Uitstekende service van begin tot eind! De communicatie was snel, duidelijk en vriendelijk. Ik werd tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden en al mijn vragen werden snel beantwoord.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Twee ventilatorsets (DBH upgrade set voor Jaga radiatoren) aangeschaft. Uitstekende communicatie door Dassie dat het iets langer zou duren a.g.v. de feestdagen. Zodra de sets in het nieuwe jaar binne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om energie te besparen hadden wij het plan opgevat om onze radiatoren te vervangen door Jaga convector radiatoren. Simpel gevalletje van nieuwe kopen en laten monteren. Al snel bleek echter dat rad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We zijn ontzettend goed geholpen door meneer Evert. Hij gaf deskundig advies en nam echt de tijd om ons te helpen. De prijs was bovendien beter dan bij andere aanbieders. Alles verliep zeer klantgeric... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vriendelijke en attente man, neemt persoonlijk contact op over de verwachte levertijd en ook als er veranderingen zijn.
Goede prijs, prettige communicatie, meedenkende ondernemer die net stapje verder gaat.
Op woensdagavond een whatsapp gestuurd of de radiator op voorraad was en ook snel antwoord gekregen. Meteen besteld en betaald en op vrijdag al in huis via een keurig transportbedrijf.
Keurige communicatie en afspraken zijn perfect nagekomen. Eindelijk een ondernemer die klantgerichtheid nog hoog in het vaandel heeft staan.
Jaga Tempo radiator besteld. Na het bestellen kreeg ik een persoonlijk mailtje met info over de levertijd en updates toen de radiator geproduceerd was en geleverd ging worden. Alles in overleg.
Prettige communicatie dus en het product is gewoon wat je bestelt. Prijs is ook beter dan elders.
Super service, er wordt goed meegedacht en niks is teveel.
Zeer goed bedrijf snel geleverd en goedkoop.
Heb hier meerdere radiatoren gekocht, een echte aanrader👍
Zeer goed geholpen, denkt mee en weet waar hij over praat.
Prima service door snelle reacties op mail. En voorkomend, of ik wel 2 weken zonder kon.
Prima geholpen,snelle levering.
Bij vragen gelijk antwoord
Werd netjes gebeld na het plaatsen van de order wanneer ik hem geleverd wilde hebben. Paar dagen later netjes mail met de verwachte leveringstijd. Daarna de chauffeur netjes op tijd gebeld waneer hij ze kwam bezorgen. En alles netjes geleverd! Top service, ga zo door!
Snelle reactie overlevering en 20 min. Van tevoren gebeld door chauffeur,goede service Evert
Per mail radiatoren besteld. Direct antwoord ontvangen. Na betaling afspraak over levering. Toen de radiatoren geleverd konden worden weer een mail gestuurd met aflevertijd. Chauffeur belde nog 10 minuten van te voren.
Top afspraken en optimale communicatie.
Roeland
Radiator besteld met aansluitmateriaal. Goed telefonische advies gekregen, snelle levering en goede prijs/prestatie verhouding. Aanrader.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.