Coriolan Bewertungen 366

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verigheta a fost liveat la termenul comunicat la momentul efectuării comenzii. Este foarte frumos realizată, cu atenție la detalii, iar ambalarea a fost făcută cu multă grijă. Se vede clar profesional... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MINUNATE! Sunt tot ce ne-am dorit. Am inceput cu un mail catre Coriolan si am finalizat printr-o experienta extraordinara. Am primit raspuns la toate intrebarile mele si suport din partea lor. Am ale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produsele sunt de calitate, prețurile sunt corecte, nu cele mai ieftine dar nici nu te împing la magazinul din colț. Multe lucruri le pot modifica designerii. Sunt și lucruri pe care le refuză deși pa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produsele au venit într-un timp foarte scurt și exact când a fost preconizat, prețul este unul foarte corect și cu mult mai mic decât de la alți producători. Produsele sunt foarte calitative, superbe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Juweliergeschäft
  2. Schmuckdesigner
  3. Schmuckgraveur
  4. Schmuckreparaturservice

Vom Unternehmen geschrieben

Brandul Coriolan s-a născut din dorința și ambiția de a putea oferi verighete, inele de logodnă și bijuterii de o calitate superioara și la un preț competitiv cuplurilor care hotărăsc să-și unească destinele. Din 1996, Coriolan este „Făurar de Fericire”, un artizan care a dat mereu valoare diamantelor și bijuteriilor din aur. Îmbinând tradiția și experiența, Coriolan și-a îndeplinit cu promptitudine promisiunile față de peste 150.000 de cupluri care s-au bucurat de inelele de logodnă și de verighetele făurite la Iași.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Excellent customer experience

Before buying I had some inquiries and the staff helped me a lot!

8. Mai 2024

Antwort von Coriolan

Thank you for your positive feedback, we're really happy to hear that our Customer Support was eager to help you and you received all the information needed. We're here for you anytime!

Great jewels

Nice pieces of jewelry!

8. Mai 2024

Antwort von Coriolan

Thank you kindly for your nice evaluation! We're happy to hear that our jewelry and services are appreciated. Have a nice day!

Seriozitate

Promptitudine în livrare, calitate

10. April 2024

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv și ne bucurăm că bijuteriile și serviciile Coriolan s-au ridicat la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Vă mai așteptăm cu drag!

Recomand cu incredere

Recomand cu incredere. Frumos prezentate excelent executate

1. April 2024

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase! Vă dorim să purtați bijuteriile Coriolan cu drag și vă așteptăm oricând veți fi în căutarea unui cadou prețios.

Fff frumoasa bijuteria

Fff frumoasa bijuteria, a venit si repede, ma declar fff multumita!

5. April 2024

Perfect

Perfect ! Produsul este calitativ, are toată documentația cu certificatul în ordine. Transportul și livrarea a fost rapida.
Ideea cutiei de prezentare, ma refer la mărimea ei, este interesanta.

3. April 2024

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm că bijuteriile și serviciile Coriolan s-au ridicat la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Vă mai așteptăm cu drag!

HAPPY

I WAS HAPPY.

4. März 2024

Antwort von Coriolan

Thank you for your feedback, we really appreciate it!

Recomand

Recomand! Bijuteria arata mai frumos in realitate 🤩 💍 decat in poza de prezentate; sper doar sa nu am probleme cu pietricelele 💎. De asemenea, am lasat un mesaj pe pagina de Facebook pentru ca aveam dubii in legatura cu marimea pe care sa mi o comand, iar doamna Alexandra Sticea m a ajutat sa aleg mărimea potrivită. 🤗☺️

28. Februar 2024

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs! În cazul în care întâmpinați probleme cu bijuteria comandată, vă rugăm să ne scrieți pe Suport Clienți pentru a găsi o soluție pentru dvs!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cerceii noi ai sotiei au ajuns la timp…

Cerceii noi ai sotiei au ajuns la timp pt 8 martie si a fost incantata. Presupun ca asta inseamna ca sunt buni.

