Dantaxa Bewertungen 154

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kan desværre ikke give mindre. endnu en gang hvor vi har bestilt en vogn til Juelsminde halvøen ca 3 timer før vi vil hjem, ak ja vi kunne følge vogen via jeres ab men alligevel nået den ikke frem, hv... Mehr ansehen

1. Taxiunternehmen
  2. Kleinbus-Taxi-Service
  3. Transportdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Med Aarhus Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn. Samtidig kan du holde øje med taxaens vej til dig. Appen findes til både Apple og Android-telefoner. Hvis du henter den nu, så har du altid en taxa ved hånden.

1,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt taxa til 6 personer…

Jeg havde bestilt taxa til 6 personer den 20/2 til kørsel til koncert med Rasmus Madsen den 6/3 i Funart Blokhus. Jeg fik bekræftelse at alt var ok. Den 6/3 da vi sidder i vores sommerhus ca 9 km fra Funart Blokhus får jeg besked om at taxa er på vej. Ca tre minutter efter kan jeg ikke se noget mere på taxaen er på vej. Da der er gået 15 min ringer jeg til Dantaxi og bliver stillet videre og han spørger hvad jeg vil. Han påstår at de har haft ringet eller været fremme ved adressen, men det er løgn. Brug aldrig Dantaxi når der skal køres så korte ture, da de ikke gider køre fra Aalborg til Saltum for at køre 9 km.

6. März 2026

Bestilte en taxa til ankomst 18.45

Bestilte en taxa til ankomst 18.45. det gjorde jeg ved middagstid (12-13) - ringede 18.15 for at få bekræftet rettidig ankomst, eftersom en færge ventede, en medarbejder fortalte at der ingen problemer ville være. Taxaen kom aldrig og forklaringen fra centralen var "der var ingen chauffører i nærområdet" - absolut ingen undskyldning eller løsning blev tilbudt. I er skyld ubrugelige færgebilletter, tabt arbejde og I virker absolut upåvirkede. Det må være ekstremt usundt at arbejde for jer, ihvertfald ingen pæne tanker herfra

12. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Taxi udeblev uden at give besked

Jeg bestilte i god tid, og fik bekræftelse og besked om 9 minutters ventetid. Da vognen ikke var kommet efter 9 minutter, skrev jeg til chaufføren, uden dog at få svar. Jeg kunne se, at "min" vogn holdt ca. 5 km væk, så jeg ringede til Dantaxi og spurgte, hvor bilen blev af. Jeg fik at vide, at "den ikke kunne komme alligevel", og at jeg skulle bestille en ny.
Jeg ringede derefter til 35353535, som kom efter 2 minutter. Jeg kommer aldrig til at bruge Dantaxi mere!

8. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chikane hvis du har handicap- opleves hver gang!

Har nu flere gange oplevet chikane af min datter og jeg. Min datter har en servicehund og den skulle i princippet være gratis at have med hos jer. Trods dette vælger jeg at bestille en vogn til dyr, så der ikke skulle opstå udfordringer. Desværre oplever jeg altid udfordringer! Sidste gang endte det med manden ville køre uden os pga. en dårlig nyrer og var så ubehøvlet overfor min datter og jeg, at min datter nu ikke tør tage en taxi igen pga. hvordan han talte til os. Det er under al kritik!! Jeg betalte gerne ekstra, selvom det skulle være gratis, men det er ikke i orden når jeg nu giver informationen på forhånd og man skal nå noget. Man behøver ikke skulle uddybe hvad ens handicap er overfor fremmede personer!

28. Dezember 2025

Bestilte en taxa

Bestilte en taxa, 20 min før den skal være her ringe chaufføren og siger han er 30 km og han ikke kan nå det. Vi bliver bedt om at afbestille og genbestille. Ringer til centralen og kort efter ringer chaufføren igen og siger han er for langt væk. Da jeg siger vi skal bruge transporten klapper chaufføren på.
Kan på ingen måde anbefale dem hvis man skal nå noget. De er uforskammede og utilregnelige. I mine øjne burde de dreje nøglen om da de misser hele ideen med taxa konceptet og på ingen måde er servicemindede.

6. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg og min veninde Inge Rat tog en taxa…

Jeg og min kammerat Inge Rat tog en taxa fra Jomfru Ane Gade i Aalborg, og det var desværre en virkelig dårlig oplevelse. Der var ingen kontakt eller venlighed fra chaufføren fra det øjeblik, vi steg ind, til vi stod af.

Min kammerat hostede én gang, og chaufføren blev tydeligt sur og åbnede begge vinduer helt op, selvom det var koldt udenfor. Der var ingen musik eller radio, og stemningen var bare ubehagelig hele turen. Vi følte os nærmest som en belastning frem for kunder.

2. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man vælger at bestille en taxa til…

Når man vælger at bestille en taxa til et bestemt tidspunkt og turen accepteres, og man så bliver ringet op at man først kan komme 15 Min senere end det bestilte tidspunkt, så er det altså ikke godt nok. Skulle bruge en taxa fra Middelfart station, men de skulle helt fra Kolding. Det er altså ikke særlig god service. Hvad er ideen med at man forudbestiller, hvis de ikke kan levere servicen alligevel.

1. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt og aldeles elendig service hvis…

Helt og aldeles elendig service hvis man skal med en taxi udenfor en “stor” by. 4 personer bestilte på forhånd en taxi til kl 2 en dag i sommerferien, alt blev godkendt og man forventede at den så selvfølgelig kommer, da det alligevel er en service enhed der lever af kunder. 15(!!!!) minutter før forventet ankomst sendes der en sms, at der ikke er en vogn i nærheden og at den derfor aflyses. Det betyder 4 unge mennesker der var strandet på en lille station midt nat.
Telefonisk kontakt var ubehøvlet og nedladende, jeg sagde det jo var blevet bekræftet de blev afhentet 01.30, og derfor var de jo blevet lovet en tur, blev mødt med det mest nedladende svar nogensinde! Vil aldrig anbefale en så dårlig service og totale ligegyldighed.kunne man give mindre end 1 stjerne var det givet!

9. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Robot forstår ikke en adressemelding

Jeg forsøgte at bestille en taxa i morges kl. 7.45, da min bil ville ikke starte og derfor var løsningen en taxa da jeg havde en aftale kl. 8.15 som jeg skulle nå.
5 gange forsøgte jeg at give Dantaxa's robot min adresse og 5 gange kunne den ikke forstå hvad jeg sagde. Til mit store held kom en nabo kørende forbi og som skulle samme vej og jeg nåede min aftale.
Det er simpelthen ikke godt nok, hvis ikke der må sidde et rigtigt menneske og tage imod, så må i få fikset den døve robot I har siddende på linjen.

11. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give 0 stjerner fik de…

Hvis man kunne give 0 stjerner fik de det. Vi stod og skulle med en flyver, havde fået besked på den var på vej. Ville se om der var sket noget på app’en det stod så at chaufføren ikke kunne finde os, og havde afsluttet turen. Sikke noget fis. Alle taxier har en gps og det var nok fordi det var en bytur. Men useriøse selskab. Første og sidste gang jeg bestiller dem. Totalt svineri

9. August 2025

Totalt skidt service

Totalt skidt service - venter ofte 15 min og opefter for at få fat i en medarbejder, kan godt forstå hvis du er en sårbar ung og skal kontakte selv fx til en fast tur, så er det totalt stresset!

20. Juni 2025

Dantaxi kan ikke bruges!

Desværre er der ikke mulighed for at give MINDRE end en stjerne i bedømmelsen, da Dantaxi nærmest fortjener minusvurdering. Vi bestilte en taxa dagen før, vi skulle bruge den, men lidt før den aftalte tid, fik vi den besked, at de ikke kunne betjene os grundet travlhed. Oftest bestiller man en taxa, når man skal være et sted på et bestemt tidspunkt, og når man ikke kan regne med, at den kommer selv efter at have forudbestilt den, kan man ikke bruge det taxaselskab. Vi er i hvert fald færdige med Dantaxa, og da de er landsdækkende betyder det, at folk uden for de større byer reelt er uden muligheder for taxakørsel.

13. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efterladt med cykler - meget useriøst!

Jeg ville bestille en relativt kort tur hjem fra et sted i Aarhus til et andet sted i Aarhus med to cykler, som jeg gjorde meget tydeligt i min bestilling. Da taxaen ankom, kunne den ikke have to cykler med hvormed vi bare blev efterladt. Da jeg ringede til taxaselskabet igen, kunne de ikke give os nogen form for kompensation eller love os nogen tidshorisont for hvornår en ny taxa ville kunne komme.

13. Februar 2025

Total useriøs

Selskabet vil kun køre lange ture lørdag nat, uforskammet kontakt med 3 forskellige chauffører

8. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fedt bookingsystem hos Dantaxa.

Super fedt bookingsystem hos Dantaxa.
Skulle køres fra Greve til Roskilde nytårsnat kl 1.30. Normalt umuligt at opdrive en ledig taxa. Jeg havde booket den for 14 dage siden i deres system.
Kl 1.29 kom den til adressen med en kort besked inden, at den var lige om hjørnet.
Det er da eminent og perfekt service.

1. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et selskab som graver deres egen…

Et selskab som graver deres egen gravsted, er lige blevet afvist af3 taxaer i streg fra dantaxa der var fri og fælles for alle var det var for kort en tur, jeg kom trods alt hjem med et mere motiverende selvskabt 4x27 kan altid anbefales

31. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr