Cyclehub Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en ramme, krankboks, kranksæt og lidt andre ting. Nikolaj var super hjælpsom gennem hele processen. Virkelig en guttermand. Man kan mærke at han også selv nørder de her ting.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er licensrytter og handler på Cyclehub.dk og kan sige at de er lynhurtig til levering, og har rigtig god kundeservice hvis man har noget man lige ønsker lidt vejledning til. Og så får man alle v... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Officiel Nordisk distributør af: Blub, CycPlus, EliteWheels, Drive, Flaér, React, RideNow, Töls. Cyclehub.dk leverer og vælger af erfaring, gode cykelprodukter,

Hervorragend

Bewertung abgeben

Han er bare the GOAT

18. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er licensrytter og handler på…

Og så får man alle vare til rigtig gode priser i forhold til øvrige på markedet,,,,, og så er det et Dansk firma 🫶🇩🇰

19. Juni 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rigtig god service MEN

Rigtig god service, hurtig levering, fine produkter. Dog med untagelse af deres medsendte TPUslanger. Jeg "punkterede" på min på helt friske GP5000 dæk på første tur. Det viste sig at være utæt ved samlingen og det kunne ikke lappes med det medfølgende lappekit.

19. März 2026

Mere end du betaler for

Jeg ringede ind, da jeg lige havde brug for at få svar på en enkelt spørgsmål, men endte med at få råd og vejledning til langt mere end hvad jeg kunne drømme om. Virkelig venlig og utrolig nørdet (på den gode måde) herre jeg fik i røret. Jeg bestilte et hjulsæt og dæk, dagen efter stod jeg med det i hånden. Vi ses næste gang og mange tak

16. Februar 2026

Top service

Top service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Manglede et hjulsæt inden weekenden. Jeg skrev jeg Nicolaj om onsdagen kl. 15 - dagen efter kl. 8.00 har GLS leveret min pakke!
Hurtig ekspedition, top service! Ikke sidste gange jeg handler hos cyclehub.dk!

21. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cyclehub v/Nikolaj er en super god…

Cyclehub v/Nikolaj er en super god oplevelse. Jeg modtog et par Elitewheels Marvel 65 D. Baghjulet manglede en endcap, hvilket jeg troede ikke hørte med til hjulsættet. Jeg skrev til Nikolaj, og der var svar indenfor få timer, uagtet at han afholdt ferie.

Service er i top, og produkterne er kvalitet til en god pris, hvor du ikke springer budgettet. Cyclehub kan varmt anbefales!

31. Juli 2025

Super god oplevelse

Nikolaj er utrolig flink og serviceminded. Han svarer hurtigt på mails, og er meget hjælpsom når jeg har været ude ved ham, samt deler gerne tips og tricks.
Anbefaling herfra:-)

25. Juli 2025

KÆMPE god oplevelse!!!

KÆMPE god oplevelse!!!

Havde oprindeligt bestilt et sæt Elite Wheels Drive med sølv logo, men en aften fik jeg et opkald fra Nikolaj, som spurgte om jeg kunne være interesseret i et sæt med sorte logoer i stedet, da han havde et til overs. Farven betød ikke så meget for mig, og de sorte er også pæne så det sagde jeg selvfølgelig ja til. 2 dage senere havde jeg et nyt hjulsæt hjemme, i stedet for de ellers ca 30 dage det ville have taget. Quick release adaptere installerede han også på dem uden beregning. Kæmpe god service og kæmpe anbefaling herfra!

25. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Cyclehub. Jeg stillede et specifikt spørgsmål en fredag aften, og til min store overraskelse fik jeg svar meget kort tid efter – endda med god og detaljeret vejledning, herunder en video, som gjorde det hele nemt at forstå. Det er virkelig service ud over det sædvanlige!

Den del, jeg manglede, blev bestilt og var hurtigt hjemme, så hele processen var både effektiv og problemfri. Det er tydeligt, at Cyclehub går op i deres kunder og yder en indsats for at levere god service, uanset tidspunktet. Jeg kan varmt anbefale dem!

Alex

17. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kjøpte varen basert på statement om…

Jeg kjøpte varen basert på statement om at den var «in stock» Etter betaling blir det opplyst at varen er på fjern lager og det tar 10dager for dere å ekspedere! Det holder ikke!

11. Dezember 2024
Cyclehub-Logo

Antwort von Cyclehub

Spændende brugeroplevelse, jeg kigger på det og takker for info, og glad for at høre du har fået din vare.

So far so good

So far so good! My G35 Elitewheels are spinning in the forest and on the tarmac. Excellent customer service. No need to buy directly from China

5. August 2024

Super god oplevelse

Super god oplevelse, venlig og imødekommende og rigtig god service, fik monteret både dæk og skiver på mine nye hjul uden at betale for arbejdskræften også selvom det strakte sig en time ud over åbningstiden. Der var god tid til at vise alle produkter i butikken. Totalt klasse oplevelse og super fede hjul fra Elitewheels, ikke sidste gang jeg kigger forbi Cyclehub

18. September 2024

Fantastisk service

Fantastisk service. Fik rigtig god rådgivning om hvordan hjul ville passe på min cykel. Nikolaj svarede søndag aften indenfor 30 min. Blev desuden lovet dag til dag levering eftersom jeg havde et meget stramt program, hvilket blev overholdt fuldt ud. Fik tilmed ekstra TPU slanger med, forudinstalleret tubeless tape og smurte hubs. Super oplevelse.

17. September 2024

Super god service

Fik super god service og hurtigt svar på en række spørgsmål, jeg havde i forbindelse med mit køb. Derudover blev ordren hurtigt afsendt og modtaget.
Stor anbefaling herfra.

2. September 2024
Cyclehub-Logo

Antwort von Cyclehub

Fornøjelse ligeså her, at få dig ud at køre og mærke forskellen, lækkert..

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr