Jeg er virkelig glad for min nye beige polo jumper fra Cyme Copenhagen. Kvaliteten er meget lækker og utrolig blød. Pasformen er rigtig god - og top kvalitet til fornuftig pris. Det er helt klart... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Selvom jeg vidste, at tøjet var lavet af de bedste materialer, var jeg alligevel overrasket over kvaliteten, da jeg købte en trøje til min kæreste. Her køber jeg helt sikkert tøj igen✅
Unternehmen hat geantwortet
CYME Copenhagen er et dansk, slow-fashion-brand dedikeret til kvalitet og tidløst design. Vi arbejder med naturlige luksusmaterialer – som kashmir, merinould og langfibret bomuld og sælger udelukkende gennem vores eget website, så vi undgår traditionelle detail-markups og kan tilbyde luksuriøse designs til en mere tilgængelig pris.
Danas Plads 17, 1915, Frederiksberg, Dänemark
Jeg købte en striktrøje fra CYME Copenhagen, og jeg må bare sige, at kvaliteten er virkelig lækker. Derudover fik jeg mine varer leveret allerede dagen efter, jeg havde bestilt. Det er en fornøjelse at handle hos CYME, og jeg vil varmt anbefale det til alle. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg shopper hos dem!

Antwort von Cyme Copenhagen
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos CYME Copenhagen! Webshopen är enkel att använda, leveransen snabb och plaggen är fantastiska.
Rekommenderas varmt till alla som söker hållbara kläder!

Antwort von Cyme Copenhagen
Fantastiske trøjer og hurtig levering.
Har lige købt to trøjer til julegave hos Cyme Copenhagen, de blev leveret hurtigt og simpelthen så fine!

Antwort von Cyme Copenhagen
Havde en så fin oplevelse. Købte en trøje, hvor kvaliteten et i top. Fint og klassisk design og mange størrelser at vælge imellem. Kan klart anbefale!

Antwort von Cyme Copenhagen
Bilderna på hemsidan ger ett mycket missvisande intryck som visar tröjan som mjuk, tjock lite som märket Soft goat men i verkligheten är tröjan tunn, rätt sträv och jag är missnöjd med både den vita och den svarta, ribbad är också fel ord i beskrivningen då det mer är raka streck. Kommer inte handla igen.

Antwort von Cyme Copenhagen
Har købt en strikket nederdel og en top - begge dele i en fantastisk kvalitet. Man kan virkelig mærke der er blevet lagt meget energi i, at producere tøj der både sidder godt og som kommer til at holde de næste mange år!

Antwort von Cyme Copenhagen
Købte forskellige overdele og et par bukser og må bare sige jeg har boet i det lige siden. Materialerne er behagelige og pasformen lige i øjet. Elsker hvordan det hele kan kombineres på kryds og tværs og dresses op og ned afhængig af anledning. Kæmpe anbefaling herfra ✨

Antwort von Cyme Copenhagen
Top kvalitet og flotte toppe. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.

Antwort von Cyme Copenhagen
Har købt en skjorte, nederdel med matchende t-shirt i strik samt en basic t-shirt fra nyåbnede danske Cyme. Kan allerede mærke at det bliver favoritter i garderoben: Tøjet er sindssygt lækkert med god pasform (og efter den ene vask det har fået holder det stadig formen fuldstændigt) med fokus på materialer, alsidighed i design og er perfekte til en capsule wardrobe. Derudover er det etisk fremstillet, hvilket er en kæmpe bonus. Jeg er virkelig imponeret og er helt sikkert fast kunde fra nu af!

Antwort von Cyme Copenhagen
Rigtig god oplevelse af købt sweater, der skulle byttes til anden størrelse. Venlig og hurtig tilbagemelding og vupti varen blev byttet uden dikkedarer.
Støtter gerne varer produceret i Europa og med god fornuft bag, der er tænkt over tingene...

Antwort von Cyme Copenhagen
Købte som en lille gave til min kæreste og må bare sige, at tøjet er i en super lækker kvalitet til en fin pris. Vil udentvivl kigge CYMEs vej igen, når næste gave skal findes.

Antwort von Cyme Copenhagen
Cyme laver super lækkert tøj i en virkelig god kvalitet! Pasformen var rigtig god og så var der hurtig levering. Jeg vil klart anbefale Cyme :)

Antwort von Cyme Copenhagen
Hurtig og fin service, modtog pakken dagen efter bestilling, købte en sweater og en kjole, begge dele fantastisk kvalitet og perfekt pasform.

God og hurtig service
Hvad du ser er hvad du får - god kvalitet og lækre tøjmaterialer!

Antwort von Cyme Copenhagen
Købte en gave til min hustru. Hurtig levering og høj kvalitet for pengene!
Peter

Antwort von Cyme Copenhagen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.