Havde motor der ikke virkede, tog kontakt til Dayie flere gange uden respons inden garantien udløb. Ville helt bestemt ikke købe deres produkter og specielt ikke motoren. Så ringe en kontakt-muligh... Mehr ansehen
Vi er meget tilfredse med vores køb. Kvaliteten kunne være finere til pengene, men igen, vi er tilfredse. Instruktionen omkring hvordan man samler vuggen og monterer den korrekt er yderst mangelfuld.... Mehr ansehen
Disgraceful customer service. They don't even have the decency to respond to emails. Nearly a month and 5 emails without response about my cradle motor which stopped working. For a Danish company this... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dayie betyder "sov godt" på det ghanesiske sprog Twi, og det er lige præcis det, som vi ønsker for vores spædbørn. Derfor har vi udviklet en slyngevugge med automatisk vuggemotor, så din baby kan falde i søvn på den mest naturlige og behagelige måde. Vi har lagt stor vægt på design og teknologi og ladet os inspirere af den afrikanske kultur, hvor de kender alt til spædbørns behov for bevægelse, når de skal sove. Derfor siger vi om vores produkter: Danish Design - African Logic!
Villaparken 140, 7860, Spøttrup, Dänemark
- hello@dayie.dk
- dayie.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Uundværlig produkt 😊
Vi har været så glade for vores vuggemotor og ville bestemt ikke have kunne undvære det til vores søn. Jeg er vild med det koncept at man kan leje det hele og dermed kan prøve det af.
Vil helt klart anbefale det til andre mødre, hvilket jeg også allerede har gjort 😄
Super tilfreds med Arthur hængevugge
Super tilfreds med Arthur hængevugge. Vores datter elsker at ligge i den og finde ro. Vuggen er nem at pakke og tage med sig. Derudover har den 4 niveauer alt efter hvor hurtig man ønsker den skal vugge.
Slyngevuggen er guld værd
Slyngevuggen er guld værd!
Vi er SÅ VILD MED DEN! Kan klart anbefales ❤️
En Hængevugge der fungerer
Efter flere beretninger om hvordan en slyngevugge kan være en redning for mange (pressede) forældre, valgte vi at anskaffe os en hængevugge fra Dayie. Både fordi, at de er smukke at se på, fordi virksomheden fremmer fair arbejdsforhold for de ghanesiske producenter, og fordi man fornemmer at her er der tale om en mindre virksomhed, der vægter god og personlig kundeservice. Vores lille dreng er bare et par uger gammel, men hængevuggen gør, at vi i ro og mag kan nyde måltiderne sammen med vores ældste, mens lillebror nyder en dejlig lur i den gyngende vugge (vi købte en model med motor). Med karmbeslag kan man sågar tage vuggen med hvis man skal nogen steder. Sammenfoldet fylder den næsten ingenting. Det er altså smart! Vores sundhedsplejerske komplimenterede desuden at vi havde fundet en model med fast bund. Det er godt for babys ergonomi og bevægelsesmuligheder. Så vi er meget glade for vores anskaffelse 🙌
God og hurtig service!
Har købt motor og slyngevugge til god pris på black friday, ganske hurtig levering⭐️
Har efterfølgende købt hængevuggen, som jeg synes er genial til de helt små.
Har haft problemer med vores remote og drilske fjedre, men det har kundeservice taget sig af og har fået den bedste service.
Dårlig oplevelse med kundeservice i forbindelse med metalstøv
Oplevede en kundeservice der ved henvendelse omkring metalstøv (af to omgange!) snakkede meget udenom og forsøgte at aflede med historier og komplimenter.
De tager først affære når man henviser til andre instanser (som fx sikkerhedsstyrelsens artikel eller Forbrugerrådet mm) ellers gør de ikke forsøg på at afhjælpe problemet eller kompensere.
Selvom Dayie nu har løst det oprindelige problem (efter en del mails og følelsen af at man er nødt til at være “bisset” før der sker lidt), står man som kunde tilbage med en rigtig dårlig oplevelse og et produkt jeg ikke kunne bruge i de 5-6 uger det tog dem at komme med en reel løsning (som de iøvrigt selv lyder til at betvivle idet de beskriver risiko for mikroplast..?). At Dayie så mener at den løsning de har sendt er en kompensation i sig selv, samt den tværpind og ekstra kabinhager (for små) - som er ubrugelige for os da vi har en tvillingevugge og ja to babyer, hvorfor en opdeling selvsagt kræver mere udstyr end Dayie valgte at sende som kompensation - ja det er jo nærmest tragikomisk.
Opdatering:
Kære Ida
Bare for at få det helt på det rene: De trusler du hentyder til er helt almindelige rettigheder som forbruger. Jeg har først forsøgt med mægling gennem nævnenes hus, hvor I desværre (og måske meget belejligt for jer..) glemte at oplyse et nummer hvor I kunne kontaktes på. Derfor var jeg nødsaget til at tage den videre til Forbrugerklagenævnet. Og som beskrevet kom I ikke med løsninger før jeg nævnte ovennævnte. Det synes jeg er ærgerligt - jeg havde gerne været det foruden. Der er altså ikke tale om andre typer “trusler” hvilket jeg synes kan misforstås fra dit skriv.
Jeg forsøgte at gå i forhandling med jer, men de løsninger I kom med var ringere end jeres første tilbud (og ikke brugbare for mig som kunde), hvorfor jeg faktisk bad om det første tilbud - hvilket i meget belejligt valgte at overhøre.
Iøvrigt tog vi først produktet i brug fra omkring marts/april idet vi var indlagt i den første tid - så nej det var ikke efter endt brugsperiode, selvom det lyder godt for jer. Vores børn er født februar, men for tidligt, så de korrigeres fra marts. Altså var der stadig brugsperiode tilbage da jeg henvendte mig.
Uanset forstår jeg ikke man må sælge produkter til babyer hvor der er fundet metalstøv. Men det er nok bare mig den er “gal med”.
Jeg ved godt I ser mig som grådig forbruger, men det er slet ikke dét det handler om for mig. Det handler om mine børn, og om den behandling jeg føler jeg har fået, hvor jeg desværre ikke føler det var muligt for os at finde en løsning sammen.
Sara

Antwort von Dayie
Positiv oplevelse
Da vi var i tvivl om vores behov og effektivitet af disse vugge motor valgte vi at prøve at leje en gennem Dayie, den var super nem at sætte op og slutte til, og vi var ret imponeret over den kommer med en fjernbetjening. Dette er meget praktisk når man ud ober den lille på 3mdr også har en på 18mdr.
Den har virket helt upåklagelig og baby falder i søvn hvergang, og tager dejlige lange lure.
Motoren gik desværre i stykker, og der var en fejl på Dayie’s hjemmeside mht. autosvar i deres kundeservice men den fejl fik de hurtig rettet og de tilbød mig flere muligheder for kompensation hvilket var rigtig fint, og vi fandt hurtig en løsning der passede til os.
Alt i alt, en Positiv oplevelse, og det kan anbefales at leje, hvis man er usikker på om man vil få brug for motoren.
Klart anbefalesværdigt!
Dayie’s slyngevugge har taget ‘whatever works’ til et helt nyt niveau.
Kort tid efter vores datter blev født startede timelange skrigeture på daglig basis. Vi investerede derfor i en slyngevugge med motor fra dayie. Og heldigvis for det! Slyngevuggen var eneste sted hun kunne finde ro.. De fleste af hendes lure foregik i vuggen.
Som forældre har de fleste hørt påstande som at ‘man ikke må vænne sit barn til at blive vuggen’.. derfor var jeg til en start skeptisk om vi ‘skød os selv i foden’. Min bekymring er gjort til skamme… for i takt med vores datter blev ældre og skrigeturene mindre, accepterede hun fint at lure eller nat- putning foregik andet sted!!
Vi er glade for vi valgte en Dayie slyngevugge. Vi oplevede hurtig levering, og kort svartid på kundeservice.
Jeg elsker deres produkter
Jeg elsker deres produkter! Vi har både haft den nye motor med fjernbetjening, tvillingeslyngen og gyngerne. Vi er bare så glade for produkterne og anbefaler dem glædeligt til andre.
Dobbelt slyngevugge med motor er et must for folk med tvillinger
Vi købte en dobbelt slyngevugge med motor på Black friday til vores tvillinger fra Dayie, og hvor har den reddet os dagligt. Den er et musthave hvis du spørger os. Elegant design, elsker det bærerdygtige koncept, og så synes jeg, at man får et godt produkt til prisen. Hvis jeg skulle sige noget, så kunne jeg have ønsket en bedre samlings vejledning, men de svarede hurtigt og sendte en video.
Største anbefaling!
Største anbefaling!
Vi knuselsker vores slyngevugge fra Dayie og vil med hånden på hjertet sige at den er absolut uundværlig.
Der har været hurtig afsendelse, god service info og alt i alt virkelig god kundeservice. Jeg ville købe fra Dayie igen i morgen! 🙌🏽
Super godt produkt
Super godt produkt! Det virker bare som det skal og endvidere super god kundeservice. Mine allervarmeste anbefalinger! 😍
Tvillingevugge-genialitet
Tvillingevuggen er intet mindre end GENIAL. Begge børn ligger trygt og godt og man kan roligt slappe af. Derudover er den nem at betjene og dens forskellige niveuer/tempo er genialt alt efter børnenes temperament mm. Kæmpe anbefaling herfra.
Fantastisk kundeservice
Jeg kontaktede Dayies kundeservice, da motoren til slyngevuggen var gået i stykker. Hurtigt fik jeg svar fra deres medarbejder Daniel, som var imødekommende, løsningsorienteret og helt igennem utrolig serviceminded.
Han gik ud af sin vej for at hjælpe mig og vi har netop modtaget en ny motor, som har vakt stor lykke i det lille hjem. Vores lille baby sover igen lange lure!
Bedste baby investering
Vi købte vores slyngevugge med motor for et halvt år siden, og den har vist sig at være den bedste investering for både babys søvn og mors/fars arme og ryg. Da vi desværre var uheldige at opleve problemer med motoren (som jo kan ske) oplevede vi også god service ift. at finde en løsning. Så top produkt og top service, hvis problemer alligevel opstår.
Vuggemotor der er fjernbetjent, elsker det
Vuggemotor der er fjernbetjent, elsker det. Jeg havde købt en ældre model af deres motor der drillede lidt så fik sendt en ny samtidig købte jeg deres fjeder der kan vægtjustetes. Er så glad for den, den larmer ikke og det er så nemt at ligge lillepigen så man lige kan få spist for hun elsker at ligge i den. En klart anbefaling herfra. 🥰
Super god service og god kommunikation…
Super god service og god kommunikation 😊
Anbefaler virkelig meget dette skønne brand.
Daniel fra Dayie gav super god service
Daniel fra Dayie gav super god service, og var hurtig til at svare tilbage.
Life-saver med tvillinger
Når man har tvillinger er slyng-vuggen en "life-saver". Den fungerer når man lige har brug for frie hænder i 10 minutter og den er et vidunder når børnene ikke vil falde til ro andre steder.
Har virkelig givet luft i en ellers presset hverdag.
Vi brugte den med det stativ, der kan købes til og det fungerede upåklageligt.
Kan også tilpasses til ét barn når de bliver for tunge til motoren.
Kundeservice har været helt i top.
Ambivalent oplevelse
Ambivalent oplevelse. Levering sat til Max 3 hverdage. Dag 4 kontakter jeg dem hvor den bliver af, en medarbejder vil undersøge det og vende tilbage. Hører ikke noget og kontakter dem igen næsten eftermiddag. Der er sket en fejl på lageret, så min ordre er slet ikke afsendt endnu🤦♀️ den slags kan selvfølgelig ske, men øv! Men som en medarbejder så fint skrev til mig, vil de give mig "et symbolsk afslag i prisen" på... hold nu fast folkens... 50 kr!😂😂 Købte en slyngevugge m motor til den nette sum af 2500kr🤷♀️
Den blev så endelig leveret efter 6 hverdage og fungerer upåklageligt, og min søn sover endelig igen🤩
De 50kr har jeg dog stadig ikke modtaget😂🤷♀️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.