Tak jak inni mówią niestety oszust po…
Tak jak inni mówią niestety oszust po wpłacie pieniędzy od razu brak kontaktu. To są ci sami co z rc-sklep unikać.
Oszustwo i wał okrutny. Dwie paczki zamówione opłacone i po porażce z pierwszą na grube siano miałem obiecaną zmianę przewoźnika na DHL i dostarczenie na 100%. W momencie opłacenie drugiego zamówienia kontakt się urwał. Zgóry odradzam cokolwiek z tymi ludźmi..
Po zapłaceniu blickiem za towar pisali że paczkę wysłali i pewnie zaginęła przez święta!
Do tej pory zero kontaktu i paczki!
Bardzo dobra trawa i szybka dostawa zakup udany.
Jakość - prima sort ;)
Czas dostawy - 2 dni
Dużo sampli na spróbowanko i wszystkie bardzo przyzwoite.
Towar rozszedł się w kilka godzin. Bardzo bardzo polecam.
Z pewnością nie wiem jakim cudem zamawiałaś i dwa razy nic Ci nie przyszło ja zamówiłem raz niemałą paczkę o dobrej jakości towaru i nie było żadnych problemów za to z innych stron jak zamówiłem to tak samo mi nie przyszło nic :/ spróbuję jeszcze raz coś mniejszego aby nie ryzykować
Oszustwo
Dwa razy zlozylam zamowienie I zaplacilam I ani paczki ani zwrotu kasy
Gosciu sciemnia ze bank werefikuje potem ze ma zablokowane konto I Kasa wroci
3 inne numery konta bankowego
Na koniec nie odpisuje na wiadomosc
3 razy zamawiałem i przyznam że koks maja całkiem dobry , przesyłka doszła z lekkim opóźnieniem ale warto było czekać.
OSZUKIWAĆ TYLKO USIŁUJE
NIC Z TAMTĄD NIE ZAMAWIAJCIE
CHYBA LUBICIE SIĘ WKURWIAĆ I ZDROWIE TRACIĆ
POZDRAWIAM
Ojojojjjj polecam, świetna jakość produktu, starannie, bezpiecznie i anonimowo zapakowana paczka, kontakt bardzo dobry, jestem i bede stalym klientem. Inni doatawcy w tym momencie znikają, tylko crystal-gods.com !!!!
Bardzo szybko paczka doszła quality bardzo dobre do tego niezły gratis pozdrawiam serdecznie i jeszcze coś zamówię wkrótce
Legit Vendor, produkt bardzo dobrej jakości, paczka zawsze w podanym przez wlaściciela czasie, bardzo dobrze zapakowane i oznaczone. Zamawiam od ponad pol roku i nigdy nie zawiódł. Wszystkie paczki zawsze dolatują. Ceny może niektórych produktow wyzsze ale za to jakość zaje****a. Jakość na prawde konkretna, zamawialem z wielu miejsc ale.tutaj jest najlepiej. Szczerze polecam ;)
Wkońcu znalazłem stronę która jest legit . Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.