Dan Exchange Bewertungen 9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Virkelig dårlig behandling

Virkelig dårlig behandling, kunne ikke handle da jeg ikke havde fysisk id, men kun kørekort og sygesikring på telefonen, som blev undersøgt. Skulle kun købe svenske kroner.
Burde have sagt det til mig med det samme så jeg ikke skulle vise mine personlige oplysninger.
Vel heller ikke normalt at skulle være registreret for at handle.🤔☹️☹️har fundet et andet sted og handle valuta.

4. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårligt bureau og dårlig karma

Virkelig dårligt bureau. Kursen er langt højere end konkurrenternes plus de ovenikøbet tager et gebyr (i mit tilfælde var det 30 kr.) for at veksle. Det gør de ikke hos Forex, hvor kursen også er markant bedre. Kursen på euro var 7.88, hvilket er helt hul i hovedet. Ekspedienten kunne nærmest ikke tale dansk. Han oplyser mig heller ikke om gebyret, før jeg spørger, fordi jeg synes det lyder som et lille beløb, jeg får ud af det. Jeg kommer ALDRIG igen. Var på Nørrebro afdelingen.

2. August 2022

De siger - 'vi handler ikke mælk men valuta'

Aldrig igen...

16. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ændring af kurs på valuta

Jeg ringede i dag til filialen på Hovedbanen og aftalte med den kvindelige medarbejder at jeg kunne købe 10.000 tyrkiske lira til kurs 1.05. Jeg aftaler at komme ind og hente dem. Tager toget fra Solrød derind og da jeg er næsten færdig ekspederet kommer hun og fortæller at hun har fået at vide fra hovedkontoret at hun ikke måtte sælge dem til den kurs, men skulle sælge dem til 1.08, som også var den pris der stod på nettet. Det kan man ikke byde kunder når det er aftalt. En mundlig aftale er lige så bindende som en skriftlig, men desværre sværere at dokumentere.

25. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sådan en dårlig service!!!!!

Sådan en dårlig service. Sku have vekslet 7.400kr til thailandske bath. Det kostede mig 430,- at få vekslet dem.
Jeg bliver vejledt forkert af deres kvindlige ekspedient. Hun oplyser mig, at jeg kan komme og få vekslet mine penge retur uden gebyr.
Da jeg går derfra og er på vej hjem, ringer jeg til jer 20min efter. Men i tager ikke telefonen. Jeg køre hjem, og idag ringer jeg sp til jer og fortæller jeg har fortrudt min handel og vil have mine 7.400kr tilbage. Her oplyser i jeg kun har 5 min fortrydelsesret. Og hvis jeg vil veksle mine penge retur vil jeg kun få 6.100kr tilbage. Dvs har det kostet mig 1300,-.

Virkelig dårligt veksle bureau. Lad hver og gå til dem, da de er alt for dyre og virkelig har en skod service!!!

1. März 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin oplevelse

Skulle veksle et beskedent beløb fra EUR til DKK og fik mere udbetalt end udregnet på hjemmesiden. Væsentlig bedre kurs end konkurrenterne.
Hurtig transaktion. Ingen kø. Blev mødt med et smil.
Oplevet i deres afdeling på Nørrebro.

14. November 2015

Dårligt, dårligt, dårligt

Efter at have kørt 45 km. for at komme til ishøj, ankom jeg til skranken hos Danxchange kl. 17.54.
Ekspedienten, som tydeligtvis var træt af sit job, mødte mig med ordene "Vi har lukket. Vi lukker 17:50"
Jeg som var i godt humør, fortalte ham at der stod kl 18 på deres hjemmeside, men han svarede bare "hvad for en hjemmeside har du set på? Det er Amager afdelingen der lukker sent." Uden at der kunne anes noget som bare kunne minde om et lille smil.
Jeg var glad da jeg kom, men havde nu mistet både det gode humør og benzinen som var brændt af, og Jeg havde svært ved at få Euro, inden familien rejste.
Da jeg kom hjem lod jeg tvivlen komme fyren til gode, og checkede deres hjemmeside. Lukketiden var 18.00...

Er det så svært at finde en medarbejder som kan lide sit arbejde, eller var det den overordnede servicepolitik som skinnede igennem?
Behøver jeg at sige, at jeg stadigt skumler, eller at jeg ikke kan tale varmt for Danxchange...?

18. Juli 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr