De kaartjes zijn mooi alleen wat ik wel super jammer vond is dat de lintjes die ik al lang op het oog had opeens niet op voorraad waren. Ik vroeg via de klantenservice hoe lang het ging duren en dit w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alweer een groeimeter besteld voor bij de grootouders. Ieder kleinkind heeft zijn eigen groeimeter. De prachtige collectie hangt in de hal bij mijn moeder. Veel keuze, te personaliseren en ne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Honestly the best customer service I’ve ever encountered. They truly care about their customers. When we struggled with their editor they assisted quick and understanding. Then turned out we had chose... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Al meer dan 10 jaar begeleidt Cotton Bird zijn klanten tijdens unieke levensmomenten zoals bruiloften, geboortes, doopsels, communies en verjaardagen. Van uitnodigingen tot bedankjes, creëert het merk zelf zijn designs en wordt alles in eigen hand geproduceerd in hun Franse ateliers. 'Innovation is key' bij Cotton Bird. Met unieke kaartformaten, originele accessoires tot trendy designs wordt er jaarlijks nieuwe collecties online gebracht waardoor de keuze uitgebreid en luxueus is. Je kan zelf de kaarten online maken dankzij de editor. Toch nog een vraag of hulp nodig? Een vriendelijke en reactieve klantendienst staat voor je klaar!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Snelle, persoonlijke en uitstekende dienstverlening!
Prettige website en redelijk snelle levering. Wij hadden een fullcolour blauwe achtergrond. 2/3 stuks leken helaas meer paars. Maar je krijgt netjes een aantal reserve kaarten mee gestuurd. Dus voor ons was dit geen probleem.
Mooie opties en voor ieder wat wils. Redelijk makkelijk te gebruiken.
Ik heb mijn trouwkaarten bij cotton bird besteld en werd goed geholpen, zeker door Eva. Zei heeft er voor gezorgd dat mijn kaartjes helemaal top zijn. Waarvoor dank!
Ik kan niet wachten om ze te mogen ontvangen! Ik ben er zeker van dat ze er perfect gaan uitzien.
Super bedankt voor de goede service!
Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Ook reageren ze snel op je mails, wat ik zeker een pluspunt vind.
We hebben voor alle drie onze kinderen hier de geboortekaartjes gekozen, en ons ‘trouw’kaartje. Allen met persoonlijke aanpassingen. De hulp hierbij (zoals door Eva) was snel, persoonlijk en in goed overleg (ook over de kosten), zowel telefonisch als per e-mail. Mooie papier kwaliteit en veel mooie letter en kleur keuzes :) Niet voor niets komen we bij ieder volgend kaartje toch weer hier terecht. Dank alle cotton bird collega’s!
Super goede ervaring. Persoonlijk en denken mee. Ook als je al iets hebt besteld. Geen negatieve dingen te bedenken.
Bestelling van kerstkaarten aangemaakt, incl. bijkomende optie (en betaling) voor kwaliteitscontrole.
Bij ontvangst van de kaarten blijken er onverklaarbare vlekken aanwezig op de prints.
Na een eerste klacht kwam er snel reactie dat eea nog onderzocht zou worden.
Nadien werd niets meer gehoord.
De klantendienst gaf aan dat afwezigheden deze gang van zaken verklaarden.
Er werd nadien correct gehandeld en correct gecompenseerd, waarvoor dank!

Antwort von Cotton Bird
Mooie ontwerpen! Al twee maal geboortekaartjes besteld en beide keren perfect. Het ontwerp wordt gecheckt, je kan een proefdruk bestellen en ze hebben snelle levering. Ik bestel nergens anders.
Voor €65 verwacht je kwaliteit, maar dit fotoboekje is een enorme teleurstelling. De foto’s die ik heb aangeleverd waren van hoge resolutie, maar in het eindresultaat zijn ze extreem pixelig en onscherp geworden. Dit doet echt af aan de herinneringen die je juist mooi vastgelegd wilt hebben in een fotoboek.
Daarnaast zijn de bladzijden allesbehalve luxe fotopapier. Het papier voelt dun en goedkoop aan en lijkt totaal niet op wat je mag verwachten voor deze prijs. De uitstraling is daardoor eerder die van een goedkoop drukwerk dan van een premium fotoboek.
Ik vind het ronduit belachelijk dat prijs en kwaliteit zo ver uit elkaar liggen. Voor dit bedrag mag je minimaal een scherp afgedrukt fotoboek op degelijk papier verwachten.

Antwort von Cotton Bird
Bestelling werd snel en efficiënt verwerkt. Kwaliteit van het drukwerk was prima. Absoluut voor herhaling vatbaar.
We zijn een hele tijd bezig geweest met onze kaarten maar bij elke vraag stond Eva van de CottonBird klantenservice voor ons klaar! Onze trouwkaarten zijn ook nog eens heel mooi geworden! We hebben het hele proces als erg fijn ervaren en dankzij de goeie klantenservice hebben wij ons geen zorgen hoeven maken!
Ik heb Save the Dates en extra inlegkaartjes met goudprint besteld. Het ontwerpproces was iets moeilijker dan bij andere sites waar ik reeds drukwerk heb besteld (instellen lettertype, kleur,...) maar niet onoverkomelijk. De geleverde kaarten zijn heel mooi van kwaliteit, idem de enveloppen zijn van een hele mooie kwaliteit. De uitnodigingen etc die we later nog nodig hebben zullen zeker ook van hier komen (leuk dat er van elk ontwerp een uitgebreid gamma producten is,om doorheen gans het event dezelfde stijl aan te houden).
Ik bestel regelmatig de fotoafdrukken op kaart.
Altijd mooie prints en leuk ingepakt.
Heb jullie al regelmatig aanbevolen.
Zowel met doopkaartjes als kerstkaartjes al twee keer een heel goede ervaring! We hadden hierbij al goudfolie en een kaart met lint en bloemetjes. Prachtige kwaliteit, correct en netjes verzorgd.
Hele goede service van de klantenservice van Cotton Bird. Er wordt snel gereageerd en ervoor gezorgd dat jouw vraag met zorg wordt behandeld. Hierdoor hebben wij onze labels voor de doop bedankjes op tijd binnen gekregen. Super bedankt!
Onze geboortekaartjes en poster (een mooie herinnering aan haar geboortekaartje) zijn met een topkwaliteit verwerkt, op een verzorgde manier verzonden en bij vragen krijg je een heel vriendelijke en snelle service! Onze trouwkaartjes kwamen 5 jaar geleden ook van bij hen en we zijn tot nu nog steeds heel tevreden van Cotton Bird!
We bestelden onze geboortekaartjes een dag na de geboorte van ons dochtertje. Het duurde maar liefst 2,5 weken vooraleer wij onze bestelling ontvingen. Waarom Cotton Bird samenwerkt met een franse drukkerij stel ik mij vragen bij, daarmee vertraagt het proces nog meer. Eerste druk was al foutief gedrukt, dus hebben ze hem opnieuw moeten drukken. 2 de keer hadden ze als excuus dat door de feestdag, de opdracht in vertraging was & vertraging van betaling. Wij betaalden 2 dagen voor de aankomende feestdag..
Het is zeer spijtig dat dit zo is moeten lopen, we hebben spijt dat we het niet gewoon ergens anders hebben laten uitwerken, die de dag nadien al in werking gezet zou zijn. Onze omgeving heeft dus 2,5 weken moeten wachten voor onze geboortekaartjes te mogen ontvangen. Wat echt schaamtelijk is. Bij ontvangst zien wij ook dat de zwart&wit foto is gelekt op de andere kaart die eronder ligt. Daar hebben wij geen probleem van gemaakt, want hadden geen zin meer in heen en weer communiceren. Ze hebben ons te gemoet willen komen met een geboorteposter en 25% teruggave.

Antwort von Cotton Bird
Beautiful cards! We needed the cards to be produced and delivered super on time and the team rushed to deliver them even earlier! Thank you!
Supermooie kerstkaarten! Heel tevreden.
Super! Probleem heel snel en gepast opgelost!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.