dekbedovertrek.com Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bestellen was eenvoudig te doen. Wat beloofd werd, werd nageleefd. Maar het slaapgenot op een laken van Egyptische katoen overtrof al mijn verwachtingen. Heerlijk zacht,blijft strak liggen (en da... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het dekbedovertrek van egyptisch katoen is super. Heerlijk zacht, ademend, ideaal met deze huidige temperaturen. Wij gebruiken het nu zonder het donsdeken erin te doen. De kleur is ook supermooi. He... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kwaliteit is fantastisch, het overtrek heeft de goede afmetingen en voelt zich heerlijk aan!

1. Schlafzimmermöbelgeschäft
  2. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.

Hervorragend

Alle Bewertungen

120 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en fijn produkt

Heldere site, snelle levering en een heel fijn produkt!

8. Mai 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Hartelijk dank voor je review, Imre. Goed om te horen dat het bevalt. Mocht je je set willen aanvullen met een extra hoeslaken of slopen, dan vind je ze in dezelfde kleur terug in de webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel luxe en snelle levering.

Heel mooi en snelle levering.

13. Mai 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Dank je wel voor je mooie woorden, Nancy. Daar doen we het voor. We vullen het assortiment regelmatig aan met nieuwe kleuren en dessins, dus kijk gerust weer eens rond.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie kwaliteit

Veel keus. Hele mooie kwaliteit dekbed. Snel in huis. Aanmaken van account ging niet helemaal lekker. Mailtjes kwamen pas vele uren later aan in mijn mailbox.

3. Mai 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Dank je wel voor je mooie woorden, Michael. Daar doen we het voor. We zijn van platform gewisseld en dat gaf wat ruis. Inmiddels loopt alles gesmeerd. We zien je graag weer eens terug.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooi dekbedovertrek en snel…

Heel mooi dekbedovertrek en snel geleverd. Heb er gelijk nog een besteld

29. April 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Wat leuk om te lezen, Gina. Dank je wel. Reviews zoals die van jou helpen de volgende klant om te kiezen, en daar zijn we echt blij mee. Tot een volgende keer.

Goede kwaliteit

Snel geleverd, prachtige kwaliteit. Heel blij mee!

25. April 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Dank je wel, Kimberley. Fijn dat de musseline in de smaak valt. Laat het ons weten als we een keer kunnen meedenken over een kleur of maat, we helpen graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Adequate en persoonlijke service. Danku!

Gemakkelijk gevonden, vlot besteld, prima geholpen, snel geleverd en persoonlijk gediend. En ... zacht aan het slapen. Bedankt dekbedovertrek punt com!

16. April 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Dank je wel voor je review, Mattijs. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij ons. Graag gedaan! We zijn je graag weer eens van dienst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heeeel mooi, en snel geleverd🤩

Snel bezorgd, in mooi zakje
Makkelijk om op d te ruimen
Kom zeker terug als ik weer beddengoed nodig heb.
Bedankt😍

10. April 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Hartelijk dank voor uw mooie woorden, Ivo. Daar doen we het voor. We vullen het assortiment geregeld aan met nieuwe kleuren en dessins, dus kijk zeker nog eens rond.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Keurig verpakt. Kleur was meer bruin/grijs dan we gedacht hadden, maar past toch mooi. Kwaliteit stof is uitstekend.

10. April 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Wat aangenaam om te lezen, Ruud. Hartelijk dank voor je review. Slaap lekker, en tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze behandelen mijn retour snel en goede…

Ze behandelen mijn retour snel en goede service. Zou hier zeker nog keer bestellen

9. April 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Hartelijk dank, Indy. Dit geven we graag door aan Fay, die u geholpen heeft. Een echt mens aan de lijn maakt nu eenmaal verschil. Tot een volgende keer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie stof, helaas geen knopen

Mooi verpakt: kwaliteit ziet er op het eerste gezicht goed uit. Echter mis ik wel iets van drukknopen zodat het dekbed er niet uitzakt. Dat had ik wel verwacht voor deze prijs

1. April 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Hartelijk dank voor uw review. We leggen u graag uit waarom we bewust voor een langere en luxere doorlopende instopstrook kiezen in plaats van knopen. De extra lange instopstrook maakt het mogelijk om de stof onder je matras te schuiven. Zo krijg je geen last van koude voeten maar toch voldoende bewegingsvrijheid. Bovendien gaan knopen vaak op den duur stuk.

Snelle afhandeling

Artikel bleek helaas niet voorradig. Snel geannuleerd en geld terug gestort. Prima werkwijze.

31. März 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Dank je wel voor je mooie woorden, Sandra. Dat terwijl het artikel op bleek te zijn. We vullen het assortiment regelmatig aan met nieuwe kleuren en dessins, dus kijk gerust weer eens rond.

Wat een fantastisch dekbedovertrek

Wat een fantastisch dekbedovertrek
100% Egyptisch katoen, dubbelzijdig beige/wit, super kwaliteit.

Ziet er zo uit als op de site staat.
Snelle bezorging.
Daarna nog extra kussenslopen erbij gekocht.
Super kwaliteit!

18. März 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Wat fijn om te lezen, Desiree. Dank je wel voor je review. Slaap lekker, en tot de volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige kwaliteit met snelle levering…

Prachtige kwaliteit met snelle levering en wat een plaatje als het op bed ligt. 🤩 tevreden klant dus!

26. März 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Wat leuk om te lezen, Lies. Dank je wel. Reviews zoals die van jou helpen de volgende klant om te kiezen, en daar zijn we echt blij mee. Tot een volgende keer.

Prima zaak

Prima zaak, snelle levering, goed product.

10. März 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Dank je wel voor je review, James. De jersey elastaan is ook een van onze favorieten, dus fijn dat je hem net zo ervaart. Hij bestaat trouwens in meer kleuren, mocht je ooit willen afwisselen.

Mooi productPrima!

Mooi product, snelle levering en betaalgemak. Ik ga vast nog eens bestellen

9. Februar 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Hartelijk dank voor je review, Marijke. Goed om te horen dat het bevalt. Mocht je je set willen aanvullen met een extra hoeslaken of slopen, dan vind je ze in dezelfde kleur terug in de webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie kwaliteit en snel en netjes…

Mooie kwaliteit en snel en netjes geleverd

5. Februar 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Hartelijk dank voor uw review, Ilse. Blij dat we uje goed konden helpen. Loopt er ooit iets anders dan verwacht, laat het ons dan weten; daar zijn we voor.

Goed materiaal en keurige service

Goed materiaal en keurige service

11. Februar 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Wat aangenaam om te lezen, Ilse. Wij nemen de telefoon zelf op, en juist daarom doet dit ons plezier. Weet ons gerust opnieuw te vinden als er iets is.

Top bedrijf

Gewoon super snelle bezorging ,goed verpakt is een aanrader voor iedereen die van mooi beddengoed houd.

22. Januar 2026

Antwort von dekbedovertrek.com

Dank voor je postieve reactie Elizabeth. We zien je graag weer eens terug.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr