Debtt Bewertungen 253

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed geholpen door Julian en Bart. Wat een helden: Altijd goed contact, altijd betrokken en meedenken met ons als klant. Wij zijn bij verschillende incassobureaus geweest, maar Debtt overtre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik schrijf niet vaak een review maar wilde voor Debtt Group graag een uitzondering maken vanwege hun uitstekende dienstverlening en persoonlijke service. Een kennis van mij maakte al gebruik van hun d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een uitzonderlijk amateuristische organisatie. Het niveau van professionaliteit is werkelijk beschamend. Deze partij voert de debiteurenadministratie uit voor Skandara, maar lijkt de eigen admin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede ervaring. Ze luisteren altijd naar beide kanten van het verhaal. Ze doen eerst onderzoek ipv klakkeloos iets op te pakken. Ook bieden ze tijdens het debiteurentraject geruime de tijd om kl... Mehr ansehen

3,6

1 Stern

Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Top bedrijf

Lange tijd incasso's zelf gedaan. Tijdrovend en niet altijd met het gewenste resultaat. Sinds wij met Debbt werken gaat alles sneller.
Vriendelijke mensen en goede service

1. August 2024

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Sindskort doen deze oplichters debiteurenbeheer voor een adviesbureau voor het aanvechten van verkeersboetes. Deze oplichters kennen geen klantvriendelijkheid. Ze
Negeren je als je een vraag stelt en reageren super arrogant. Wanneer het om een terugbetaling gaat dan blijven ze je spammen met mailberichten. Ze willen dat ik een factuur twee keer moet betalen. Ipv dat zij eerst hun administratie op orde moeten krijgen, bedreigen ze met incassokosten. Wat een afgang voor het adviesbureau.

19. August 2024
Debtt-Logo

Antwort von Debtt

Geachte heer/mevrouw,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens was. Wij hebben geprobeerd om via verschillende kanalen contact met u op te nemen, namelijk via WhatsApp, e-mail en telefonisch, maar hebben helaas nog geen reactie ontvangen.

We zouden graag alsnog in contact komen om tot een oplossing te komen en de situatie recht te zetten. Neem alstublieft contact met ons op via 085 047 9670. We horen graag van u!

Debtt B.V.

KIJK UIT OPLICHTERS!!!

In 2021 had ik 2 niet betalende debiteuren van gezamenlijk ca €18000,- Waarna ik met Roy Hendriks in contact kwam, deze zou hij wel even innen en of ik dan even een contract online kon tekenen en betalen dan zou hij direct aan de slag gaan, vervolgens werd mijn zaak aan geheel iemand anders gegeven onder de naam collect 4u. Binnen die organisatie heb ik met 7 verschillende personen contact gehad die er allemaal als leek aan begonnen waarbij ik dus telkens de zelfde vragen kreeg, alles uit moest leggen en er geen reet gebeurde, ik ook telkens vroeg naar de vorige maar die bleek er dan ineens niet meer te werken waarbij ik al snel het idee kreeg dat het 1 grote teringzooi op dat kantoor moest zijn. (Maargoed ik had al betaald dus wat kan je nog?) Vervolgens kreeg ik een factuur van het abonnement waarna ik terug stuurde dat ik deze al betaald had en wanneer er nou eens wat ging gebeuren; waarna ik erachter kwam dat dit voor het nieuwe jaar was, ik deze uiteraard niet heb betaald waarna 1ne Robert Nagtzaan contact met mij heeft gezocht en bij mij langs is gekomen vanaf dat moment kreeg ik weer hoop, hij zag het probleem en zou erachter aan gaan, ook hier is allemaal niks van terecht gekomen, ik ook meerdere keren contact heb gezocht met Hendriks voor een persoonlijk gesprek over deze kwestie, hij dit telkens afwimpelde of niet reageerde (omdat hij zelf ook wel wist dat er 1 grote rotzooi van gemaakt is) Ik op een gegeven aangegeven had de volgende dag te komen en toen gelijk telefoon van 1 van zijn kornuiten dat hij niet op kantoor was dus ook geen zin had om te komen, Hendriks zou contact met mij zoeken waarna het ca een jaar stil bleef en ineens een schrijven van een gerechtsdeurwaarder in de bus, dit is uitgelopen op een rechtzaak die ik zojuist verloren heb omdat ze met allerlei ongegronde leugens en verzinsels kwamen. KORTOM KIJK GOED UIT MET DEZE OPLICHTERS!! ZE ZIJN ER NIET VOOR JOU! ENKEL OM HUN EIGEN ZAKKEN TE VULLEN OP EEN HELE SMERIGE MANIER EN LATEN DE (AL) GEDUPEERDE KLANT DE TERNG KRIJGEN!!! Ik lees verder heel veel negatieve ervaringen over deze lui en kom graag met iedereen in contact om deze oplichters aan te pakken middels de weg van de media. Dit moet stoppen!

19. August 2024

Great company

Great company, our debtor was behind 30k for 8/9months. Debbt B.V. collected the outstanding amount in 1 week.

14. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alleen maar bezig met abonnement te…

Alleen maar bezig met abonnement te innen, met dreig berichten en e-mails. ik had ze voor 1 jaar vanaf 1-1-2023 nog steeds me geld niet van debiteur. En dan zeggen ze ook nog het jaar 2024 moet ook betaald worden. Is gewoon een oplichters zooitje.

26. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heel mooi resultaat behaald door Debtt. Super blij mee.

Een klant van mij betaalde zijn facturen niet. Na jaren van proberen zelf het geld binnen te krijgen had ik de moed opgeven. De openstaande facturen heb ik toen aan Debtt overgedragen. En ik kan zeggen; na jaren is alles toch goed gekomen. Debtt blijft volhouden. Dit heeft geresulteerd in de betaling van alle facturen. Super mooi.

29. Februar 2024

Ontzorgen

Omdat ik te makkelijk ben liep mijn debiteuren beheer niet goed. Had slechte betalers waar ik afspraken mee maakte maar werden niet nagekomen. Nu de gehele debiteuren beheer uit handen gegeven aan Debbt. Dat heet ontzorgen! Betalingen lopen nu voorspoedig, ook waar ik eerst afspraken mee gedaan had en die niet waren nagekomen. Ook op juridisch gebied ( contracten ) heb ik veel bijstand van Debbt gehad.

12. Juli 2024

Debtt

Een zaak aangeleverd, binnen 24 uur betaald en het geld staat al op mijn bank. Ik heb iedere stap nauwkeurig kunnen volgen. Echt heel blij met deze service. Ga zo door!

12. Juli 2024

Onmenselijk

Onmenselijk! Ik snap dat iedereen zijn werk moet doen maar dat zij voor oplichters te werk gaan en mensen onder druk proberen te laten betalen! Ik heb hier geen woorden voor!!! Deze mensen maken geen duidelijke afspraken willen alleen maar berichten via whatsapp geen gehoor voor een goeie afspraak. Sterker nog vandaag termijnen afspreken en de volgende dag nee alles in 1x of we gaan naar de rechter plus 800 tot 1100 euro meer. Het is bizar hoe deze mensen te werk gaan het wordt tijd voor een boos uitzending puur om het bedrijf in daglicht te brengen!

10. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr