DC Recording Bewertungen 11

3,3

1. Fotograf
  2. Hochzeitsfotograf

Vom Unternehmen geschrieben

Jeg tror på, at billeder skaber minder, og de har en evne til at kommunikere mere end bare bogstaver på en side. Hos mig får du ikke kun video, tværtimod. Jeg skaber en smuk kombination af billeder og videoer i hver eneste case. Jeg forstår, hvor vigtigt det er at formidle din virksomheds budskab på en visuel og engagerende måde. Jeg skaber en fortælling, en oplevelse, som finder genklang hos dine Kunder.

3,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bryllupsfotograf

Vi havde booket Dennis til vores bryllup. Det levede desværre ikk op til vores forventninger for en bryllups fotograf. Synes ikke det var et samarbejde hvor jeg blev hørt eller spurgt tydeligt nok ind til ønsker og står desværre ikke med det resultat af billeder fra dagen som jeg havde forventet.

Jeg føler jeg selv har skulle rykke for svar flere gange og taget kontakten først. Havde lidt en følelse af at han havde for travlt og fyldt med undskyldninger hver gang.
Derfor jeg også har stoppet med at kontakte for at opnå det ønskede resultat og selv søgt andre muligheder.

Skal dog siges at vi var udfordret med vejret den dag, men til trods for alternative muligheder, som jeg forventer en fotograf kommer med, har jeg ikke de billeder jeg ønsker. Hverken i kirken eller middagen efter.

Derudover billeder af gæsterne ikk lever op til den standard jeg mener en bryllupsfotograf skal komme med når man tager billeder af folk.
Derudover er redigeringen heller ikk været optimal i farverne i forhold til det rigtige. Fx min mands skjorte og sko .

Desværre ikke en anbefaling herfra.

25. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende refundering af afbestilt produkt

Vi afbestilte leje af et digital kamera i forbindelse med vores bryllup d. 30/8-2025. Nu skriver vi marts 2026 og vi har stadig ikke fået pengene retur og Dennis har ikke svaret tilbage på mine mails siden oktober 2025. hvor han selv adspørger til et nummer, som han kan overføre pengene retur til. Det er desværre en rigtig træls og ærgerlig oplevelse.

30. August 2025

Kære Inger.

Der er sket en forglemmelse. Pengene er overført

God aften

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MERE END 5 STJERNER VÆRD!

Hvis vi kunne give mere end 5 stjerner, havde vi gjort det.
Vi havde lidt last minute bestilt Dennis, der tilfældigvis og heldigvis var ledig d. 9. August, som videograf til vores bryllup.

Han var med fra forberedelse til brudevals, 10-00:30, og vores oplevelse med ham var intet mindre end fantastisk. Han var rar at have omkring, stod aldrig i vejen og samarbejdede godt med vores fotograf.
Filmen der er kommet ud af det, er intet mindre end fantastisk - han har fanget HELE stemningen og det magiske ved vores bryllupsfest, og vi kan kun varmt anbefale ham til ALLE andre, der står og mangler en fotograf eller videograf. Dennis du er FANTASTISK, og du har kun fået ros fra vores øvrige gæster! Tak for at fange alt det vi aldrig nogensinde vil glemme!

9. August 2025

Antwort von DC Recording

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Kæmpe fornøjelse at være med, og endnu engang stort tillykke med brylluppet

Klasse bryllupsvideo- og fotograf

Vi havde Dennis med som videograf/fotograf til vores bryllup – og det var virkelig en af de bedste beslutninger, vi tog. Han er en sindsyg dygtig og professionel fotograf, som formåede at være lidt over det hele og fangede de mest magiske øjeblikke, uden at man egentlig lagde mærke til ham.

Han lavede også en helt vildt smuk video af dagen, som virkelig fanger stemningen og alle de små detaljer. Og så optog han alle talerne, så vi kan genopleve dem igen og igen – det betyder virkelig meget.

Dennis var desuden bare virkelig nem at kommunikere med både før, under og efter brylluppet. Han var god til at guide os på en afslappet måde, så vi stadig kunne være til stede i nuet og nyde festen.

Alt i alt en kæmpe oplevelse og nogle billeder vi vil værdsætte resten af livet. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling!

25. April 2025

Antwort von DC Recording

Tak for de pæne ord 🤩 - endnu et stort tillykke med brylluppet, og tak fordi jeg måtte være med

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dennis er bare en virkelig dygtig…

Dennis er bare en virkelig dygtig fotograf, der er dybt professionel samtidig med at han også fik os til at slappe af. Det gjorde uden tvivl også har outputtet endnu bedre.
Vi havde givet lidt inspirationsbillede og han greb 100% stilarten og var kreativ undervejs.
Vi vågnede næste morgen til at lille udklip af billeder han allerede havde klar.
Vi vil helt sikkert anbefale ham til alle der leder efter en fotograf.

20. April 2025

Fotograf til vores bryllup

Vi havde booket Dennis som vores videograf/fotograf til vores bryllup i august 2024. Han var med fra vielse til vals, hvilket var en helt perfekt beslutning✨
Dennis er en virkelig professionel og dygtig fotograf, som passede godt ind i selskabet og fangede mange unikke og smukke øjeblikke vi i dag kan se tilbage på✨
Dennis overholder alle aftaler og var nem at kommunikere med både før, under og efter brylluppet.

Vi vil derfor helt klart anbefale andre at booke Dennis som deres næste fotograf!

16. August 2024

Antwort von DC Recording

Mange tak for den fine anmeldelse. Tillykke med kærligheden, og tak fordi jeg måtte være med

Videograf til vores bryllup

Vi havde Dennis ude til vores bryllup i august 2024 som videograf. Alt kommunikation op til fungerede super godt, og han var hurtig til at svare.
Han var super god og professionel på selve dagen og fangede alle de magiske øjeblikke, uden man lagde mærke til at han var til stede. 👏🏻 Vi fik vores video til tiden, og den er helt perfekt! Vi drømte om en god og mindeværdig video, men det som Dennis har formået at skabe, er over alle forventninger og kunne ikke være mere perfekt. 😍 Så kæmpe anbefaling herfra til at bruge Dennis

24. August 2024

Dygtig samarbejdspartner

Vi har i Dansk Amerikansk Fodbold Forbund brugt Dennis flere gange, og det er altid nemt at finde en løsning. Det skal ofte ikke mange mails eller samtaler til før opgaven bliver løst og bliver leveret til tiden. DC Recording kan varmt anbefales.

1. August 2024

Brugte DCtagelse i…action kortfilm

Brugte DC til en action optagelse i vores event bureau som laver strand action på Sønderstrand (RØMØ). Det er der kommet et par virkeligt gode instruktions og action video'er ud af. Det er syn for detaljen og gode til at sætte sig ind i, hvad man ønsker ud af materialet.

Alle dage vil jeg give mine varmeste anbefalinger.

7. Juni 2024

Sommeren 2023

for ét år siden
Fotograf Dennis Carlsen har gjort vores bryllupsdag fantastisk! 💗
Hvis du leder efter en Fotograf der går en ekstra mil, skal du ikke lede længere!!
Folk var begejstret over den ihærdighed han lagde i det. Det kunne vi også se efterfølgende med en mindeværdig video. 👌
Du formåede at få vores små børn med trods det var svært💗🌞
De største anbefalinger herfra💗

2. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr