1. E-Zigaretten-Fachhandel

Pink-mule er en Dansk virksomhed med store ambitioner. Vi forhandler kun de bedste produkter på markedet for e-cigaretter gennem vores webshop. Hos Pink-mule er vi passionerede omkring dampverdenen, men vi ved også, at det kan være forvirrende at navigere blandt en mangfoldighed af tvivlsomme produkter og forhandlere. Hvis du er helt ny inden for e-cigaretter, kan intet ødelægge glæden ved at dampe som de utallige fagtermer og begreber tilknyttet. Hvilket blandingsforhold skal din e-væske have? Hvilken coil leder du efter? Hvor mange watt skal dit MOD have? Disse er komplicerede spørgsmål for en ny damper, men vigtige ikke desto mindre. Ud over at forhandle produkterne i vores enorme sortiment, kommunikerer vi samtidig i øjenhøjde med et bredt dansk publikum ved at tage den avancerede fagterminologi ned på et forståeligt niveau for nybegyndere, uden at mere garvede damphoveder skal føle sig forbigået. Pink-mule beskæftiger sig med E-cigaret startsæt og avanceret dampudstyr i høj kvalitet og sikrer gennem kompetent rådgivning og god kundeservice, at vores mange kunder får den allerbedste oplevelse ved at handle med os – hver gang!

3,0

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Total dårlig service

Jeg bestilte for 13 dage siden, allerede dagen efter fik jeg af vide pakken var afsendt samt et tracking nummer. Dog er der intet sket siden, når jeg ringer til gls, fortæller de at de endnu ikke har set noget til pakken. Har skrevet en mail, som selvfølgelig er ubesvaret. Og i dag har jeg siddet i telefonen i 2.5 time som nummer 1 i køen.
Bliver glad hvis jeg ser skyggen af varerne eller pengene tilbage.
An på hvordan de håndtere det, de næste par dage, handler jeg ALDRIG hos dem igen 🤢

13. Februar 2023

ingen problemer

Hvis man ser bort fra firmaet egentlig hedder Flapour UG og er tysk, samt man også får mail fra numeddamp.dk, er der sådan set ikke en finger at sætte på min oplevelse. Bestilte en e cigaret væsentlig billigere end andre webshops, gratis fragt over 299 og leveret 2 hverdage senere. Altså fuldt hus herfra.

4. August 2022

Handler ikke der igen

Har bestilt hos dem nu er der gået 4 dage og er stadig ikke blevet sendt og pengene er blevet trukket, selvom alt er på lager.

4. Februar 2022

Dårlig service...

Jeg har bestilt 3 ting som hverken er blevet pakket eller sendt, jeg skriver derfor en mail til dem flere dage efter da jeg intet har hørt, jeg får så svar at den ene vare jeg har bestilt er udsolgt og om jeg stadig ville ha det resterende sendt, jeg svare så at det vil jeg rigtig gerne, nu der gået flere dage igen uden at tingene er pakket eller sendt, har så skrevet til dem igen om hvornår de regner med at min vare bliver sendt, har intet hørt fra dem... Det sidste gang jeg handler hos dem, synes det er virkelig dårlig service at man selv skal kontakte dem for at få afvide at tingene man har bestilt er udsolgt...

30. Januar 2022