CrossEyes Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man følte sig virkelig velkommen og tryg fra første øjeblik; Fantastisk professionel. super kompetent , grundig synsprøve , reel rådgivning af optiker, samt empatisk betjening på Frederiksb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige købt nye briller m glidende overgang i Crosseyes, Århus. Rigtig godt koncept med at man køber en komplet brille inkl stel, så man ikke behøver at forholde sig til forskellige stelpriser. Der v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra første trin man tager ind i butikken. Og alt foregår med et smil selv om man tager lang tid om at bestemme sig. Og når man så skal afhente ens briller var de så søde at blive 15... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Deres udvalg af brillestel er ikke det største og meget smalt. Det jeg kunne acceptere var uden næsepuder, det prøver jeg så nu! Glasset måtte ombyttes da læsefeltet sad forkert! Det blev løst men med... Mehr ansehen

1. Augenoptiker
  2. Kontaktlinsenanbieter
  3. Brillen-Großhändler
  4. Optometrist
  5. Sonnenbrillengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en dansk optikerkæde, der ønsker at gøre op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder faste, lave priser med alt inkluderet – og frit valg mellem alle stel i butikken. Hver måned lancerer vi nye designs, der kun produceres i et begrænset antal. Og så afsætter vi altid god tid til synsprøven, så du er sikker på, at du får de rigtige briller med hjem.

Hervorragend

Alle Bewertungen

75 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfekt synsprøve!

Professionel omhu, supergodt resultat og fremragende syn med tre (ja, 3!) forskellige par briller. Jeg har brugt briller 50 år; butikken i Aarhus er virkelig én af mine allerbedste optiker-oplevelser, og personalet er meget imødekommende. Jeg valgte at få de nye glas sat i mine egne "gamle stel" - intet problem. Den samlede pris blev lavere, end jeg havde forventet!

24. April 2025

Hej Nina

Hvor er det så skønt at høre om din oplevelse og Tak fordi du deler den her. Det betyder meget for os at vide at vores kunder er glade for deres valg og den service, vejledning og valg, som er omkring brillevalgte. Håber at se dig i butikken igen mange år frem.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

😄 ......

😄
God hjælp og vejledning

10. März 2025

Antwort von CrossEyes

Tak fordi du anmelder os og dejligt du har haft en god oplevelse

Rigtig god betjening og service,

Rigtig god betjening og service,
God pris
Hurtig produktion

26. Februar 2025

Hej Niels
Det er godt at høre du oplever lige præcis det vi gør alt for at sætte fokus på hver dag i vores butikker. TAK fordi du tager dig tid til at anmelde os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvad du ønsker, skal du få.

Mit første besøg hos CrossEyes var en meget positiv oplevelse. Medarbejderne var yderst venlige og kompetente. På baggrund af mine krav til nye briller, blev der hurtigt fundet et stel, som jeg kunne bruge. Der var tid til også at foretage en meget omhyggelig synsprøve. Efter ca. 10 dage fik jeg sms om, at mine briller var klar til afhentning. Efter tilpasning kunne jeg forlade forretningen med netop den brille, som jeg længe havde ønsket mig. Tak for det. Og det er ikke sidste gang, at jeg køber briller hos CrossEyes!

26. März 2025

Hej Jens
Skønt at høre om din positive oplevelse i en af vores butikker og TAK fordi du tager dig tiden til at anmelde os.

God oplevelse

Super-professionel synsprøve. Resultatet er 2 par perfekte briller til en meget god pris.

14. April 2025

Hej Poul
TAK for din positive anmeldelse. Dejligt at høre du har fundet 2 helt perfekte briller til dine behov. Kig endelig forbi hvis du har brug for hjælp til justeringer eller der er andet.

Meget professionel tilgang

Meget professionel tilgang, god hjælp til brillevalg

18. Februar 2025

Hej Bent

Dejligt at du har oplevelsen af den professionelle og gode kundeoplevelse vi forsøger at skabe for alle vores Kunder. TAK for din positive anmeldelse.

Venlig hiIsen CrossEyes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god hjælp og gode tid.

Virkelig god hjælp og gode tid hos personalet. Smilende, venlige, professionelle og kaffe på kanden. Kom der fra med to par briller som jeg er virkelig glad for.
Har haft briller i 10 år og de her er de absolut bedste.

4. Februar 2025

Hej Tine

Vi har altid kaffe klar. Dejligt du fandt 2 gode briller. Er der noget der skal tilrettes eller fin justeres så kig endelig forbi.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var rigtige gode til at hjælpe mig…

De var rigtige gode til at hjælpe mig og fortælle mig hvad der var galt og gode til at sige hvad for et brille der passer til mig

11. Februar 2025

Hej Lena

Godt at høre du blev mødt med hjælpsomhed og ærlighed omkring de briller du skulle bruge. Skønt at i sammen fandt den styrke og de briller der passede bedst til dig.
Vi ser frem til at se dig i butikken igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde længe været i behov for nye…

Havde længe været i behov for nye briller, men havde svært ved at finde noget jeg kunne lide uden at det blev voldsomt dyrt. Bestilte mine nye briller på en forårskampagne og fik et par lækre briller med flydende overgang. Selvom mange havde sagt at jeg formentlig skulle bruge tid på at vænne mig til at have overgang i glassene, har det overhovedet ikke været et problem. Jeg er meget tilfreds med både service, stel, glas og prisen.

5. März 2025

Hej Malene
Det er så godt at høre at du fik pris, service, stel og glas til at gå op i en højere enhed hos os. Vi glæder os til at servicere dig igen i butikken, når du får brug for os.

god service

søde og hjælpsomme damer der ydede en god kunde vejledning, slut resultat kan jeg ikke udtale mig om, da jeg ikke har fået mine nye briller endnu , men jeg glæder mig.

4. April 2025

Hej Per
Super godt at høre om din oplevelse af vejledningen og servicen i butikken, allerede inden du får dine briller udleveret. Vi vil gøre alt vi kan for at løfte opgaven og gengælde den tillid du viser os.

Vi ses i butikken

Alt spillede bare

Alt spillede bare, fra betjening til brillen.
Ikke et Cross at sætte nogen steder.

28. März 2025

Hej

Så godt at høre at hele kundevejen i butikken "spillede" for dig. Vi ses når du får brug for os. Kig endelig forbi hvis der er det mindste eller du får brug for andet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, flink og hjælpsomme

Jeg har de sidste tre gange fået mine briller ved CrossEyes, og det har jeg været meget tilfreds med, de er søde og flinke, meget hjælpsomme og har nogle priser der har gjort at jeg har købt 3 par hver gang.
Og da jeg havde en reklamation, fik jeg nye briller uden diskussion!

2. April 2025

Hej Karin

Super godt at høre du at du bruger de gode priser til at finde alle de løsninger du har brug for. Kom endelig forbi hvis der skal justeres og rettes på nogen af dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionel optiker- søde…

Super professionel optiker- søde ansatte og en virkelig god oplevelse.
Tilligemed en meget fint udsalgs rabat. Meget tilfreds med hele forløbet

6. März 2025

Hej Kirsten

Dejligt med ros til optikeren og det øvrige personale. De vil gøre alt for at få dig godt i mål med brille løsninger, hver gang.

Venlig Hilsen Crosseyes

Venlig, kompetent og troværdig

Venlig, kompetent og troværdig service fra personalet i Aarhus. Og så er der en lang række stilsikre brillestel at vælge imellem. Kan kun varmt anbefales.

5. März 2025

Hej Rune

Dejligt du kunne lide butikken i Aarhus, personalet, service og naturligvis brillestellene. Husk at vi får 10-30 nye modeller hver måned, så kig endelig forbi når du vil fristes igen, eller når du vil have dine briller eller solbriller justeret til.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

indtil videre det bedste sted at handle…

indtil videre det bedste sted at handle briller..hurtigt og nemt syntest, prof. og hurtig levering..og billigt. smilende og hyggelige medarbejdere..;) tak for brillerne og kaffen..<3

21. Februar 2025

Hej Jens Ole

Tak for din fine anbefaling. Vi er glade for at du synes om hele pakken hos CrossEyes. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Super personale

De er dygtige, søde og grundige og er altid klar til at finde den bedste løsning. Og så er det bare super gode briller

27. Februar 2025

Hej Jacob
Tak for de pæne ord om vores butik, personale og produkter. Det betyder uendelig meget med sådanne kommentarer. Vi glæder os til at se dig igen.

Venlig Hilsen CrossEyes

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr