Jeg har haft et virkelig godt coachingforløb med Daniel, som jeg varmt kan anbefale. Der er altid en positiv energi, og man bliver mødt præcis dér, hvor man er – uanset ambitionsniveau. Noget a... Mehr ansehen
Super god træning med Daniel! Skræddersyet træning til dig efter dine behov med fokus på teknik og korrekt udførelse. Han er meget professionel, motiverende og har virkelig positiv energi. Kan varmt... Mehr ansehen
- Personal Trainer
- Fitness- und Ernährungsberatung
- Fitnessstudio
- Fitnesskurs
- Life Coach
- Personal Trainer für Frauen
Vom Unternehmen geschrieben
Jeg hjælper mennesker til at få et bedre forhold til deres krop, blive stærkere og få et afslappet forhold til mad. Vi arbejder sammen med dine vaner og ser på de udfordringer, som du står overfor, hvor vi herefter gør det helt konkret hvilke handlinger du skal tage for at komme i mål. Vores tilgang er i øjenhøjde og møder mennesket i øjenhøjde. Skaber en god struktur inden for bevægelse, madro og sit eget spejlbillede. Alt er individuelt tilpasset og du bliver løbende holdt accountable på at vi får dig i mål.
Kæmpe oplevelse at være i forløb ved…
Kæmpe oplevelse at være i forløb ved Daniel kan er en konge træner der ALTID står til rådighed for dig og dine behov jeg griber dig lige hvor du er og stiller dig lede spørgsmål som for dig til at tænke over hvorfor du føler eller har det sådan🙏🏼 udover det rykker han dig både på vægten men osse den mentale udvikling så har kun positiv ting og sige om et forløb ved Daniel og kan virkelig anbefale ham som træner
Kan helt sikkert anbefales!
Noget af det, jeg har sat særligt pris på, er den store støtte undervejs. Også på de dage, hvor man ikke selv har haft 100 % at give, har der været forståelse og opbakning. Det har gjort en kæmpe forskel for motivationen.
Platformen er også rigtig godt opbygget og nem at bruge, og det har været en stor styrke, at der ikke kun er fokus på kost og motion, men også på det mentale aspekt. Hvis troen på det hele har været lidt lav, har en peptalk fra Daniel altid været nok til at finde motivationen igen.
Alt i alt et meget givende forløb, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.
Jeg har haft fornøjelsen af at være en…
Jeg har haft fornøjelsen af at være en del af Daniel Steffensens 6-måneders online coachingforløb, hvor jeg blandt andet har haft både Daniel og Morten som coaches – og det har været en virkelig positiv oplevelse fra start til slut.
Forløbet har været gennemført professionelt, men samtidig meget personligt. Både Daniel og Morten har været utroligt engagerede og dygtige til at tilpasse både træning og vejledning til mine behov og mål.
Resultaterne taler virkelig for sig selv: Jeg har tabt mig 10 kg under forløbet og samtidig øget min styrke markant. Derudover har jeg fået meget mere energi i hverdagen og et langt større mentalt overskud, hvilket har gjort en kæmpe forskel for min livskvalitet.
Noget af det, jeg især har sat stor pris på, er den løbende opfølgning og den hurtige, konkrete feedback. Man føler sig set og taget seriøst hele vejen igennem, og det har været afgørende for at holde motivationen høj.
Jeg kan varmt anbefale Daniel Steffensens coachingforløb til alle, der ønsker seriøse resultater og et forløb, hvor der bliver taget hånd om én hele vejen. Det har uden tvivl været en investering, jeg er rigtig glad for at have taget.
Tak til Daniel og hans seje team 🙏🏻🤩
Tak til Daniel og hans seje team 🙏🏻🤩
Han skrev til mig på Instagram og spurgte, hvorfor jeg fulgte ham. Jeg svarede, at jeg havde set ham på YouTube og virkelig godt kunne lide hans energi og indhold 👏🏻
Det, der især gjorde, at jeg valgte Daniels team, var, at han tog sig tid til at svare mig og ikke bare forsvandt efter et par beskeder, som mange andre gør. Det gav mig en god mavefornemmelse – og allerede efter en uge meldte jeg både mig selv og min mand til et parforløb.
Jeg er nu i min sidste måned (måned 10) og er blevet guidet virkelig godt hele vejen. Det er rart med hurtig sparring fra min coach. Jeg har lært, at det ikke handler om vægten fra uge til uge, men om det lange løb – og det giver så god mening nu.
På dage hvor jeg tvivler, minder jeg mig selv om, at jeg er gået fra str. 46 til 42 👖👏🏻🤩
Jeg er gået fra ingen energi til masser af energi, har fået ro omkring mad og langt mindre sukkertrang.
Nu styrer jeg sukkeret – før var det sukkeret, der styrede mig 👏🏻
Jeg træner nu for min egen skyld og det kan virkelig mærkes på kroppen, at man får det vedligeholdt. 💪🏻
Kæmpe tak til et fantastisk team for støtte i både med- og modgang – det har været alle pengene værd 👏🏻😌
Jeg er så stolt af, hvor jeg står i dag. Jeg mangler lige de sidste 3–4 kg, så jeg kan blive klar til fertilitetsbehandling 🙏🏻🤩
Man skal være 100 % klar på at gå ind i et forløb, for ellers vil der ikke ske noget med ens resultat 👏🏻
Virkelig god træning med masser af…
Virkelig god træning med masser af præcise cues. Daniel er nærværende, professionel og formår at presse én på den helt rigtige måde. Jeg gik derfra med både bedre teknik og mere selvtillid i mine løft. Kan varmt anbefales
Tak til Danni-Boi og resten af teamet…
Tak til Danni-Boi og resten af teamet for et super godt og trygt forløb.
Jeg har helt fra starten følt mig godt mødt, med de problematikker jeg kom med. Jeg har haft 2 forskellige coaches under mit forløb, og har været glad for dem begge. 🥰
De er dygtige til det de laver og interesseret i en og er fokuseret på hvordan de bedst muligt kan hjælpe dig med at komme i mål.
De lytter til dine ønsker- og behov og strukturer en plan, der passer ind i lige præcis din hverdag.
Hvis der er noget hvor de ikke helt har ramt plet eller noget du har problemer med, nævn det for dem - de står klar til at hjælpe, og omlægger planen, så det passer endnu bedre til netop dig. 😊
De støtter op om dig hvis noget er svært, hvis der er nogle udfordringer eller hvis du rammer en mur.
De er gode til at give feedback og sender ofte en motiverende kommentar din vej, når du f.eks tracker din træning.
Generelt er de bare smadder gode til at svare hurtigt, på de spørgsmål du sender dem. 💪
Overordnet så skaber Daniel en tryg og varm energi som gør, at man føler sig godt tilpas og klar til at give sit allerbedste bedste. 🥰
100% anbefalelsesværdig træning
Jeg har i dag haft første træning med Daniel og det kan 100% kun anbefales! Fed og hård træning med fokus på teknik. Derover er Daniel jo fuld af energi som smitter 👌🏻
Online coachingforløb
Jeg har været i onlineforløb hos Daniel (og hans team), og jeg er positivt overrasket over hvor meget, man kan få ud af et online forløb.
Jeg har fået meget inspiration og hjælp til kost (heriblandt sunde desserter😋), og det er især gået op for mig, at jeg manglede protein, så det har været en øjenåbner. Jeg orker ikke at bruge lang tid i køkkenet, så for mig var det vigtigt med nemme opskrifter, og det kunne heldigvis lade sig gøre, og det har jeg fået implementeret ret godt i min hverdag.
