Vier maanden geleden besloot ik in het diepe te springen en me te wagen aan het spannende leven van een trader. Crypto was voor mij niet helemaal onbekend: ik kende de basis en investeer al l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afgelopen jaren waren wij begonnen met het kopen van crypto, maar zonder enig idee wat crypto nu echt was en wat je er precies mee kon doen. Wel leerden wij dat er veel potentie in crypto zit. O... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer ontevreden over her premium lidmaatachap! Je word in de reclame misleid dat je enkel maar de signalen van onze professionals hoeft te volgen... Als je dit doet, elke trade die ze aang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben pas begonnen met de cursus, maar ik ben zeer blij met hetgeen wordt geboden, heel duidelijk, en meerdere keren per week, en ze zijn altijd bereikbaar, ben helemaal blij met Cryptonite.
Unternehmen hat geantwortet
Cryptonite Academy helpt je om succesvol te worden in crypto — van beginner tot ervaren trader. Je leert stap voor stap hoe je winstgevend kunt traden, investeren en inspelen op de bull- & bearmarkt met bewezen strategieën die al duizenden studenten resultaat hebben opgeleverd.
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Zeer ontevreden over her premium lidmaatachap!
Als je dit doet, elke trade die ze aangeven is verlieslatend.
Schande om zo een duur abonnementskosten te vragen voor zo slechte signalen!
Wel de dikke Jan uithangen als ze zelf 160K op een paar dagen verdienen maar dit signaal op voorhand duidelijk delen in de groep is teveel moeite.
Op deze manier ga je helaas veel klanten verliezen.

Antwort von Cryptonite
Sinds ik lid ben van de Premium Signalen groep, is mijn winst enorm gestegen!
Je merkt dat er echt experts achter zitten. De resultaten zijn geweldig.
De cursus is slecht te volgen doordat je video's volgt waarbij het niet te lezen is wat Corné laat zien.
Voordat je alles hebt gezien ontvang je van Cryptonite een certificaat die geen enkele waarde heeft en het slaat nergens op deze zomaar te sturen.
In een video is Corné aan het uitleggen en denkt hij dat de cursisten kunnen zien wat hij laat zien maar na een x aantal minuten komt hij erachter dat hij vergeten is zijn scherm te delen.
Heel amateuristisch.
Als je alle videos gezien hebt kan je nog niet zelfstandig traden en moet je een 1 op 1 traject volgen wil je er iets mee kunnen wat nog meer geld kost.
Ik voel me opgelicht voor wat je krijgt voor die €997,- en ik voel me in de maling genomen door de medewerker van Corné die me heeft voorgelogen over de prijs.

Antwort von Cryptonite
De live sessies zijn echt uniek. Je leert zoveel extra.
Zeer waardevolle stap voor stap cursus .
aanrader
Met de coaching van de Cryptonite Academy heb ik enorm veel geleerd over de cryptomarkt, de verschillende strategieën en het traden.
Maik was mijn coach, hij geeft duidelijke coaching, past zijn begeleiding aan aan wat je nodig hebt om te groeien en is zeer kundig in de cryptomarkt.
Ik kan dit traject aanbevelen als je zoekt naar persoonlijke en no-nonsense begeleiding.
Ik was sceptisch, maar de resultaten spreken voor zich.
Mooie uitgebreide cursus, waar je handvatten krijgt om zelf een trader te worden.
De community is geweldig. Je leert niet alleen van de cursus, maar ook van elkaar.
Prima en leerzame cursus met goede ondersteuning.
Eén opmerking: naast een vaste baan vind ik de cursustijd wat te kort voor ondersteuning. Heel positief is uiteraard dat de cursus materiaal altijd beschikbaar blijft en aangepast wordt en men altijd nog vragen kunt stellen in de Discord groep.
De support is geweldig. Als je vragen hebt, krijg je altijd snel antwoord.
De strategieën zijn simpel maar effectief. Zeker aan te raden!
Zowel de Cryptonite Academy als het 1 op 1 coachings traject waren zeker leerzaam. Fijn dat de filmpjes van de cursus worden geüpdatet wanneer nodig.
Wel zitten er ook filmpjes tussen die van mij veel uitgebreider hadden gemogen.
Je vind er uitleg over charts, het analyseren en algehele kennis. Naast de cursus is er de Discord community waar je actief vragen kunt stellen en samen met anderen die wel of niet een cursus hebben gevolgd je kennis kunt vergroten, let wel op dat er helaas ook goudzoekers tussen zitten die geen cursus volgen.
Naast de cursus heb ik ook de 1-op-1 coaching gedaan bij coach Ruben. Dit waren zeer nuttige sessies waarin ik goed werd begeleid op mijn eigen niveau. Fijn om te kunnen sparren en je valkuilen te kunnen identificeren.
Ruben, dank je wel! Ik heb veel van je geleerd en je bent een hele fijne coach!
Het enige minpuntje vind ik toch wel het kosten plaatje, het is best prijzig voor wat je krijgt. Ik heb het nog niet terug verdient.

Antwort von Cryptonite
Goede cursus, maar je moet je moet er wel echt tijd in stoppen. Dan zie je de resultaten.

Antwort von Cryptonite
Voor iedereen die serieus geld wil verdienen met crypto: deze cursus is een must.
De beste keuze die ik ooit heb gemaakt. De strategieën werken echt.
Was al even geïnteresseerd en bezig met crypto en beurs stuff. Maar maakte zo veel fouten dat de pret er snel vanaf was. Door deze cursus heb ik geleerd wat ik wilde weten en nergens vond. De coaching is een leuke ervaring.

Antwort von Cryptonite
Ik heb het 1 op 1 traject doorgelopen en daar heel erg veel uitgehaald. Vooral geleerd hoe ik verstandig met m’n trades lange of korte termijn kan omgaan. Waardoor ik grote risico’s tot kleine risico’s heb om kunnen buigen.
De sessies zijn altijd heel relaxed geweest en erg leerzaam.
Na dit traject kan ik zelfstandig op korte en lange termijn traden, en heb ik echt het gevoel dat ik de materie beter begrijp.

Antwort von Cryptonite
goed onderbouwde cursus, heeft me heel goed geholpen met de essentie van traden en inzichten in de algehele crypto markt.
let op : winstgevend traden is niet iets dat je op enkele maanden leert, verwacht dus ook geen wondermiddel om op korte termijn rijk te worden.
Ook de 1 op 1 coaching is zeker nuttig voor mensen die echt toegewijd zijn om gedurende die periode voldoende tijd vrij te maken om ermee bezig te zijn.
Al bij al zeker een tevreden klant!

Antwort von Cryptonite
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.