mensen: we zijn afhankelijk van de leverancier. Zet dat dan ook duidelijk bij je product op je website en misleid niet met het word binnen paar dagen bezorgd. Geef eerlijk aan dat je als bedrijf het product niet in huis hebt dan kunnen mensen zelf kiezen om ergens anders te bestellen. Het word nadat je een product hebt besteld ook niet gecommuniceerd. Je moet zelf maandenlang emailen en bellen om te vragen waar je bestelling blijft. Ik heb het helemaal gehad met de Kwast en bestel nooit meer iets hier. Wel betalen, niets ontvangen.
Geweldig!
Ik heb een hele andere (positieve) ervaring.
Gisteren 2 roletuis, papierstrokenset, 8 mdf figuren wilde dieren, vouwblaadjes en een penselenset en vandaag al ontvangen.
Besteld, ondanks de negatieve reviews, omdat de fysieke winkel zelf wel positieve reviews had gekregen.
Ik kan niet anders zeggen dan: werkelijk geweldig!
Het enige puntje van aandacht: de doos kan wel iets kleiner (duurzaamheid!)
was eerst wel tevreden maar nu ???
Al meermaals besteld en was eigenlijk best tevreden. Snelle levering en goede producten tot ongeveer 7 weken geleden . Toen kreeg ik een levering met een backorder. Ok kan gebeuren, maar daar wacht ik nu nog op. Als excuses wanneer je vraagt of het normaal is dat je je backorder nog niet ontvangen hebt krijg je als antwoord "wij zijn afhankelijk van de leveranciers". Kan ik begrijpen maar dan moet je bij je bestelling ook een melding krijgen dat ze het artikel niet in voorraad hebben. Dan heb je nog de keuze of je al dan niet wil bestellen. Begin van de week alsnog een bestelling geplaatst en vandaag ontvangen met weeral een backorder( 150€ vooruitbetaald)Hopelijk moet ik daar geen maanden op wachten. en twee artikels stuk benieuwt hoe ze dat gaan rechtzetten.
Op mijn mails reageren ze wel binnen de 24 uur
update: van 3 sterren naar een aangepast.
Mijn eerste backorder waar ik nu al bijna 3 maanden op wacht is nog steeds niet nagestuurd. tweede backorder al meer dan een maand aan het wachten. de twee artikels die stuk waren hadden ze toegevoegd aan mijn backorder. Ik heb mijn geld teruggevraagd en hoop dat dit sneller zal gaan.
Helaas heb ook ik een slechte ervaring…
Helaas heb ook ik een slechte ervaring met dit bedrijf. Product al 2 weken in backorder terwijl nog steeds op de website staat dat de levertijd ervan 1-2 dagen is. Volgens de klantenservice is dat de standaard mededeling. Dus bij alle producten staat dat de levertijd 1-2 dagen is, terwijl je er misschien wel een paar weken op moet wachten. Ik koop om deze reden hier nooit meer. NIET KOPEN BIJ DE KWAST!
Had ik de reviews maar eerder gelezen…
Rip off
Rip off! Voor een simpel klein waterverf mengpaletje in kunsstof en een potje vernis moet je meer dan 26 dagen wachten en nog steeds is er geen zicht op levering. En de reply van de shop is dat ze geen zicht hebben op de verschillende voorraden maar ondertussen laten ze het de klanten wel online kopen en betalen. De klant speelt hier gewoon de renteloze bank voor deze webshop.
bestel hier nooit iets!
Levertijd is ontiegelijk lang en niet duidelijk.
Contact over klachten omtrent de levering is extreem traag.
Producten die geleverd zijn, kloppen niet met de facturen.
Producten die geleverd worden zijn gekreukt.
Er wordt telkens van alles beloofd, maar feitelijk word ik gewoon aan het lijntje gehouden, want het duurt maar en het duurt maar.
En ondertussen wel gaan dreigen met incasso-bureau etc, omdat ik al 3x heb aangegeven dat ik pas betaal als ik alles binnen heb wat op de factuur staat.
Kortom: bestel hier nooit wat!!
Waardeloze winkel
Waardeloze winkel, ongeïnteresseerd,onbeschoft en ik heb mijn levering nooit ontvangen, kreeg mail dat mijn retourzending was aangemeld. Maar ik had niks ontvangen dus ook niet retour. Dit is 1 klein voorbeeld van de ellende die ik met mijn huidige bestelling heb gehad. Zij blijken nu de bestelling geannuleerd te hebben en mijn bestelling is ergens kwijt geraakt. Was niet de eerste maar wel de laatste keer dat er veel mis ging. Alleen een verhuisbedrijf dat een antieke kast had beschadigt en dat ontkende was onbeschofter
De Kwast is bovendien zeker niet!!!! de goedkoopste. Er is niet gevraagd of ik alsnog de bestelling wil plaatsen, met een vriendelijk sorry voor de gang van zaken, nee hoor niets. Koop dus in ieder geval niet via internet
Ik kan alleen maar bevestigen wat de…
Ik kan alleen maar bevestigen wat de mensen zeggen. Slechts een gedeelte ontvangen. Nog wil ik toevoegen dat na een beetje zoeken op internet (te laat dat geef ik toe) sommige producten die ik bestelde dubbel zo duur zijn dan ergens anders.
Hier moet je niets bestellen!!
Nu 3x iets besteld en alle 3 de keren werd er maar een deel van de bestelling geleverd. Daarna hoor je gewoon weken of maanden niets meer, terwijl je wel voor de artikelen betaald hebt. Je moet er zelf achteraan bellen en mailen. Ze laten je gewoon betalen voor artikelen die niet leverbaar zijn terwijl ze dit niet op de website vermelden. Bestel hier nooit meer!!
Na 1 week kreeg ik bericht dat de…
Na 1 week kreeg ik bericht dat de levering een week langer zou duren. Na 3 weken nog niets en maar weer een mail gestuurd. "Er staan spullen in backorder en we zijn afhankelijk van de leverancier". Na 7 weken voorgesteld om óf de aanwezige artikelen op te sturen, backorder te annnuleren en het verschil terug te storten of de order helemaal te cancellen. De volgende dag had ik mijn spullen in huis. 1 potlood, 4 penseeltjes en een aquarelblok. Nooit meer dus.
Wacht al 2 maanden op me bestelling
Wacht al 2 maanden op me bestelling, maar nog steeds niets binnen, heb ik me bestelling geannuleerd moeten ze geld terug betalen, hoor je vervolgens helemaal niets meer van ze. Ik zal hier nooit maar dan ook nooit meer iets bestellen.
Bestelde spullen niet geleverd, waardeloze service,
Slechte service, leveringen niet compleet, maanden mailen, geen of gebrekkige communicatie en nog steeds niet alles ontvangen. Geen excuses of enig teken van begrip voor de slechte service en bijbehorende irritatie. Echt waardeloos. Wij bestellen hier nooit, nooit weer!
Beloven 1-2 dagen levering.
Beloven 1-2 dagen levering.. Helaas na 6 weken nog niets, klantendienst draait rond de pot... Onbetrouwbaar
Oplichting! Tekst aangepast op website om belofte niet na te komen
Door de belofte van 1 á 2 werkdagen levering heb ik hier een bestelling geplaatst. Helaas is er nog niks geleverd. Kan de belofte niet gegarandeerd worden dan mag dit niet als lokkertje op de website worden geplaatst.
Update:
"Word niet geleverd zoals beloofd."
Verander ik in oplichting.
Na mail contact te hebben met het bedrijf omdat ik verzendkosten heb betaald voor pakket verzending en geen envelop post. En dit graag gerestitueerd zie omdat zij ook binnen de twee beloofde werkdagen niet geleverd hebben.
Ik kreeg een mail terug dat het twee dagen tot verzending en niet levering is. Ik zie nu op de site dat zij de tekst hebben veranderd in 3 tot 4 dagen levering.
In de screenshot die ik heb gemaakt staat daadwerkelijk 1 tot 2 dagen levering. Door zo doortrapt te zijn om mensen op te lichten verander ik nu mijn review. Het is oplichting en ik raad iedereen aan hier niks te kopen.
Update:
Mijn mail is nu aangemerkt als spam en zal niet worden beantwoord. Zo gaan deze mensen om met klanten. Oplichten én klanten blokkeren
Nieuwe tickets krijgen de volgende melding : 'De status van je support-ticket is veranderd en is nu opgelost."
Teleurstellend slecht
De beloofde max. 2 werkdagen maken ze niet waar. Het opmerkingenveld bij brstelling wordt niet gelezen. Verzendkosten zijn volle mep voor pakketpost, maar je krijgt een envelopje in de brievenbus. Klantenservice gaat niet inhoudelijk in op je klacht en doet het voorkomen dat het een coulance is dat ze iets gratis nazenden omdat het niet op voorraad is. Gewoon slecht van A tot Z. Nooit meer!
Leveren de bestelling niet
Toen ik de eerste keer bestelde, verliep alles goed. Maar op 8 februari plaatste ik een tweede bestelling en daar wacht ik nu nog steeds op?! Ik heb al 2 keer gemaild maar krijg geen duidelijkheid over mijn bestelling.
Na maar weer eens bellen de bestelling…
Na maar weer eens bellen de bestelling geannuleerd. Miranda had me beloofd iets te laten weten als de bestelling "erbij zat". Vandaag een mail dat het niet geleverd was. Helaas. bijna 3 weken met dit bedrijf bezig geweest. Terwijl men me in de eerste week zei: "Het wordt morgen OPGESTUURD". Geen vertrouwen in dit bedrijf.
Twee stuks tjanting besteld. Gevraagd om een snelle levering ivm de nodigheid voor mijn scriptie en de volgende dag al geleverd! Super fijn.
Zeer zeer slecht. Koop er niet!
27 januari iets besteld. Nog niet binnen.
De Slak
Het is druk en de levertijd kan hierdoor wat langer zijn. In elke andere situatie zou je denken dat dit debet zou zijn aan de transporteur of misschien een dag of 2, hier blijkt gewoon bijna na een week nog niets verzonden te zijn zelfs...Begin dan geen webshop zou ik zeggen. Er zijn genoeg andere leveranciers die deze producten leveren, mijn advies is daar te bestellen medebestellers dit is gewoon ‘amateur hour’ serieus...wel tijdig antwoord per mail, misschien een tip dit als leidraad te gebruiken mbt bestellingen.. Mvg
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.