Der har været god og hurtig hjælp at hente, hvis jeg havde spørgsmål til kost, træning, motivation, vaner eller andet, og der var aldrig nogle ønsker til ændringer, der var for besværlige for Daniel og teamet - hvis jeg ville have ændret min kost eller træning, så skete dette med det samme og med et smil (fx nye træningsøvelser eller flere dessertopskrifter😁😝).
Jeg elsker Daniels ‘bonjournos’-energi! Den er meget smittende og opløftende 🎉🤩🙌🏼 man bliver altid i godt humør, og det er altså vigtigt, da man i sådan en her livsstilsændring-rejse godt kan rende ind i nedture (manglende motivation, man har ikke tabt sig osv). Så bliv ved med det gode humør, Daniel - det gør en forskel 😄
Super god træning med Daniel
Kan varmt anbefales til alle.
God oplevelse
Jeg så først Daniel som en grineren gut på de sociale medier, men han viste sig at være meget mere end det.
Jeg var på et 6 måneders forløb hos Daniel, med en ambition om at ramme drømmekroppen til sommer hvor jeg bliver student.
Helt fra start blev jeg budt godt velkommen af hans team, og der blev udrettet en lækker kost og træningsplan efter mine behov, hvor jeg havde en travl hverdag.
Gennem hele forløbet har jeg haft mulighed for hurtig kontakt til min coach og hvis der har opstået problemer har vi hurtigt fundet en løsning.
Super fedt også med ugentlige updateringer, så man kan se ens udvikling.
Flere af mine venner har også været på forløbet og vi kan kun anbefale det.
Bonjourno
Bonjourno
Jeg kom til Daniel og hans team, da jeg søgte mere energi i hverdagen, samt en sunder og stærkere krop, der kunne få mig igennem en optagelse prøve, som jægersoldat.
Jeg fik hurtigt alle de værktøjer der skulle bruges til at få mig i mål, og så må jeg ellers sige tingende tog fart. Jeg så lynhurtigt resultater på mit spejlbillede og energien var helt i top, selv efter en 14 timers arbejdsdag, som tømrer, var der stadig overskud til en lækker træning, sammensat af det bedste træner team i Danmark.
Hvis du går og har nogen af de samme drømme som jeg, kan jeg stærkt anbefale at tage en snak med team Daniel steffensen og komme i gang hurtigst muligt!!!
5 ud af 5 ⭐️
5 ud af 5 ⭐️
Jeg har haft et forløb hos Daniel, og det har uden tvivl været en af de bedste beslutninger, jeg har taget for mig selv og i mit liv har aldrig fortrudt mit valg..
Fra start har jeg følt mig virkelig godt mødt. Daniel er ikke bare dygtig til det, han laver – han er også oprigtigt engageret og interesseret i dig som person. Han lytter, forstår dine udfordringer og tilpasser forløbet, så det giver mening for dig.
Noget af det, jeg har sat allermest pris på, er støtten undervejs. Uanset om det har været svært eller udfordrende, har han været der med både råd, motivation og et skub i den rigtige retning.
Han skaber en tryg og positiv energi, som gør, at man føler sig godt tilpas og motiveret til at give sit bedste.
Jeg startede hos Daniel, fordi jeg faktisk var ret utryg ved at træne i fitnesscenter og var utilfreds med mig selv. Jeg følte mig ikke rigtig tilpas og vidste ikke helt, hvad jeg lavede.
Det ændrede sig virkelig hurtigt i forløbet.
Daniel er mega energi fuld og total glad og god til at møde dig der, hvor du er. Han pressede mig, når jeg havde brug for det, men på en måde hvor jeg stadig følte mig tryg.
I dag har jeg meget mere selvtillid i centeret og over for mig selv end jeg havde før jeg begyndte forløb hos ham, og det føles ikke længere ubehageligt at tage afsted – tværtimod.
Det har ikke bare været træning, men også en mental udvikling for mig.
