Unternehmen hat geantwortet
Zowel Priscilla als Jeroen stralen zoveel energie en enthousiasme uit, dat je voordat je begint al een super gevoel krijgt. Een uurtje zumba is dan ook zo voorbij. Heerlijk
Unternehmen hat geantwortet
Dans je fit met Zumba bij Dance Passion in Enschede en Hengelo. Of doe mee met gratis online Zumba lessen op onze Youtube kanaal. Wil je jouw conditie verbeteren, jouw spieren verstevigen of afslanken? En hou je van dansen? Dan is Zumba de ideale work-out. Zumba is genieten, lol maken, dansen en aan je lichaam werken op hetzelfde moment. Het is geschikt voor elke leeftijd en wordt solo gedanst. Ervaring is niet nodig. Zumba is makkelijk te volgen en iedereen kan op eigen niveau meedoen. Ook geschikt voor beginners. Instroom is hele jaar mogelijk. De Zumbalessen van Dance Passion zijn al jaren erg populair en voor sommige lessen geldt een wachtlijst. De lessen zijn laagdrempelig. De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Ben jij benieuwd hoe de Zumbales van Dance Passion is? Geef je dan op voor een gratis proefles!
Hengelo, Niederlande
De Zumbalessen bij Dance Passion zijn afwisselend en worden enthousiast gegeven door de instructeur(s). Leuke groep dames en prima danslocatie.

Antwort von Dancepassion
Altijd leuke lessen met afwisselende dansjes.
Ga er met veel plezier 2x in de week naar toe!

Antwort von Dancepassion
Gezellige, gemoedelijke sfeer.Leuke afwisselende dansjes die uiteindelijk goed te doen zijn.En mensen van verschillende leeftijden.Je krijgt plezier een betere conditie en je wordt er vooral blij van.

Antwort von Dancepassion
Dancepassion geeft met veel enthousiasme les. De lessen zijn goed voorbereid met hedendaagse muziek. De sfeer is ontspannen, het gaat niet om de perfecte dans leren maar het hebben van plezier in dansen! Via het YouTube kanaal van Dancepassiin vind je de dansjes uitgelegd “stap-voor-stap”. Tijdens de coronacrisis & de lockdown nam Dancepassion je online mee met wekelijks nieuwe lessen, zodat je in beweging bleef!

Antwort von Dancepassion
Dancepassion geeft veel dansplezier! De danspasjes zijn niet echt moeilijk. Maar je krijgt er wel conditie van..en je blijft in beweging.. Pricilla en Jeroen geven goed les ..en elke les geeft mij motivatie om elke keer weer te komen..en het blijft leuk!!

Antwort von Dancepassion
De zumba lessen van Priscilla en Jeroen zijn super goed. Gezellige lessen voor jong en oud. Iedereen kan er aan meedoen. Ieder op zijn eigen niveau. Je wordt blij van het bewegen en de heerlijke muziek.
En het is altijd erg gezellig. Dus kom van de bank en doe met ons mee.💃.
Zelfs in Corona tijd lieten ze ons niet in de steek. Wij konden niet binnen sporten. Maar Dance passion zorgde voor buiten lessen en on- line lessen. Super👍

Antwort von Dancepassion
heerlijk dansen op leuke muziek,waar je vrolijk van wordt.

Antwort von Dancepassion
Ik vind de Jeroen en Pricilla die les geven aardig en heel goed en leuk. Het is anders dan op een sportschool. Echt Dans. Er is begrip dat ik nog niet alles kan. En hem me vanaf de eerste les welkom gevoeld in de groep! Ik dans met plezier en geniet er volop van.

Antwort von Dancepassion
De leukste zumbalessen in Twente.Bewegen op lfijne muziek.Conditie opbouwen en flink zweten maar ook veel gezelligheid en lol.

Antwort von Dancepassion
Heel leuke en gezellige danslessen op vrolijke workout muziek! Ik kom af en toe met mijn moeder mee naar de les wanneer ik weer eens terug bij mijn ouders op bezoek ben, en ik ben altijd even welkom ☺️

Antwort von Dancepassion
Zumba is een intensieve dans workout waarbij je vooral op Spaanse, aanstekelijke muziek aan je conditie werkt. Je lijf wordt flink aan het werk gezet en je wordt er ook erg blij van! En dat komt door Priscilla, een zeer ervaren zumba-instructrice. Ze maakt erg leuke dans-choreografie die makkelijk te volgen is en vooral niet al te moeilijk. Dus ik zou zeggen: doe een keer mee en ervaar de gezellige lessen met een allerleukste zumbalerares! Samen met Jeroen, die het ook heel goed doet.

Antwort von Dancepassion
Hier kun je bewegen, en ook lol hebben tegelijkertijd. Een mooie plek om een beetje conditie op te bouwen, en veel gezelligheid mee te maken.

Antwort von Dancepassion
Fijne intensieve lessen die je op je eigen tempo mee kunt doen en wat niet minder belangrijk is,,heel veel gezelligheid en plezier tijdens het dansen.

Antwort von Dancepassion
Superleuke zumbalessen! Makkelijk te volgen voor iedereen! Of je nu een beginner of een gevorderde danser(es) bent, jong of oud, dik of dun, je kan altijd op je eigen niveau meedoen. De sfeer is altijd top waarbij dansplezier (en gezelligheid) op de eerste plaats staan. Ik doe al jaren met veel plezier mee, deze dansschool is echt een aanrader!

Antwort von Dancepassion
Lekker dansen op swingende muziek. En gezellig met anderen samen.

Antwort von Dancepassion
Zumba is een heerlijke, intensieve workout.
Goed voor je fysieke en mentale gesteldheid. Wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, of ik heb een sombere dag en ik ga naar de zumba, kom ik altijd weer happy thuis. De combinatie van heerlijke muziek en dansen maakt het dat je altijd weer vrolijk naar huis gaat, daarbij heb je dan ook eens gewerkt aan je gezondheid. Al met al een win win situatie.

Antwort von Dancepassion
Fijne zumbales met up tempo muziek.
Ook thuis nog eens na te dansen via YouTube. Dans leraar en lerares hebben lange ervaring met zumbalessen geven en dat zie je terug in de lessen.

Antwort von Dancepassion
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.