Super service. En vare jeg havde bestilt var udsolgt. Fik en sms besked hvor jeg kunne vælge pengene retur, eller en anden vare. Valgte pengene retur og modtog der ud over ekstra varer i min pakke som... Mehr ansehen
Jeg købte nogle miyuki-perler og sølvkreoler med 50% rabat. Jeg ved ikke, om de 50% rabat er et salgstrick eller ophørsudsalg, men jeg håber, det er et salgstrick, og at butikken fortsætter med samme... Mehr ansehen
Hurtig levering gode produkter et sted jeg gerne handler igen
Unternehmen hat geantwortet
Ekstrem hurtig levering og super service. Hjemmesiden er lidt rodet. Bl.a kunne jeg ikke finde kæder i menuen. Måske ledte jeg ikke grundigt nok. Mangler dog lidt mere smykketilbehør af låse m.m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Creody finder du alt fra løsdele til metervarer, fra messing til forgyldt sterlingsølv og ikke mindst en oase af Miyuki glasperler. Vi handler altid med overkommelige priser, som ikke går på kompromis med kvaliteten, og vil med glæde byde dig velkommen hos os, til at starte dit nye DiY projekt
København, Dänemark
- +45 53540862
- info@creody.dk
- creody.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Absolut et besøg værd - og du kommer sikkert igen.
Meget lille udvalg, men til rimelige priser - og med 50% rabat, som jeg har fået på mine køb af bl.a. Miyuki Delica perler, både denne gang og ved tidligere køb, kan nogle af farverne umiddelbart ikke findes billigere ved andre danske forhandlere, så kan man klare sig med det begrænsede udvalg, er det bestemt værd at handle på Creody.dk.
Dertil har jeg kun oplevet en utrolig venlig kontakt ved henvendelse om en lille fejl i et enkelt tilfælde, og der er desuden super hurtig levering med dao.

Antwort von Creody
Fin kvalitet af produkterne og hurtig…
Fin kvalitet af produkterne og hurtig levering.

Antwort von Creody
Hurtig levering gode produkter et sted…
Hurtig levering gode produkter et sted jeg gerne handler igen

Antwort von Creody
Hurtig levering og flotte perler samt…
Hurtig levering og flotte perler samt lille gave med. Jeg handler i hvert fald der igen, når flere perler skal købes

Antwort von Creody
Hurtig levering og den bedste service
Hurtig levering og den bedste service. Mine varer var forsinket pga. DAO og alligevel fik jeg pga. forsinkelsen en virkelig god rabat på min næste ordre, på trods af det ikke er deres skyld at DAO laver fejl.

Antwort von Creody
Ikke sidste gang jeg bestiller
Hurtig forsendelse. Varerne pakket godt ind og i en fantastisk kvalitet. Og så er det da bare lækkert, at åbne en pakke og finde en lille pose vingummi 🙂

Fik en fantastisk service
Fik en fantastisk service, da de lige pt.har udsalg med 50% bla.på deres glasperler. Man skulle man skrive en rabatkode for at opnå rabatten, men i farten glemte jeg alt om det, så fik en mail fra dem (Jonathan) om, at de kunne se at jeg sikkert havde “glemt” at trykke koden for at opnå rabatten, så de ville selv fratrække den. Syntes at det virkelig er god service, og blev selvfølgelig rigtig glad over at de havde gjort det. Så de får absolut min bedste anbefaling herfra, plus at jeg kan oplyse om,at der er rigtig hurtig levering fra dem.

Antwort von Creody
De er hurtige Tim at svarer på mails og…
De er hurtige Tim at svarer på mails og rigtig god service

Fantastisk god behandling
Fantastisk god behandling
Nem hjemmeside, god pris, hurtig levering og dejlig kommunikation med ejer!
Jeg er ovenud tilfreds - kvaliteten af varerne var rigtig god!
Kommer helt sikkert til at handle her igen!

Antwort von Creody
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.