Hvis du er i tvivl eller lidt usikker ligesom jeg var, så kan jeg klart anbefale Daniel. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – og skulle jeg vælge igen, var jeg ikke i tvivl 🤩🔥🙏🏼
Super godt forløb
Super godt forløb! Daniel er konstant tilgængelig og top professionel. Man føler sig virkelig set, hørt og støttet hele vejen igennem. Han har mine varmeste anbefalinger!
5/5 - den varmeste anbefaling!!
Virkelig godt forløb! Kan klart anbefales - 5/5 herfra! Jeg har fået meget mere ud af det, end jeg havde forventet. Ud over kost og træning har der også været stor fokus på refleksioner og den mentale del, hvilket har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg er blevet grebet og mødt der, hvor jeg var. Det har ikke bare handlet om resultater her og nu. Det har handlet om, at skabe et fundament med god forståelse og værktøjer, som man kan bruge fremover. Herudover har der været så meget positivitet og god energi. Jeg har følt mig virkelig godt støttet og guidet hele vejen igennem. Du er aldrig alene, så ja 5/5!
Jeg synes det har været en god…
Jeg synes det har været en god oplevelse. Teamet har hjulpet mig med at strukturere en træning der passer til mine behov. De er gode til at komme med feed back og svarer hurtigt tilbage, når jeg havde spørgsmål. Appen er nem og bruge så det var et + også. Jeg er glad for, at teamet har hjulpet mig med at komme igang, da det havde været en drøm for mig længe. Jeg har både tabt mig og fået et stærkere krop, så jeg er rigtig meget tilfreds med at de har hjulpet mig.
Jeg har været i forløb ved Daniel og…
Jeg har været i forløb ved Daniel og co. i 6 måneder, og står i dag et meget bedre sted fysisk. Energien er kommet tilbage i hverdagen og har fundet glæden ved styrketræning. Det er vildt at tænke på hvad der er muligt at opnå med de rigtige planer :)
Og den indsats man selv ligger i det får man 100 gange igen fra Daniel og teamet, som altid er klar med skide god energi og hjælp til at svare på både relevante og dumme spørgsmål man må have.
Så kæmpe anbefaling her fra til at få meldt sig på et forløb hvis man har et ønske om at ændre livsstil, for man kommer ikke til at fortryde det
Hele virksomheden
Hele virksomheden, gør mange ting gode, deres service er i top, de klar både dag og nat. De har en rigtig god viden, samtidig med en kæmpe støtte som man kan mærke uanset, hvor man er fra i landet. De gør det hele personligt og professionelt på samme tid.
Et fantastisk forløb hos et fantastisk menneske
Jeg har været enormt glad for mit forløb hos Daniel. Altid god stemning og forståelse og har hjulpet mig virkelig meget til at få tabt mig og få ændret mit syn på mad og træning. Det har alt i alt været en fantastisk oplevelse at have forløb hos Daniel
Det kan virkelig anbefales!
Overskuelige trænings planer og madplaner. Det er virkelig gennemført
Den bedste beslutning længe!
Mit forløb hos Daniel og hans team har været den bedste beslutning jeg har haft taget i en længere periode.
Uden den støtte og fremragende vejledning fra dem havde jeg ikke nået så langt som jeg er kommet nu. Jeg har overvundet min frygt fra at gå i træningscenteret overhoved... Jeg har kunne se på tallene det har virket.. Jeg er begyndt at føle mig mere sikker i min krop, end jeg har været længe.. Jeg er dog ikke i mål, men så meget tættere på end jeg nogensinde har været.. og det er ikke med min bedste vilje at jeg er nødt til at stoppe mit forløb.
Kan kun med 100% anbefale at bruge Daniel og hans team.
Fornøjelse at arbejde med Daniel
Fornøjelse at arbejde med Daniel, han presser en til det yderste på den mest behagelige måde man kan forestille sig, ægte hype man <3
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.