Ook ik ben er in gestonken. Ik had een heel goed contract voor 3 jaar vast en er werd met een heel snelle babbel door Dennis verteld dat het een goede keuze was. Mijn huidige contract zou word... Mehr ansehen
Een bevestiging van wat er hieronder al geschreven is: brutale, snel sprekende dame die ook nog eens onzin verteld. Zoals het feit dat we in aanmerking moeten komen voor het prijsplafond en dat onze h... Mehr ansehen
Mijn moeder werd hier enorm zenuwachtig van en uiteindelijk na drie kwartier aan de telefoon gezwicht. Ik heb het gelukkig kunnen annuleren bij HEM. Het telefonische aanbod was EUR 150 per maand, en i... Mehr ansehen
Jammer dat deze instantie jouw wil overtuigen met een onzin verhaal over prijsplafond. Werd geadviseerd om mijn 4 jarig contract op te zeggen en via hun een andere maatschappij te nemen. (Die uiteind... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichters
Oplichters! NOOIT mee in zee gaan.
Je wordt genept waar je bij zit. Je wordt gevangen op woorden als je annuleert. Daarnaast blijken prijzen in de offerte anders dan tijdens het telefoongesprek!
Dit soort oplichterij moet gestopt worden.
Dat Kan Beter, echt niet in trappen. ophangen en blokkeren
Trap er niet in! Ik werd gebeld met een of ander zwets verhaal over het energie prijsplafond dat heel veel energie leveranciers hier niet aan mee willen werken en dat zij je kunnen overlaten stappen naar een leverancier die wel mee doet. Doe je dat niet, dan heb je geen recht op het prijsplafond en betaal je vanaf januari de volle mep. Je wordt toegesproken of je een zwakzinnige bent! En ze zeggen dat zij al vaker zaken met je gedaan hebt. Advies; heb je vragen over het prijsplafond, neem contact met je leverancier op.
Ik werd gebeld door dit "bedrijf" met misleidende aanbiedingen …
Ik werd gebeld door dit "bedrijf" met een heel verhaal over verborgen kosten bij mijn energie leverancier. En dat ik 270 euro pm extra zou moeten betalen. Dus wilden ze mij een voorstel doen om over te stappen. Ik kreeg een mail van ze en de vertelden wat ik moest doen. Als ik ff de 4 vakjes zou aanvinken en op accorderen zou klikken dan konden ze mij een voorstel doen. Klopte niks van natuurlijk. Als ik had gedaan wat die meneer aan de telefoon wou dan had ik dus een contract getekend bij HEM energie. Toen ik begon door te vragen werd hij steeds opdringeriger bijna dwingend. Ik moest en zou de vinkjes aanvinken. Heb ik niet gedaan. Waarop er werd gezegt, oke als je dat niet doet meld ik bij jouw huidige energiemaatschappij dat je akkoord gaat met de verhoging 270 euro. Ik heb opgehangen en daarna mijn eigen energiemaatschappij gebeld. Enige wat ze me konden vertellen is dat dit pure oplichting was. En dat ze vaker worden gebeld door klanten die op deze manier worden benaderd. Er is namens mijn leverancier en mij een melding bij het ACM gedaan
Toch bijzonder dat zulke praktijken überhaupt nog mogelijk zijn.
Identieke ervaring als de anderen : Boeven zijn het!
Identieke ervaring als de anderen. Zwendelaars/oplichters!!
Nooit mee in zee gaan, blokkeer het nummer.
Hetzelfde verhaal zoals overigen
Hetzelfde verhaal zoals overigen: ben benaderd en verteld dat ze een goede aanbod willen doen bla bla bla en dat mijn huidige leverancier (vast contract die pas volgende jaar afloopt) mij al aan het benadelen is en waarschijnlijk de hoge inkoopkosten aan mij zullen doorbelasten (wat niet kan want ik heb een VAST contract) en dat ze mij hetzelfde (misschien zelfs) goedkopere tarieven kunnen aanbieden. Ik ben niet op me hoofd gevallen, geen enkel leverancier kan mij goedkoop prijzen aanbieden dan 3 jaar terug!
Daarna kwam het verkooppraatje; ik zou een mail krijgen, die moest ik gewoon accorderen en dan pas zouden ze mij een reele aanbod opsturen (ze moesten ff nagaan bij mijn huidige leverancier voor actuele gebruik), toen ik zei' hmm maar de voorwaarden zeggen niks van 'verblijvend', eigenlijk de voorwaarden zien eruit alsof ik nu hier voor ga'.
Ik hoorde aan haar stem dat ze gefrustreerd raakte en probeerde mij echt te overhalen om het te accorderen. Toen ik zei; ik wil even 5 min goed doorlezen en daarna zal ik klikken.
Ja dan pas kwam de aap uit de mouw! 'Mevrouw, ik begrijp U niet, waarom heeft u 5 min nodig? Okay dan, ik wacht wel aan de lijn'. Toen dacht ik; nee dit is niet goed, ze pusht mij en afsluiten de handel. Ik zei dat ik erop terug zou komen en beeindigde het gesprek, mail naar de junk folder, telefoonnummer geblokkeerd. Ze zijn als onkruid, ze weten je te vinden.
Heel erg pusherige verkooptechniek
Heel erg pusherige verkooptechniek aan de telefoon.
Stelletje oplichters met bedriegende…
Stelletje oplichters met bedriegende informatie!
Telefonisch benaderd voor een "vrijblijvende" offerte, terwijl je eigenlijk een nieuw energiecontract aan ging.
Ik werd gebeld en kreeg een mail, nadat ik mijn emailadres had doorgegeven. Daar stonden alle dingen in. Ik moest "even" allerlei dingen aanvinken, en dan zou ik een offerte krijgen. Echter als je goed las, ging je een nieuw energiecontract aan. Ik zei dat, en las die tekst voor. Nee hoor, was het antwoord, het ging om een vrijblijvende offerte. Ja DAAG!!! Gewoon ophangen als je gebeld wordt door die lui!!!
Aanmatigende verkoop
Aanmatigende verkoop. Onware tekst over wat ik bij mijn huidige leverancier betaal. Mijn advies: ophangen.
DatkanVEEEEEEELbeter.nl
Hetzelfde verhaal. Doen zich voor alsof je al klant bent en het energiecontract verlengt moet worden. Bij de melding dat het contract onlangs al verlengd is en dat ik het geen stijl vind dat er op deze manier klanten geworven worden werd er alleen gereageerd met "het staat genoteerd". Boeven zijn het!
Agressieve verkoop
Nemen ongevraagd contact op, vervolgens doen ze uiterst onbeschoft.
OPLICHTERS 1e klasse
OPLICHTERS 1e klasse. Vertrouw deze mensen aub niet. Ze bellen u op door te zeggen dat ze een offerte willen sturen van een energiemaatschappij. Wanneer u akkoord geeft bent u verbonden aan deze criminelen. Dat zulke bedrijven nog bestaan. Ik ben geholpen daar Marco Timmerman. Ik ga er nog zeker een zaak van maken.
Nog een energie oplichtings bedrijf.
Ze bellen je op en liegen dat ze voorheen samen met je hebben gewerkt voor een energie contract. Uiteraard klopt hier niks van.
Een snelle google search en je ziet dat dit niet pluis is.
Mooie aanbieding bij Ziggo
Mooie aanbieding bij Ziggo. " U gaat maar iets meer betalen maar u krijgt 1000 MB internet snelheid" Alles werd voorgerekend maar alleen over ex btw. Zou zakelijk contract worden. Mijn vrouw is franchise en kan geen btw af trekken. Nooit liet hij het bedrag inclusief btw vallen. Hoe dan ook. Nu zit ik ongewenst 20 euro per maand meer te betalen. Dit is toch misleiding!? Ziggo zelf benaderd. Jammer dan. Je kan na twee weken ervanaf. Had je beter moeten lezen. De facturen zijn ook misleidend. Alle eindbedragen staan vetgedrukt. En paar regels eronder in het klein dat de bedragen exclusief btw zijn. Maar ik ging uit van goed vertrouwen. Immers hij zei wel 10 keer dat ik maar iets meer ging betalen. Ja netto betaalde ik €70 en nu €79 ex btw. Misleidend!
Inderdaad erg slecht, niet intrappen
Ik sluit me aan bij de rest van alle reviews, ze hebben het verwacht verbruik in hun aanbod verlaagd zodat het maandbedrag logischerwijs ook lager uitkomt, er over gebeld en toen kreeg ik een mooi verhaal over dat dit alleen het verbruik zou zijn tot het eind van het jaar, daarom gebeld met de energiemaatschappij voor de exacte tarieven per kWh en M3 en toen werd wel duidelijk dat ze gewoon hoger zitten dan onze huidige maatschappij, aanbod geannuleerd en verlengd bij de huidige aanbieder.
Alleen maar negatieve ervaringen
Dit bedrijf heeft me letterlijk een contract bij een energiefirma aangesmeerd. Ze vroegen mij om in een mail om ergens op te klikken, ik vroeg toen expliciet: als ik hier op klik, ben ik toch niet gebonden aan een contract en ze beloofden me van niet, ik kon daar de voorwaarden en de prijzen bekijken. Een week later kreeg ik bericht dat ik een nieuwe klant was.
Nadat ik hen hierover belde, vertelden ze me dat ze dit binnen 2 dagen in orde zouden maken. Een week later was dit natuurlijk nog steeds niet in orde en moest ik hen weer bellen om weer hetzelfde antwoord te krijgen.
Ondertussen ben ik nog steeds klant en hebben ze mij eigenlijk alleen maar voor de gek gehouden, met niets geholpen en alleen maar loze beloftes gedaan.
Ik zal dan maar zelf alles oplossen.
ongewenst gebeld
Al meermaals gebeld geweest door hen zonder dat ik ooit mijn nummer heb opgegeven. Soms bellen ze mij voor andere klanten. Ondanks herhaaldelijk te melden dat ik niet geïnteresseerd ben, mijn nooit heb ingeschreven en niet de persoon ben voor wie ze bellen, wordt ik nog steeds lastig gevallen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.