Creative Lab Bewertungen 100

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle have nogle skilte til virksomheden, og her fik jeg hurtig hjælp og en god snak om materialevalg, ophæng osv og ikke mindst nogle rigtig lækre produkter. Virkelig god service. Kan klart anbefale... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Girafhøjdemåleren er rigtig fin, men der er ingen opsætningsvejledning, det er ikke angivet at det anbefales at tilkøbe opsætningstape. Ved spørgsmål til virksomheden bliver det oplyst, at man kan sæ... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle bruge en gave med fire dages varsel og skrev derfor til Creative Lav en søndag formiddag hvorvidt det kunne nåes. Jeg fik svar inden for et par timer om at det kunne de godt og at de ville... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super super glad for vedhænget, fik også en sød ekstra smykke med som jeg virkelig er glad for. De var også meget søde og hurtige til at svare på spørgsmål jeg havde ang ordren. Ville helt klart an... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er specialiseret i produktion og salg af unikke personlige varer. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der skræddersyes efter kundens specifikationer, herunder LED-lamper, navneskilte og fødselsdagsgaver. Vores mission er at skabe personlige og mindeværdige varer/gaver, der bringer glæde og betydning til særlige øjeblikke. Vi er stolte af vores evne til at levere kvalitetsprodukter, der er både innovative og personlige, og som skiller sig ud fra masseproducerede varer på markedet.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Skud ud til Abdallah

Fem stjerner for fantastisk produkt og ankomst i rekord tid.
Skud ud til Abdallah for at redde min bagdel efter jeg havde lavet en stavefejl i min bestilling - Nok Danmarks bedst service inden for branchen!

28. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service - kan varmt anbefales

Helt klart 5 stjerner, kunne man give mere fik de 10 :-) Fantastisk service samt hurtig svar , skulle bruge hjælp til en speciel opgave og sammen fik vi det udført samt hurtige levering. Igen 1000 tak for hjælpen. super flot slut resultatet :-)

15. August 2024

Kæmpe ros herfra!

Jeg har lige modtaget min ordre på rekord tid!

Utrolig god service, hvor Abdallah svarede utrolig hurtigt - og det betød rigtig meget, da vi om 1,5 uge skal giftes, og vores egen laser skære gik i stykker lige i sidste øjeblik!
Kæmpe ros herfra !

21. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtige, dygtige med et personligt tvist

Jeg skrev lidt med Creative lab forinden min bestilling på mine bordkort af træ og de var utrolig søde og hurtige til at svare. Ydermere blev jeg kontaktet med et par forslag til lidt mere personbårne bordkort - uventet og helt utrolig venligt. Nu er de modtaget og de er simpelthen så flotte.
Ydermere lå der en skriftlig lykønskning til os ( jeg skal giftes) så jeg kan på alle måder anbefale Creative Lab for både at være hurtige og levere en rigtig god kvalitet.

15. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen
Creative Lab-Logo

Antwort von Creative Lab

Hej Tonni.
Som jeg skrev på mail tidligere i dag, så giver vi det til på mandag. Vi kan ikke gøre noget ved, at postnord nogle gange leverer langsomt, især brevpost.

Har du endnu ikke modtaget noget, så sender vi et nyt.

Creative Lab

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service.
Jeg kontaktede Creative Lab på mail en aften da jeg havde forelsket mig i et skilt de lavede, men var i tidspres da det skulle gives i gave to dage senere.
De svarede super hurtigt at de ville lave skiltet til mig samme aften og sende næste morgen.
Skiltet blev modtaget i tide og det er bare super flot lavet. Glæder mig meget til at give det i gave.
Mange tak for det helt fantastiske service.

13. Juni 2024

Lækker kvalitet. God service. Smuk og speciel indretning

Helt bestemt en virksomheden jeg vil bestille fra igen. Lækker kvalitet og giver noget helt andet til min indretning. Har bestilt en rose til min mor, til morsdag 🫶🏼 (sådan en kunne jeg da også godt tænke mig, hihi). Et navneskilt til min sønsværelse og et billede af vores familie, graveret i træ, vildt flot. Mange har spurgt ind til det i mit hjem, giver noget specielt til rummet.

26. April 2024

Stor anbefaling herfra!

Stor anbefaling herfra!
Creative-lab.dk reddede mig jeg ikke kunne få leveret en kop med motiv fra en anden butik. Da jeg skulle bruge den som gave var jeg ret presset på tid, men creative-lab.dk leverede et superflot produkt på rekordtid.
God kommunikation og alt som aftalt.
Jeg vender tilbage næste gang jeg har en opgave.

3. Mai 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr