Vi byttet til Michelin-dekk og valgte den dyreste varianten. Allerede første sesong måtte vi bytte to dekk fordi det oppstod buler på dem. Den andre sesongen skjedde det samme med de to andre d... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Var innom dekkproff, ble møtt av en kjempe hyggelig leder som åpnet døren så på dekkene, viste jeg måtte bytte så han målte og bekreftet det jeg antydet. Fikk ett godt tilbud som jeg ikke takket nei t... Mehr ansehen
Ba om tilbud på piggfrie vinterdekk og fikk tre alternativ. Sendte det på kvelden og fikk svar dagen etterpå. Ringte til en hyggelig fyr på onsdagen og bestilte. På torsdag kveld fikk jeg en SMS o... Mehr ansehen
Bestilte dekk på nett og fikk beskjed allerede dagen etter at de var ankommet og klar til montering. Lite kø når jeg var der en tirsdags formiddag og montering gikk kjapt. Litt dårlig beskrivelse på... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Dekk og felg kjede. DROP-IN. Dekkproff AS er banebrytende dekkskift-kjede med sesong basert drift som driver 17 dekkskift verksteder i Norge til i dag. Vi har stor utvalg av vinterdekk og sommerdekk fra budsjett til premium klasse. Våre tjenester: dekkskift, hjulskift, dekk montering, omlegg av dekk, dekkhotell, balansere dekk, hjulbalansering.
Kontaktinformationen
Terminalen 9b, 3414, Lier, Norwegen
- 21 56 46 00
- info@dekkproff.no
- dekkproff.no
Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Veldig hyggelig folk
Veldig hyggelig folk, de vet hva de driver med! ;)
Syns jeg fikk god service
Syns jeg fikk god service . Bestilte dekk på nettsiden . Fikk dem ganske raskt 👍
Vi byttet til Michelin-dekk og valgte…
Vi byttet til Michelin-dekk og valgte den dyreste varianten.
Allerede første sesong måtte vi bytte to dekk fordi det oppstod buler på dem. Den andre sesongen skjedde det samme med de to andre dekkene – av samme grunn måtte også de byttes.
Men det er ikke alt. Da de skiftet dekkene, ble de innvendige trykksensorene ødelagt, og vi måtte også bytte disse til nye.
Jeg ville aldri valgt deres tjenester igjen. Dette er ikke første gang. Vi trodde lenge at vi kanskje brukte bilen feil, men nå er vi overbevist om at kvaliteten på dekkene er dårlig.😡
Styr unna, her får ikke kvalitet i arbeidet!
Her er det ikke kvalitet i arbeid, de strammer hjulbolter uten moment. Dette medfører kostnad til skifte av hjullager. En reklamasjon mot dem på dette, avviser dem glatt og det er dårlig kundeservice når man skal få tak i noen.
Rask innlevering og montering
Rask innlevering og montering. Svært fornøyd. Takk for hjelpen.
Bra pris og utrolig rask og bra service
Jeg ville sjekke to dekk som lak luft.
Jeg ville sjekke to dekk som lak luft.
De tok av 2 dekk bak. De tok felg av begge og pusset felger.
Og sier de balanserte, og fyllte riktig lufttrykk.
Etterpå tok de betalt for å bytte side av 3 hjul, men det var kun to dekk som var tatt av og sjekket.
Så dette var en jobb jeg ikke hadde bestilt men som de da tok betaling for.
Etterpå sier de at 2 dekk trengte å skiftes, siden jeg hadde kjørt m lite luft og dekk var skadet. Men det var kun 2 dekk som man kunne se hadde noen små små tegn til rift eller hva man nå kaller det.
Jeg sa jeg ikke skulle skifte eller ha nytt dekk.
Men det var en veldig pågående selger som prøvde flere ganger å få meg til å kjøpe dekk.
Tok ikke nei for et nei.
Det kom på 800kr. For å sjekke og pusse felger. 🤨

Frekke arbeidere
Ganske frekke arbeidere som banner på sitt språk og ser stygt på kundene som kommer. Kommer aldri tilbake her..
Denne opplevelsen var i Haugesund. Skjønner at arbeiderne er fra litauen og kommer hit for å gjøre et arbeid, travle dager og kaldt. Men en må da kunne oppføre seg ordentlig?

Antwort von Dekkproff AS
Kjempe flott og flinke følte her vil…
Kjempe flott og flinke følte her vil jeg bli kunde og ikke minst raske det var formel 1 tempo der helt utrulig desse er jo proffs
Aldri mer
Fikk liten skrue i dekk (midt på kjøreflaten) de skulle fikse. Mekaniker fjernet dekket unødig av felg, unødvendig, brukte maskin lenge i alle vinkler– virket som maskinen skapte problem enn tidligere slitasjer.. Nektet reparasjon pga. sideveggslitasje og pulver inne. Føltes som oversalg av dekk. Aldri mer

Antwort von Dekkproff AS
Fin service og kjapp arbeid
Aldri fått skiftet dekk så raskt
Aldri fått skiftet dekk så raskt. Betalte for mye pga en feil, men fikk pengene igjenn etter en mail.
Velddig ryddig og seriøst😀👍
Hyggelig og Rask levering☺️
Rask levering, også ble jeg oppringt om dekket var riktig til bilen, og ikke minst veldig hyggelig på tlf!
Bra priser, god service
Bestilling via nett fungerte greit. Enkelt å finne rett produkt. Henting og omlegging var problemfri. Ingen ventetid og god service.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.