Cotton Bird Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De kaartjes zijn mooi alleen wat ik wel super jammer vond is dat de lintjes die ik al lang op het oog had opeens niet op voorraad waren. Ik vroeg via de klantenservice hoe lang het ging duren en dit w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben voor alle drie onze kinderen hier de geboortekaartjes gekozen, en ons ‘trouw’kaartje. Allen met persoonlijke aanpassingen. De hulp hierbij (zoals door Eva) was snel, persoonlijk en in goed o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alweer een groeimeter besteld voor bij de grootouders. Ieder kleinkind heeft zijn eigen groeimeter. De prachtige collectie hangt in de hal bij mijn moeder. Veel keuze, te personaliseren en ne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Honestly the best customer service I’ve ever encountered. They truly care about their customers. When we struggled with their editor they assisted quick and understanding. Then turned out we had chose... Mehr ansehen

1. Akzidenzdruckerei
  2. Einladungsdruckservice
  3. Fachhandel für Kartenmaterial
  4. Hochzeitsservice
  5. Hochzeitssouvenirladen
  6. Hochzeitsladen

Vom Unternehmen geschrieben

Al meer dan 10 jaar begeleidt Cotton Bird zijn klanten tijdens unieke levensmomenten zoals bruiloften, geboortes, doopsels, communies en verjaardagen. Van uitnodigingen tot bedankjes, creëert het merk zelf zijn designs en wordt alles in eigen hand geproduceerd in hun Franse ateliers. 'Innovation is key' bij Cotton Bird. Met unieke kaartformaten, originele accessoires tot trendy designs wordt er jaarlijks nieuwe collecties online gebracht waardoor de keuze uitgebreid en luxueus is. Je kan zelf de kaarten online maken dankzij de editor. Toch nog een vraag of hulp nodig? Een vriendelijke en reactieve klantendienst staat voor je klaar!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

61 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Geboortekaartjes

Voor de tweede keer geboortekaartjes besteld bij Cottonbird. Ik wist uit eerdere ervaring dat het soms wat langer kan duren voordat je reactie ontvangt via de mail. Nu moest ik echter drie weken wachten op reactie. Telefonisch waren ze onbereikbaar. Wat achteraf bleek is dat ze vakantie hadden en achter liepen met de mail. Met als gevolg dat ik pas erg laat de geboortekaartjes in ontvangst kon nemen. Gelukkig ben ik wel erg te spreken over de kwaliteit van de kaartjes. Zo ook met de service achteraf. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en ter compensatie werden er een aantal mooie producten aangeboden. Bedankt! Cottonbird!

13. Mai 2024

Beste Emmy,

Accepteer alsjeblieft onze excuses als we op enig moment een beetje traag waren in het terugbellen.

Ik zie dat uw bestelling is geleverd en ik hoop dat u het resultaat kunt waarderen en uw mening kunt herzien.

Onze teams staan per e-mail met u in contact om uw tevredenheid te garanderen en blijven tot uw beschikking.

Tot ziens

Romain van het Cotton Bird team

Een aanrader

Een aanrader! Snelle service, leuke kaartjes , leuke ontwerpen. En vooral kaartjes van goede kwaliteit!
Het tweede jaar op rij dat we kaartjes via deze site bestellen, beide keren top service.

30. April 2024

Antwort von Cotton Bird

Heel erg bedankt, Meya, voor je vriendelijke bericht en je vertrouwen in ons!

A CRY FOR HELP - WAAR BLIJFT MIJN BESTELLING

Beste Céline, Linda en collega's,

Ik ben stilaan ten einde raad.. waarom komt er maar geen antwoord op mijn vraag ivm levertermijn van mijn bestelling 7249123736, geplaatst op 28/04/2024 11:25:16??!

Ik heb jullie ook al meermaals proberen bellen, maar krijg helaas ook geen gehoor, het telefoonnummer blijkt gewoon onbereikbaar..??!

Als eventplanner die zeer regelmatig met jullie samenwerkt, dien ik echt wel op jullie service te kunnen rekenen...

Hopende op een spoedige levering.

28. April 2024

Lieve Elsie,

Het spijt ons, maar onze telefoonlijn is tijdelijk niet beschikbaar.

Ondertussen hebben we e-mails met je uitgewisseld en heb je je bestelling ontvangen.

We hopen dat u de geboden oplossingen heeft kunnen waarderen en blijven tot uw beschikking,

Romain van het Cotton bird Team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uiteindelijk opgelost.

Beste,

Ik heb gisteren een bestelling op jullie website geplaatst en lees nu pas talloze negatieve reviews op internet. Ik maak mij zorgen om de levertijd, want de proefdrukken duurde inderdaad al erg lang bedenk ik nu! Kunnen jullie bevestigen dat mijn bestelling op tijd binnen is?

EDIT: Uiteindelijk zijn de kaartjes 24 mei binnen gekomen, wat met de feestdagen in Frankrijk binnen termijn is. Omdat de klantenservice heel slecht bereikbaar is en de levertijd lang zit je dus even in spanning - maar misschien is het fijn om te lezen dat het dus goed komt.

EDIT: Tevreden met de geboden oplossing en zodoende mijn review aangepast.

Lissa

6. Mai 2024

Kaarten besteld en betaald op 28 april

Kaarten besteld en betaald op 28 april. Een dag later beginnen bellen, mailen, messenger, .... noem maar op om fout recht te kunnen rechtzetten. Geen gehoor, geen reactie... Service 0,0 !!

6. Mai 2024

Teleurgesteld

Ik wil graag mijn teleurstelling uiten over mijn recente ervaring met Cottonbird. Na het contacteren van uw klantenservice met vragen over een aangepast ontwerp, duurde het bijna twee weken voordat ik überhaupt een antwoord ontving. Hoewel het telefonische gesprek dat volgde wel verhelderend was, werd mij verzekerd dat ik op elk moment contact kon opnemen.

Een aantal weken later plaatste ik een bestelling, waarbij ik voorafgaand en tijdens het bestelproces opnieuw vragen had gesteld, maar helaas geen enkel antwoord ontving. Ik heb zelfs extra betaald voor een kwaliteitscontrole, in de hoop op een snellere reactie en contact maar tevergeefs.

Ondanks meerdere e-mails en weken van wachten, heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Het is teleurstellend om een aanzienlijk bedrag te hebben betaald en toch geen adequate klantenservice te ontvangen.

Ik hoop dat Cottonbird deze kwestie serieus neemt en snel een passende oplossing biedt.

16. April 2024

Ontzettend slechte service

Helaas ontzettend slechte service. Eerder prettig en snel contact gehad over de geboortekaartjes en eventuele aanpassingen. Vorige week geboortekaartjes besteld. Ten eerste klopt de verwerkingstijd/levertijd niet met die op de website staat. Telefonisch zijn ze op het moment onbereikbaar. Nu kreeg ik uiteindelijk wel een mail terug met de uitleg dat aanpassingen niet mogelijk zijn.
Kaartjes zijn al wel betaald maar onduidelijk hoe het nu verder gaat. Ondanks dat we de kaartjes prachtig vinden en het contact tot op heden goed was, zou ik hier niet bestellen (we hopen uiteraard nog dat het goed komt met onze kaartjes).

30. April 2024

Bestelling gedaan

Helaas hier ook het zelfde.

18 dagen geleden onze trouwkaarten besteld. Na een aantal dagen stond de drukproef klaar ter controle en nu krijgen we op geen enkele manier contact met CottonBird. Het telefoonnummer is van de website gehaald en ook via mail en Instagram krijgen we geen reactie meer. Mooi voor 500euro kaarten besteld en 0 contact. Mag hopen dat dit snel wordt opgelost. Erg teleurgesteld.

Hier het zelfde probleem

Hier het zelfde probleem, weet niet wat er aan de hand is bij dit bedrijf. 2 weken geleden proefdruk mogen ontvangen van onze trouwkaart, deze bevestigd met een kleine aanpassing erin. Sinds we de betaling hebben gedaan krijgen we geen contact meer met met Cotton Bird, telefonisch niet en ook niet op de mail. Dit voelt niet goed en gaat over een aardig bedrag, iemand nog een idee hoe ik ze zou kunnen bereiken.

20. April 2024

Beste,

Het spijt me te horen dat het niet is gelukt om contact op te nemen met onze teams en ik wil mij hiervoor verontschuldigen.
Inderdaad hebben we de laatste tijd wat vertraging opgelopen bij het beantwoorden van sommige berichten, en om dezelfde reden zijn we genoodzaakt geweest om tijdelijk de telefoonlijn op te schorten.

De bestellingen worden echter wel verwerkt. Als uw probleem nog steeds niet is opgelost, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen naar het adres hello@cottonbird.nl.

Tot snel,
Het team van Cotton Bird

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beste

Beste, ik heb onze uitnodigingen trouw besteld bij Cotton Bird en enorm tevreden. Nu wou ik er nog bij hebben, alsook dezelfde naamkaarten, menukaarten en tafelplannen, maar sinds twee weken proberen kreeg ik geen reactie van Cotton Bird, wat is er gaande?
Ik durf niets te bestellen, maar zit dan wel met een probleem of moet een alternatief zoeken :-(

23. April 2024

Beste Mélissa,

Het spijt me en ik bied mijn excuses aan als we wat laat hebben gereageerd op uw laatste verzoek met betrekking tot een aanvullende bestelling.

Ons team is momenteel met u in contact via e-mail en staat tot uw beschikking als u nog verdere vragen heeft.

Het team van Cotton Bird

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie ontwerpen, maar levering laat op zich wachten

Mooie ontwerpen, mooie website. Echter de huwelijksuitnodigingen lieten 3 weken op zich wachten zonder bericht. Gebeld en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk werden de kaarten geleverd. Ik moest even goed kijken hoe ik alles moest vouwen, plakken, knopen. Een kleine instructie was handig geweest. Verder alles erg mooi. De proefkaart kwam een week na de grote bestelling aan, wat dus veel te laat was en de goud folie zag er heel anders uit dan de echte kaart. Dan mist een proefkaart zijn doel.

19. April 2024

Beste klant,

Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Uw feedback is waardevol voor ons en zal ons helpen om gebieden te identificeren die verbeterd kunnen worden.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team zodat we een oplossing kunnen vinden.

Het Cotton bird-team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen gehoor en veel stress

2 april bijna 100 trouwkaarten besteld en tot op heden nog steeds niks ontvangen. Vanaf maandag al aan het proberen om contact te zoeken via mail en telefoon maar geen gehoor. We hebben een groot bedrag uitgegeven en daarnaast moesten de uitnodigingen deze week op de post, maar dit gaat dus niet meer lukken… Het geeft heel veel stress niet te weten of de kaarten nog komen :(

18. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ontzettend slecht bedrijf, niet bestellen!

Na het bestellen van een proefdruk, wat al >3wkn duurde met toch nog vertrouwen vanwege de mooie kaart de gehele bestelling gedaan voor onze trouwkaarten. Inmiddels 4wkn later geen reactie, niet bereikbaar via telefoon, er wordt niet gereageerd op de mails. Een ongekend slecht bedrijf met de allerslechtste service ooit meegemaakt. Uiteraard wel al betaald, maar ik ga er vanuit dat dit terugbetaald wordt.

Uiteindelijk de kaarten bij een ander bedrijf moeten bestellen. Schaamteloos dit bedrijf.

Mijn advies: bestel hier niet!

18. April 2024

Reageren nergens op!

We hebben vier weken geleden een proefkaart besteld, maar na de bevestigingsmail laten ze niks van zich horen. Telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mail of berichten via Instagram.
De geschatte levertijd is dus ook totaal niet te vertrouwen.
Cotton Bird een partij waarmee je geen zaken kunt doen en dus naar concurrent gegaan die wel fatsoenlijk reageert.

Slechte service

Belachelijk lange levertijden, geven geen gehoor op het telefoonnummer en geven geen reactie op mailtjes. Nu moeten we last minute opzoek naar een nieuwe trouwkaart. Zit je niet echt op te wachten in zo'n stressvolle tijd!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meer dan 4 weken gewacht voor enkel een…

Meer dan 4 weken gewacht voor enkel een proefdruk! Geen bericht of update van hen gekregen. Wij moesten er steeds zelf achteraan. Eerst lag het aan de vertraging bij de productie, vervolgens na 3 weken bleek dat ze de kaart moesten corrigeren. slechte service, nooit meer hier bestellen. Ik raad het af. Wij hebben uiteindelijk ergens anders kaarten besteld.

18. März 2024

3 weken tijd om geboortekaartjes te ontvangen

Geboorte kaartjes bestel 1 dag na de geboorte van ons dochtertje. Na 11 dagen eens gebeld om te vragen waarom we onze kaartjes nog steeds niet hadden. Als eerste excuus werd er gezegd dat er problemen met de printers geweest zijn, om dan 2 dagen later te horen te krijgen dat onze bestelling wel al verwerkt was maar dat ze onze bestelling zijn kwijtgespeeld. Ik vind het erg jammer dat de communicatie niet langs hun kant kwam maar dat wij er serieus moesten achter zitten. Voor uitnodigingen van een trouw snap ik dat dit niet binnen de week geleverd wordt maar voor een geboorte mag er toch wat meer haast achter zitten. We hebben dus 3 weken na de geboorte onze kaartjes eindelijk ontvangen. Voor het ongemak hebben we een magere 15% korting gekregen. Dus qua compensatie en communicatie is dit in mijn ogen heel slecht afgehandeld.

Om toch af te sluiten met een positief punt, de kwaliteit van de kaartjes was wel terug heel hoog.

16. März 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie kaarten

Mooie kaarten, heelaas wel een paar kapotte omslagen (kalk papier) maar verder een mooie kaart.

6. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Retrasos y servicio de atencion al cliente lamentable

El servicio de atención al cliente de cotton bird es lamentable. Primero, porque estoy intentando contactar con ellos telefónicamente desde hace 4 días y en ningún momento hay un agente disponible.

Luego, si no entro en contacto con ellos de motu propio, no me iban avisar que tenéis retraso en mi pedido y por último, aun me piden que yo entre en contacto con ellos en caso de que no reciba mi pedido a tiempo.

La comunicación debería ser a la inversa, es decir ellos deberían mantener informada del status de mi pedido y no al revés, me parece una falta de transparencia total con el consumidor.

Precisamente hice el pedido el día 18 de marzo teniendo en cuenta que el plazo de entrega es de entre 24h - 48h, puesto que lo necesitaría para el 27 de marzo pues es un regalo para unas personas que si no es posible darle el regalo ahora, no las volveré a ver hasta el día de la boda, desvirtuando el sentido del regalo.

Sigo sin solución para mi problema!

26. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr