Goede service en levering.
Telefonisch goed geholpen, bedrijf heeft mijn order keurig gesplitst i.v.m. wisselende levertijden.
Fijne service, snelle levering
Welkom bij Dakvenster.com, waar wij met trots de hoogste kwaliteit dakramen en bijbehorende diensten aan onze klanten leveren. Sinds onze oprichting in 2000 zijn wij dé toonaangevende e-commerce winkel voor dakramen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Wij streven ernaar om leidend te blijven in de e-commerce wereld met ons gespecialiseerde assortiment voor zowel hellende als platte daken. Bij Dakvenster.com geloven we dat onze klanten het hart van ons bedrijf zijn. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit, service en oplossingen die passen bij de individuele behoeften van elke klant.
Agriport 139, 1775 TA, Middenmeer, Niederlande
Fijne service, snelle levering
Heel fijn bedrijf om mee samen te werken.
Ik bestel hier al jaren mijn dakramen en toebehoren. Snel geleverd en nette prijzen. Service achteraf is ook goed geregeld. Al met al erg tevreden dus.
Ik heb recent twee bestellingen van Velux ramen geplaatst. Deze zijn inmiddels correct geleverd. De informatie op de website was duidelijk. Goede communicatie wat betreft verwachte levertijd en het leveringsproces zelf.
Wat een slecht bedrijf.
Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Omdat ze gewoon niet weten waar je pakket blijft of is. Beloven je terug te bellen wat ze niet doen. En dit nu al 1,5 week.
Ik bestel er nooit meer iets.

Antwort von Dakvenster.com B.V.
Ik heb mijn LuXtra ramen nu al 10jaar (PVC) geen enkel probleem of mankement.
Het enige nadeel bij deze goedkope ramen is de geluidsisolatie.
Al meerdere keren besteld bij dit bedrijf en nooit problemen gehad.
Na anderhalf jaar bleek mijn zonwering niet meer te functioneren. Een mailtje gestuurd naar de klantenservice en direct antwoord. Foto van de situatie gestuurd en opgelost! Ik heb een nieuwe zonwering gekregen! Top service en snel.
Top service - bij een issue zijn ze er echt om te helpen - Thanks Jeroen
Super slecht bedrijf oplichters niet mee in zee gaan.
Snel geleverd en fijn dat je zelf een leverdatum kunt kiezen.
Degene die onze ramen heeft geplaatst gaf aan dat de Luxtra ramen echt goede kwaliteit zijn, en alle gootstukken en het lood wat erbij geleverd werd was zelfs van Velux!
We zijn enorm blij met onze ramen en kunnen er weer jaren tegenaan! :)
na levering van een defect raam(zo uit fabriek),probleemloos het raam omgeruild,
ook alle lof voor chauffeur ,die probleemloos een open verpakking van 75kg heeft omgeruild,
Raam laat zich binnen garantietermijn niet meer openen. Dakvenster.com houdt ons zo lang mogelijk aan het lijntje met verzoeken om foto's (van hun eigen product) en links naar Youtube-filmpjes waarmee we het probleem zelf moeten oplossen. Ze geven aan zelf geen kennis te hebben van de techniek en kunnen daarom niets doen. Support moet van de fabrikant (Luxtra) komen en die laat het erbij zitten.
Dit is totaal onaanvaardbaar: we hebben zaken gedaan met Dakvenster.com en niet met de fabrikant. Het ziet ernaar uit dat een oplossing via de juridische weg zal moeten worden afgedwongen. Koop hier niets: er is geen enkele ondersteuning. Blijf weg van deze dozenschuivers zonder kennis van zaken.
Zaterdag besteld dinsdag geleverd. 2 velux tuimlvensters incl mijn eigen extra wensen (manchette s en gordijnen). Zou geleverd worden tussen 730 en 930. Om 740 namen de bezorger en ik al afscheid. Super bezorger,nette levering, goede bestelsite en hele goede prijzen. Ik moet ze nog plaatsten maar het begin is super. Geeft de burger moed met zulke betrouwbare sites en de mensen die er achter staan/werken.
Afgelopen zaterdag een dakraam besteld die donderdag geleverd zou worden. Woensdag werd ik door het bedrijf gebeld en werd specifiek aangegeven hoe laat het dakraam zou worden bezorgd. Vandaag alles keurig op het doorgegeven tijdstip ontvangen. De dozen zijn nog wel dicht en het plaatsen moet nog gebeuren... tot nog toe 5 sterren!
Nieuw raam met mankement ingebouwd. Nu 6 weken wachten op een monteur die het mechanisme komt repareren. Vind dit erg lang duren.
wij bestellen hier nooit meer!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.