Dania Bikes A/S Bewertungen 587

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en Service & levering. Bestilte online af 2 gange, og det pakkes og sendes nærmest med det samme. Modtog begge pakke dagen efter ordre. Det er hurtig levering 👍 Meget tilfreds. De kører ogs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem super fantastisk service🙏 Ringede og spurgte til levering, bestilte derefter varen og 5 minutter efter var den afsendt. Modtog mine nye cykelbukser dagen efter…fedt🙏 Tusind ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god hjælp og vejledning

Super god hjælp og vejledning. Virkelig hurtig respons fra Dania Bike med gode ideer og muligheder.

24. März 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Hej Morten, det glæder mig med din tilfredshed, jeg ønsker dig en fantastisk dag og ser frem til gode handler i fremtiden, tusinde tak for din anmeldelse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er lige flyttet til København

Jeg er lige flyttet til København, hvor jeg havde stor glæde af min cykel, der stadig kørte fantastisk efter ni år. København bød mig velkommen ved, at stjæle min trofaste cykel. Men hvordan melder man den stjålet uden kvittering eller stelnummer. Et enkelt opkald til Dana Bikes Rødekro og fem minutter senere var der en venlig besked, fra medarbejde Esben, med en kopi af fakturaen.

21. März 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

København kan være en rigtig dejlig by, men om den slår din fine anmeldelse ved jeg ikke, mit humør er bare i top når man får 5 stjerner, tusinde tak for dine flotte ord og god fornøjelse på øen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse at handle hos…

Rigtig god oplevelse at handle hos Dania Bikes. Ikke en finger at sætte på noget. Gode til at svare på spørgsmål over mail og tlf. Levering ligeledes super! 2 dages levering. Kan kun anbefale at handle her!

16. März 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Hej Kasper, det glæder mig at du har haft en god oplevelse med Dania Bikes, og så vil jeg gerne takke dig for din flotte anmeldelse

Cykelkøb over nettet

Jeg sendte en forespørgelse pr. mail i weekenden uden for åbningstiden og fik svar stort set med det samme. Cykel monteret med ekstra tilkøbt udstyr blev leveret dagen efter på privat adressen med fragt firma. Cyklen var pakket fint ind og alt var som aftalt. Utrolig hurtig betjening og levering. Er meget tilfreds.

18. März 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Hej Jan tak for en rigtig flot og udførlig anmeldelse, den er med til at give os flere kunder og et godt humør, god fornøjelse med din nye cykel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt et par løbesko

Havde bestilt et par løbesko. De var desværre kommet til at sende en forkert str. - en menneskelig fejl. Kontaktede dem og dagen efter modtog jeg den rigtige str. inkl. returlabel + drikkedunk og powerbites…… super god og hurtig service, endda med en lille “gave”.

13. März 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Det er også en gave et få sådan en flot anmeldelse, mange tak Bitten

Utrolig hurtig service

Havde en reklamation på en saddel, jeg sendte en mail søndag og samme aften fik jeg svar tilbage, mandag morgen var en ny afsendt.

Utrolig hurtig service 👍

10. März 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Og utrolig dejlig anmeldelse, mange tak Emil

Incomparable experience

I chose Dania bikes due to the competitive prices and the TrustPilot reviews. After experienced the service, I can only say that the reviews are short. Since I placed the order, there was a continuous communication on its status, receiving even a picture of my order when it was ready for shipping, got the bike even before than the original estimation (which was already very short in my opinion) and it was in a perfect ready to use state. I can only say that they made a difference, the 5 stars are more than deserve. Keep it up Dania bikes!

29. Januar 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Hi Miguel thank you so much for your great review, you make our day wonderful

Rødekro

Vi købte 2 cykler i Rødekro, virkelig en god gennemgang af cykler samt service ved afhentning (de tilbød også at levere dem).
Lækkert at handle et sted hvor man føler at personalet godt gad at tage på arbejde, tommel op herfra.

10. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tør man købe en cykel online

Tør man købe en cykel online?
Det korte svar er ja.
Bestilte en elcykel hos Dania Bikes, da de havde den bedste pris. Cyklen blev leveret samlet (og godt pakket ind) et par dage efter med fragtmand. Modtog også mail med videoguide mv.
Super oplevelse at handle en cykel online hos Dania Bikes

19. Januar 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Hej Sune, tusinde tak for din flotte anmeldelse, jeg ønsker dig god fornøjelse med cyklen

100% i orden

Bedste pris på Winther Superb 1 elcykel. Butikken ringede og vi aftalte leveringstidspunkt. Var fint pakket ind og 100% samlet. God service og hurtig levering. Kan klart anbefales.

21. Januar 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Hej Nicolai, tusinde tak for din fine anmeldelse, jeg ønsker dig god fornøjelse med din nye elcykel, tak for handlen og ha en helt fantastisk søndag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fast delivery and a sms to…

Super fast delivery and a sms to explain how to use the product. Will absolutely use them again

20. Januar 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

What a lovely message, thank you so much for your great review, looking forward to doing business with you again, have a nice weekend :-)

Fantastisk service!!

Fantastisk service!!! Hold da op!!!! Kan varmt anbefales

20. Januar 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Hej Kenneth, en helt fantastisk anmeldelse vil jeg bare sige, tusinde tak for det, jeg håber du får en god søndag og en fantastisk kamp, hvis du ser håndbold i dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpel hjemmeside og gode priser

Simpel hjemmeside og gode priser. Rigtig sød personlig video jeg fik 🥹

17. Januar 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Mange tak for din anmeldelse, jeg håber du får rigtig mange glade timer med din nye cykel

Rigtig fin handel

Rigtig fin handel. Jeg købte en cykel online og modtog cyklen med fragtmand efter to dage. Ca 30 min efter købet fik jeg faktisk en kort videohilsen fra butikken hvor de kort viste mig cyklen, takkede for handlen og infomerede mig om at jeg ville få den med fragmanden om et par dage. Det var meget uventet for mig at få sådan en video og jeg synes at jeg har fået rigtig god og personlig betjening. Så der er tommel op til Dania Bikes hele vejen gennem handlen fra mig.

6. Januar 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Hej Morten, mange tak for din fine anmeldelse, og god fornøjelse med cyklen fremover

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. God kommunikation og cyklen blev pakket og sendt indenfor få timer.

10. Januar 2024

Antwort von Dania Bikes A/S

Dejligt med tilfredse kunder, tusinde tak for din anmeldelse og god fornøjelse med cyklen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr