Dan & Teddy Køreskolen Bewertungen 109

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget kørekort hos Dan og teddy og kan kun sige positive ting. Det en meget god køreskole og jeg havde maco som kørerlærer og er meget tilfreds, man kunne far start mærke han var rutineret... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stærk køreskole! Jeg havde Marco som kørelærer. God humør, dygtig og relativt medgørlig ;) Ville anbefale køreskolen til andre, både unge som voksne- hvis man søger et godt sted, dygtige erfarn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig betaling, nem tilmelding og meget lige til for alle. Bestod både teori og køre prøve i første forsøg. Kørte med Marco, som jeg lærte alt fra. Helt klar anbefaling herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse at tage kørekort hos Dan og Teddy. Både teoriundervisningen og kørelektionerne var en fornøjelse. Min teorilærer Q var et friskt pust til at gøre de ellers ret så kedelige teori... Mehr ansehen

1. Fahrschule
  2. Führerscheinausbildung

Vom Unternehmen geschrieben

Dan&Teddy køreskole er en af de mest velrenomerede køreskoler i området og er siden sin start i 1960 blevet et sikkert og populært sted at tage sit kørekort. Køreskolen har en lav dumpeprocent ved både teori- og køreprøver, hvilket sikrer dig et kørekort uden unødigt spild af tid og penge. Dan&Teddy køreskole er baseret på moderne trafikpædagogik og en høj kvalitet til yderst rimelige og gennemskuelige priser.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Klar på kort tid!

Jeg gik på køreskole hos Dan og Teddy og havde en super god oplevelse! Jeg havde Marco som kørelære og han fik mig igennem forløbet på kort tid! Jeg havde forventet at dumpe men Marco fik mig klar til tiden! Før jeg begyndte at finde en køreskole havde jeg hørt mange sige at man virkelig skulle passe på at kørelærerne ikke snød en og det må man sige at Marco IKKE gjorde!! Han var så god til at fortælle hvor meget det blev i alt og ikke tage nogen som helst ekstra gebyr for noget. Han er mega god til at finde prøver hurtigt så man ikke skal vente i 100 år og han er god til at finde dage hvor man kan have køretimer med ham. Han er dedikeret og det betyder alt når man tager kørekort.

10. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fin køreskole, øv kørerlærer.

Jeg vil starte med at sige at jeg fik mit kørekort og at teori undervisningen (jeg havde Q) var god. Jeg havde kørerlæreren Marco, og det er ham alene der gjorde at jeg havde en dårlig oplevelse. Allerede efter min 2. køretime, kom jeg grædende hjem og var klar til at stoppe med at tage kørekortet. Dette skyldes at jeg allerede her fik at vide at jeg var "langt under middel", og ikke havde hørt et positivt ord i den halvanden time jeg sad i bilen. Denne stemning fortsatte, helt til jeg fik mit kørekort. Begår man en fejl, selv så småt som at lægge sig i den yderste vognbane, skulle man høre for det konstant, ind til man begik en anden. Derudover sidder han og spiser madpakke, vaper og svarer beskeder på sin iPad (hvilket er ulovligt) mens man kører. Han snakker generelt så meget (KUN negative ting), gennem hele køretimen at det er umuligt at koncentrerer sig, dette fortsatte selvom jeg specifikt bad ham om kun at kommenterer på rigtig vigtige ting da jeg havde svært ved at koncentrerer mig, i den konstante larm. Derudover kom han flere gange for sent, eller havde glemt vores tid, og der er ikke mulighed for fx. at blive hentet og sat af hjemme eller på gymnasiet, hvilke betyder at jeg fik ca. 2 modulers fravær for hver køretime, dette er ikke som sådan et problem, men noget at være opmærksom på inden man vælger denne køreskole. Dagen inden jeg skulle op til min kørerprøve siger han til mig "Det er jo for sent til at vi kan aflyse prøven nu, men du er virkelig dårlig, og du skal ikke regne med at bestå." Dette er en yderst upassende kommentar at komme med, og heldigvis bestod jeg alligevel.

