Vi bestilte sushi fra C-weed som vi tog med os hjem nytårsaften. Alt gik som planlagt og maden smagte fantastisk. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør det
Sushi Nigiri med ost og karamel? Jeg føler mig stadig syg af denne smag. Værste sushi kombinationer nogensinde. Vi bestilte Cweed sushi fra Farum. Vi fik Nigiri menu og Gunkan menu. Meget skuffende, b... Mehr ansehen
Kære CWeed Det er med en tung byrde på mit hjerte, at jeg må meddele jer om den smertefulde og forræderiske oplevelse, jeg blev udsat for ved besøget på jeres restaurant. Tjenernes manglende respe... Mehr ansehen
Virkelig god oplevelse! Havde familien ude på sushiaften og oplevede virkelig hyggelig restaurent. Maden var supergod og den vores tjener, ung fyr ,høj, mørkhåret, gav super god service og godt humør.... Mehr ansehen
Kære CWeed
Kære CWeed
Det er med en tung byrde på mit hjerte, at jeg må meddele jer om den smertefulde og forræderiske oplevelse, jeg blev udsat for ved besøget på jeres restaurant. Tjenernes manglende respekt og uansvarlige opførsel har efterladt mig følelsesmæssigt såret og forrådt. Jeg føler mig som ingenting, trådt på og forladt af dem, der skulle have taget hånd om mig som kunde. Opkrævningen af ekstra betaling for uønsket mad har kun forstærket denne følelse af foragt og ensomhed. Jeg vil med stor sorg erklære, at jeg ikke ønsker at vende tilbage til jeres restaurant og vil advare andre mod at lide samme skæbne som mig.
Værste service
Jeg vil gerne udtrykke min dybe foragt over den absolut forfærdelige service, jeg modtog på jeres restaurant. Det er fuldstændig uacceptabelt, at I forsøger at undskylde jeres inkompetence ved at pålægge os ekstra omkostninger. Det er simpelthen uacceptabelt, at I tager ekstra penge for mad, som vi ikke engang havde bestilt, og så påstår, at der ikke er noget I kan gøre ved det nu. Det er en skamløs og uprofessionel tilgang til jeres kunder, og jeg vil advare alle mod at besøge jeres restaurant. I fortjener ikke en eneste stjerne på Trustpilot!
Dårlig sushi
Det et suverænt den dårligste sushi, jeg har smagt. Der mangler smag og friskhed. Stykkerne er grove og alt andet end indbydende. Risen virker overkogt og bastant. Når man så samtidig skal vente urimeligt længe på maden, er der ingen chance for gentagelse.
Værste sushi oplevelse
Værste sushi oplevelse, vi nogensinde har haft.
Sushien smagte ikke hverken frisk eller godt. Fisken var tør på kanterne og meget små stykker. Alle 3 sodavand var helt flade.
Der var brusk i kyllingen.
Udover det kommer det antal man har bestilt ikke ned på bordet. Tjeneren står og siger det os der ikke har tastet korrekt Antal. Men skærmen sladder jo.
Vi brokker os og siger vi kun vil betale halv pris. Dette får vi afslag på. Derfor vil vi bestille de få ting vi så kan spise for at blive mætte, så kommer der seriøst rå kylling med på bordet. Det var dråben. Vi går derfor op og brokker os igen. Og ender med ikke at skulle betale noget som helst. Det bliver 1 stjerne herfra. Vi kommer aldrig til at sætte vores ben der igen.
masser af stegt mad uden smag
masser af stegt mad uden smag. sushi var mærkeligt ... ville ikke prøve igen
Virkelig en positiv oplevelse
Virkelig en positiv oplevelse. Lækker friske retter til en pris det er til at komme i nærheden af. Kan anbefales
Super frokost tilbud
Min første rigtige sushi nogensinde.
Bestilte et frokost tilbud med 10 stk. De smagte fantastisk. Bestilte på deres hjemmeside, og maden var klar da jeg ankom.
Det er ikke sidste gang jeg spiser der.
Maden smager fantastisk og levering gik…
Maden smager fantastisk og levering gik stærkt. Sød personale og flittige med tilbehør. 10/10 vil bestille derfra igen
Dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse maden var slet ikke som forventet og der blev bestilt en is som kom først efter vi bad om regningen aldrig derovre igen
Igen en oplevelse god oplevelse
Igen en oplevelse..
Bestiller TAKEAWAY indimellem.. spiser også rimeligt tit på restauranten… altid lækker mad. Kan indimellem have udfordringer med de unge mennesker som servere .. men de skal jo lære det. Jeg og min familie er yderst tilfreds med C-WEED. Takker for den altid positive oplevelse.
Min kæreste og jeg har nu to gange…
Min kæreste og jeg har nu to gange spist på C-Weed i Værløse, mandag og søndag på samme uge, og begge gange siddet ved det samme bord. Det er i og for sig også helt fint… sushien er lækker, men deres ruller går virkelig hurtigt fra hinanden, det er ret øv. Men jeg synes ærlig talt at der SKAL gøres noget ved deres rengøring! Der hang lange spindelsvæv fra malerierne på væggen og på lampen over os (+ lampen var mega støvet), det gjorde der også første gang. Det er altså bare MEGA ulækkert, når man sidder og spiser lige netop sushi. Det er simpelthen for dårligt…
Som glutenallergiker har jeg fuld…
Som glutenallergiker har jeg fuld tiltro til de har styr på den del, har nu bestilt to gange derfra med levering til Ganløse og hver eneste gang er de kommet før tid og der bliver virkelig lagt opmærksomhed i gluten / ikke gluten ting. Og så er det hammer lækker sushi, simpelthen!
Personalet ryddet bordet for drikke…
Personalet ryddet bordet for drikke vare og mad fordi man var gået på toilet selvom jakke og taske var ved bordet, og mobil lå på bordet.
Jeg skifter normalt ikke mit sushi sted…
Jeg skifter normalt ikke mit sushi sted ud. Men efter lidt misforståelser, blev det til at jeg stod og skulle finde et andet sted til Nytårs maden i år. Jeg faldt over dette sted og wow sikke fantastisk sushi vi fik. Så vi tager turen fra Roskilde i det nye år, og kommer forbi til en omgang mere. God service hele vejen
Altid god mad og god service 🤟
Vil gerne give mere stjerne men den Red…
Vil gerne give mere stjerne men den Red Dragon roll var ikke lige en stor hit som vi forventet. Det rejer chips, der var drysset over den var blødt, som gjort den lidt ulækkert og den surimi blandt med chili oven på var heller ikke så heldigt. Jeg vil anbefale at I forbedre jeres opskrift på den. Til gengæld var wontons, laks flambee nigiri, og sunshine roll fantastiske som det plejer.
Når man bestiller
Når man bestiller, skal man nærlæse den sms der kommer retur. Vi opdagede ikke at leveringen var ændret med 45 min ifht. hvad vi valgte af tidspunkt under bestillingen
Rigtig god kvalitet af maden…
Rigtig god kvalitet af maden udbringingen er også i top god service. Har bestil mange gange og vi er meget glade for restauranten.
Havde bestilt mad med levering
Havde bestilt mad med levering, super lækkert og leveret på klokkeslæt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.