Vier maanden geleden besloot ik in het diepe te springen en me te wagen aan het spannende leven van een trader. Crypto was voor mij niet helemaal onbekend: ik kende de basis en investeer al l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afgelopen jaren waren wij begonnen met het kopen van crypto, maar zonder enig idee wat crypto nu echt was en wat je er precies mee kon doen. Wel leerden wij dat er veel potentie in crypto zit. O... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer ontevreden over her premium lidmaatachap! Je word in de reclame misleid dat je enkel maar de signalen van onze professionals hoeft te volgen... Als je dit doet, elke trade die ze aang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben pas begonnen met de cursus, maar ik ben zeer blij met hetgeen wordt geboden, heel duidelijk, en meerdere keren per week, en ze zijn altijd bereikbaar, ben helemaal blij met Cryptonite.
Unternehmen hat geantwortet
Cryptonite Academy helpt je om succesvol te worden in crypto — van beginner tot ervaren trader. Je leert stap voor stap hoe je winstgevend kunt traden, investeren en inspelen op de bull- & bearmarkt met bewezen strategieën die al duizenden studenten resultaat hebben opgeleverd.
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Een goede en duidelijke cursus die stap voor stap alle truckjes van het traden langs gaat. Super leerzaam voor iemand die nog niet heel bekend is in het traden.

Antwort von Cryptonite
Ik heb vanaf dag 1 al geleerd en zeer goede begeleiding gehad, als ik een vraag had dan heb ik altijd binnen 5 minuten antwoord gekregen.
De video,s van cryptonite leggen alles in jij en janneke taal uit.
De cursus heb ik nog nieteens half af en maak toch al mooie rendementen.
Ook de signalen van de staf gaan meestal goed, ze doen echt hun best voor je, dat hun er iets mee verdienen dat gun ik ze van harte want als hun verdienen dan wij ook omdat ze alles gewoon delen.
Dit was de eerste x voor mij dat ik een cursus deed en ik beleg al sinds 1995 , maar cryptonite die heb mijn vertrouwen en helpt mij en anderen erg goed

Antwort von Cryptonite
Prima Cursus, alle facetten komen aan bod, al veel geleerd. Groot voordeel is dat je altijd met al je vragen terecht kan bij het team dat je ondersteund.

Antwort von Cryptonite
Eerlijk is eerlijk ben als leek begonnen aan de cursus
en heb door het aanschaffen van de cursus een grote stap vooruit gedaan bergrijp je iets niet staat de community of het team van corne klaar om je te helpen, dus echte aanrader

Antwort von Cryptonite
Goede en duidelijke cursus waar je echt wel mee aan de slag kan. Niks komt vanzelf dus je moet er echt wel tijd en energie in steken. En ja natuurlijk vind je online ook info maar nergens vind je zo'n goeie discord groep waar je echt wel geholpen word. Qua calls zijn ze laatste tijd echt goed bezig. Je krijgt gemiddeld 3-4 call per dag. Uiteraard is niet elke call winstgevend, maar als je de cursus gevolgd heb leer je deze ook zelf eerst in te tekenen. Zie je de trade zelf niet neem je hem ook niet. Anyway, als je wil leren traden kan ik deze alleen maar aanraden.

Antwort von Cryptonite
Gewoon een top cursus van A tot Z voor crypto en tevens een mega goede basis om te gaan Traden. En door het team ook perfecte begeleiding. Een cursus waarvan je de mindset ook voor andere doeleinden kan gebruiken. Gewoon TOP

Antwort von Cryptonite
De cursus bevat een groot aantal video’s die veel invalshoeken van de cryptomarkt en het traden bevat. Goede opbouw, laagdrempelig en het mooie is dat je alles ongelimiteerd terug kunt kijken. Na de cursus word je op weg geholpen om te beginnen met traden. Je komt in een community die elkaar helpt en respect voor elkaar heeft. Dit alles maakt dat de Cryptonite cursus van mij 5 sterren krijgt.

Antwort von Cryptonite
Al heel veel bijgeleerd op 2 maanden met de cursussen van Corné. Een aanrader!

Antwort von Cryptonite
Na lang twijfelen de stap gezet om bij Corne de cursus te gaan starten. Nog steeds geen spijt van. Inmiddels alweer 1 jaar lid en nog steeds erg blij. Krijg veel hulp van het team en de cursus is top! Hierdoor kan ik nu traden en pak ik mooie winsten. Bedankt Corne en team!

Antwort von Cryptonite
heldere cursus, veel uitleg en je kunt via de wolfpack alles vragen wat je niet begrijpt en je krijgt (meestal heel snel) hulp. Iedereen is super aardig ook al duurt het soms wat langer om iets voor elkaar te krijgen.

Antwort von Cryptonite
A good and clear crypto course.
I enjoy to be a part of this.

Antwort von Cryptonite
Als je van A tot Z wil leren hoe de cryptowereld inelkaar zit inclusief het traden en alles wat erbij hoort dan ben je bij Cryptonite Acadamy aan het juiste adres, het lesmateriaal is zo inelkaar gezet dat iedereen het begrijpt en dat is 1 van de belangrijkste aspecten en wat ook niet onbelangrijk is je kan met alle vragen bij ze terecht en ze helpen je binnen no time. (eindelijk 1 die geen bull shit is)
Respect en dank aan alle medewerkers van de CRYPTONITE ACADEMY.
Cem

Antwort von Cryptonite
Zeer fijne en persoonlijke behandeling bij deze cursus
Waar mindset op 1 staat

Antwort von Cryptonite
Top cursus met zeer goede uitleg voor iedereen begrijpbaar alles op video dus altijd terug te kijken ,daarnaast ook heel nuttige discord met heel veel kundige mensen die je altijd helpen of het nu moeilijke of makkelijke vragen zijn , echt toppers , ook 1 op1 begeleiding mogelijk echt zeer goed opgezet.

Antwort von Cryptonite
Top cursus. Verdeeld over alle facetten van crypto trading. Een top basis voor verdere ontwikkeling 🚀

Antwort von Cryptonite
Corné heeft een super duidelijke en makkelijk volg bare cursus in elkaar gezet.
Met ontzettend veel goede informatie.
Je moet het niet zien als een cursus volgen en je weet meteen alles want het is wel keihard zelf eraan werken als je echt wilt slagen.
Als je er echt voor wilt gaan kan dat zeker deze cursus!
Je kan de cursus zovaak bekijken als je wilt.
Verder een dikke plus punt voor de Discord waar alle leden in toegevoegd worden die de cursus hebben gevolgd of nog aan het volgen zijn.
Complimenten naar het team van Corné dat altijd voor alle vragen klaar staat!
Doormiddel van de community heb ik zelf ook ontzettend veel geleerd.
Ga zo door toppers!

Antwort von Cryptonite
Wat een feest! Ik ben ingestapt in de premium omgeving, waar ik heerlijk genoten heb van de mooie trades die door het team gegeven worden. Na 3 trades had ik het abonnement er al uit. Ik snapte de trades nog niet zo goed. Dus ik ben de academy gaan volgen. In deze cursus is mij alles geleerd wat ik moest weten om winstgevend te leren traden. Er zitten ook veel huiswerk opdrachten die je kan maken, hier krijg je professionele feedback op waardoor ik precies wist waar het goed ging en wat ik beter kon doen. Al met al had ik de kosten er snel uit door alle hulp die aangeboden word de community en het team. De cryptonite server is een super fijne leer omgeving, en kan ik aan iedereen aanraden. Petje af voor Corné en zijn team dat ze dit allemaal mogelijk maken!

Antwort von Cryptonite
Grootste onzin ooit verspil aub je geld niet! Gratis youtube videos leer je meer! Koop bitcoin met het geld en het levert je gegarandeerd meer op. Blijf weg van deze oplichter!!!!!!! Ik zit nog steeds in de discord je lult uit je nek! Welke resultaten leugenaar!!!! Trap er niet in dames en heren!!!!!

Antwort von Cryptonite
Na het volgen van de cryptonite cursus was ik winstgevend aan het traden maar verloor voor mezelf toch nog te veel trades.
Na een coachingsgesprek met Lennard heb ik besloten om de V.I.P / 1 op 1 te volgen. Dit is een traject van 6 maanden waarin je privé of ( in mijn geval ) met een select groepje aan de slag gaat.
Man man man.. Dan denk je veel te weten maar wat de coaches mij nog hebben geleerd qua strategieën, inzicht en prijsdata is fantastisch. Sindsdien is mijn winrate nog hoger geworden en nu kan ik in iedere marktconditie succesvol traden.
Perfecte opvolging voor diegene die serieus willen verder gaan.
Bedankt Toppers!
Volgas!

Antwort von Cryptonite
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.