Jeg vil dog gerne understrege, at på trods af at jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med Marco, så oplevede jeg IKKE noget upassende/krænkende med ham.

Hvis jeg kunne, så havde jeg givet selve køreskolen 4/5 stjerner, og Marco 1/5.

22. Juli 2022

Bedste køreskole og kørelærer

Jeg tog kørekort på Dan og Teddy’s køreskole, hvilket var en kæmpe fornøjelse. Både teori og køretimerne var lærerige og fulde af respekt. Jeg havde Marco som kørelærer og kan 100% anbefalede fremtidige køreelever om at ønske ham.

11. Januar 2023

Bedste Køreskole

Bedste Køreskole
Jeg havde Marco som min kørelærer, og han var fantastisk fra start af. Han var en god lærer, der hjalp mig igennem forløbet på rekordtid. Han er dedikeret til sit job, og formår at få alle hans elever godt og hurtigt igennem forløbet.
Marco er en kørelærer der ikke vil snyde dig for penge. Jeg spurgte om en ekstra køretime, men han sagde at det ikke var nødvendigt, at jeg var klar og derudover ville han ikke snyde mig for mine penge. Og ganske rigtigt bestod jeg dagen efter. Han vil aldrig sende en elev op der ikke var klar.
Min oplevelse med Dan og Teddy og specielt Marco, kunne ikke være bedre.

22. Dezember 2022

Mega god køreskole

Mega god køreskole - især kørelærer Marco!
Havde Marco som kørerlærer og han var fremragende helt fra start. Mega dygtig Kørelære, og mega dedikeret til jobbet og sine elever. Sindsyg flink man, mega god oplevelse. Var enormt opsat på ikke at spille elevens penge, så de ikke købte fx unødvendige ekstra køretimer. Var lynhurtig til at finde prøve, og gav mig mega meget mod på til at komme til kørerprøve. Forberedte mig perfekt, og var en rigtig opbakkende lære.
Man er heldig hvis man får Marco
10/10

19. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hermed den værste køreskole i…

Hermed den værste køreskole i eksistens! Lærerne er upassende og aflyser køretimer 30 min før aftalte tid. Ingen prøver bliver arrengeret, ventede i over 1 år på køreprøve og kontaktede lederen at køreskole, som ikke svarede tilbage, hvor jeg dernæst måtte ringe. Han havde ingen forståelse for situationen og var ligeglad. Jeg fraråder alle at starte på den skole. For du kan mindst forvente at det vil tage dig (1,5 år) før du får kørekortet, mens på andre skoler, ville det normalt tage 3 måneder. Hold jer væk

29. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig store udfordringer med at få…

Virkelig store udfordringer med at få køreprøver, og når man rykker, siges der bare det er svært uden opfølgning. Andre køreskoler der har startet hold senere end vores barn, og er bestået begge prøver og med kørekort idag, mens vi stadig bare bliver holdt hen med snak! Undervisningen har ikke manglet, men det administrative sejler! Så et klart nej tak herfra. Enten er de ikke gode til deres admin, eller også snakker man bare! Tiden går og det er IKKE tilfredstillende. Det virker som en pengemaskine

19. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Upassende og dårlige lærer. Aldrig start der.

Aldrig start på denne køreskole. Første kørelærer var yderst upassende mod mig mens nummer 2 var enorm tarvelig og gjorde mig ked af det gang efter gang. Efter disse to køreskole blev jeg nød til at starte til kørecoach fordi de to ovennævnte kørerlærer havde givet mig nærmest en traumatisk oplevelse. Jeg er bestemt ikke den eneste som har haft dårlige oplevelser med denne køreskole. Har allerede og vil fremover blive ved med at fraråde alle jeg kender om denne køreskole. Helt vildt at opleve så krænkende og upassende oplevelser på en køreskole.

6. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr