Voor de vakantie is Brian bij ons geweest voor een plissédeur voor de achterdeur. We hadden al een plissédeur van de Horrenshop deze was na jaren intensief gebruik aan vervanging toe. Goede uitleg geh... Mehr ansehen
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe plissehoordeur van De Horrenshop! Omdat wij op een boerderij wonen, hebben we echt een stevige hor nodig die tegen een stootje kan en vliegen en ongedierte... Mehr ansehen
Ons plissé hor deur is door Brain R.ingemeten en volgens afspraak 5 weken later afgeleverd en gemonteerd. De zeer mooie kwaliteit en afwerking van deze hordeur geeft onze balkon een fraaie uitstraling... Mehr ansehen
Door Nick van de Horrenshop is een nieuwe plissé hordeur geplaatst. De oude was aan vervanging toe n.l. gaas beschadigd en slijtage waardoor het veel geluid maakte tijdens open - en dic... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel, vriendelijk en goede kwaliteit
We zijn goed en snel geholpen! Binnen een maand zijn de horren ingemeten en geplaatst. Erg vriendelijk met een duidelijke uitleg. Dankjewel!
Horrenshp Geweldig
Heb twee schuilhordeurn waarvan het gaas kapot was niemand kon mij helpen om het gaas te vernieuwen kwan per toeval bij de horrenshop terecht Brain Rutjens is gekomen en die had de oplossing schuifdeuren zijn weer als nieuw en een snellen levering Deze firma DeHorrenshop is zeer zeker een aan Rader Geweldig kan je zeggen
Plaatsing plissehordeuren
Onlangs 2 plissé hordeuren geplaatst en een raamhor, binnen 3 weken geleverd en netjes geplaatst door Nick.Goede kwaliteit, vriendelijke man,bij inmeten diverse keuzes besproken.
Prima service, een aanrader!
Goede kwaliteit / komt afspraken na /…
Goede kwaliteit / komt afspraken na / werkt netjes en snel / zeer tevreden / perfecte prijs kwaliteit verhouding
Betrouwbaar en kundig
Zeer kundige inmeting en montage! Zeer vriendelijk en betrouwbaar. Komt afspraken na.
Super eindresultaat!
Hordeur
Snelle reactie na aanvraag. Deskundige opmeting en perfecte installatie van hordeur. Zeer vriendelijk. Als ik nog andere horren nodig heb zal ik ze zeker hier kopen en de Horrenshop ook zeker aanbevelen bij anderen