Zeer goed geholpen door Julian en Bart. Wat een helden: Altijd goed contact, altijd betrokken en meedenken met ons als klant. Wij zijn bij verschillende incassobureaus geweest, maar Debtt overtre... Mehr ansehen
Ik schrijf niet vaak een review maar wilde voor Debtt Group graag een uitzondering maken vanwege hun uitstekende dienstverlening en persoonlijke service. Een kennis van mij maakte al gebruik van hun d... Mehr ansehen
Wat een uitzonderlijk amateuristische organisatie. Het niveau van professionaliteit is werkelijk beschamend. Deze partij voert de debiteurenadministratie uit voor Skandara, maar lijkt de eigen admin... Mehr ansehen
De Oude Ijssel 3 , 8253PV, Dronten, Niederlande
- 085-0479670
- p.woudsma@debtt.com
- debtt.com
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Zeer goed ervaring.korte lijntje…
Zeer goed ervaring.korte lijntje efficiënt en snel.
Ze gaan er voor en laten niet meer los.
Erg proactief
Schakelen snel en communiceren updates…
Schakelen snel en communiceren updates altijd helder
Vlotte jongens
Vlotte jongens, voeren hun werkzaamheden goed uit.
Zeer fijne samenwerking!
Heel erg vriendelijk aan de telefoon
Heel erg vriendelijk aan de telefoon. Erg mee denkend met betreft een oplossing zeer fijn om mee samen te werken
Vlot en daadkrachtig
Enorm vriendelijk en kijken naar een…
Enorm vriendelijk en kijken naar een goede oplossing samen met je
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring! Alles verliep super soepel en professioneel. Chevara Sahuleka nam echt de tijd om me te helpen en gaf duidelijk advies. Ik voelde me enorm goed geholpen en ben heel blij met het resultaat.
Ze zijn gewoon oplichters.
Ze zijn gewoon oplichters.
Ze gebruiken klachtenformulieren om tijd te rekken, proberen eerlijke negatieve reviews te verwijderen en genereren valse positieve beoordelingen.
Bekijk de negatieve reacties over dit bedrijf — het is overduidelijk: ze zijn gewoon oplichters.
Super goede ervaring en zeer goede…
Super goede ervaring en zeer goede behandeling en goede verstandhouding
Top geholpen door Nickey
Top geholpen door Nickey! Fijne communicatie en snelle hulp!
Super goede ervaring
Super goede ervaring. Ze luisteren altijd naar beide kanten van het verhaal. Ze doen eerst onderzoek ipv klakkeloos iets op te pakken. Ook bieden ze tijdens het debiteurentraject geruime de tijd om klanten de kansen te bieden om kosteloos hun facturen te betalen voordat het in de incasso traject komt.
Een fijn gesprek gehad met Chevara en…
Een fijn gesprek gehad met Chevara en samen tot een beslissing gekomen dat ik een openstaande vordering in 6 termijnen kan betalen
Super geholpen door Chevara
Super geholpen door Chevara, vriendelijke, en vooral duidelijke communicatie. Er werd niet alleen snel gereageerd, maar vooral goed meegedacht met mijn situatie. Je merkt echt dat er geluisterd wordt en er geen standaard antwoord gegeven wordt! Bedankt daarvoor!
Noddie Bronts is een topper
Noddie Bronts is een topper. Pakt alle dossiers professioneel en adequaat op. Overzichtelijke werkwijze en prettig contact.
Goede ervaring.
Ik heb een erg goed gesprek kunnen voeren met de mensen van Debbt en met name met dhr Bronts,ik heb ze mijn situatie uit kunnen leggen en hier is meerdere keren begrip voor getoond,ondanks dat het een vervelende situatie is valt er met de mensen van Debbt gewoon heel goed te praten zolang je eerlijk bent dat is mijn ervaring.
Fijne eerste samenwerking met Debbt…
Fijne eerste samenwerking met Debbt gehad. Goed geholpen door Stan fijne en goeie communicatie.
Je kan een dail afsluiten
Heel goei maatschappij je kan alles bespreken
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.