6. März 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professional services and good quality-price relation

Coriolan was recommended to me and my future spouse by a friend when we were still not sure from where to purchase our wedding rings. After browsing through their online catalog, we found a model we loved best, and decided to order it towards the end of January, 2024.

Something we remain deeply appreciative for is the possibility of ordering models to be able to check if the sizes fit before placing the final order. The staff is professional, they respond politely and as soon as they are able to questions or requests, offering adequate guidance, responses and clarifications for the ordering process.

My future spouse and I appreciate the prices of the Coriolan products, as well as their quality. We are so in love with our wedding rings already, and think we couldn't have made a better choice. I'd say Coriolan is a go-to for those of couples who, much like us, do wish for their wedding rings to be of good quality, but not at outrageous prices as not everyone has the same budget.

The only minor downside I'd note is the courier company with which Coriolan collaborate, as Fan Courier is notorious for not being professional or respectful towards their clients. Our final order package arrived a day later than it was supposed to, and that was quite an anxiety-inducing experience. In the same vein, we maintain awareness of the fact that this does not mean Coriolan are responsible for how the courier services company choose to manage their orders.

Concluding, I would recommend Coriolan's services and products for couples who decide to take this step. As mentioned before, their products are reasonably priced and of noteworthy good quality. The rings fit very beautifully, and they are comfortable to wear as well.

1. Februar 2024

Antwort von Coriolan

We`re so happy to hear you had a great experience at Coriolan. Your review made our day! Our whole team works very hard to keep our customers happy, but we can only do it thanks to amazing customers like you. Thanks again, and hope to serve you again soon.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verighetele difera complet de ceea ce…

Verighetele difera complet de ceea ce am comandat. Atât culoarea cat și modelul. Nu se mai poate face nimic deoarece sunt făcute la comanda și ce este la comanda nu se schimba sau returneaza.

25. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Coriolan

Ne pare rău că ați avut o experiență neplăcută, diferită de ceea ne străduim să oferim clienților noștri. Din păcate situațiile apărute din motive logistice nu pot fi soluționate într-un timp foarte scurt și necesită timp de investigare și găsire a unor alternative.
Conform discuției avute anterior, noi vă așteptăm pentru refacerea verighetelor fără niciun cost suplimentar din partea dvs.
Echipa noastră lucrează constant la îmbunătățirea produselor și serviciilor oferite și ne propunem să ne desfășurăm activitatea la standarde înalte.

Super!

Bijuteria superba, livrarea rapida!

6. Februar 2024

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs! Vă mai așteptăm cu drag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Presentare corecta pe site a produsului

Serviciu prompt si produsul comandat corespunde cu cel prezentat pe site

6. Februar 2024

Excellent customer service

Excellent customer service, very polite personnel and a really enjoyable experience!

Produse minunate

Produse minunate, personal minunat! Va multumesc!

Recomand!

Livrare foarte rapida. Produsul este exact ca in poza.

1. Februar 2024

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs! Vă mai așteptăm cu drag!

Verighete

Oameni profesionisti care au facut tot procesul o placere. Recomand.

2. Februar 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alexandra Sticea- felicitări pentru dedicare!

Bună ziua,
Sunt foarte mulțumită de produs și de fată care m-a ajutat când am avut nelămuriri legate de gramaj.
Brățară pe site are gramaj de 2.34 iar în realitate are 2.19 gr. Ca sugestie este bine ca prețul să fie pe gramajul exact sau să fie expus gramul de aur pentru fiecare articol,altfel clienții se vor supăra ca plătesc un produs cu alt gramaj. știu ca există o gamă de prețuri și înțeleg pentru ca și eu lucrez în vânzări.
Domnișoara Alexandra Sticea este minunată și cu drag voi reveni la ea să îmi comand bijuterii.
Vă scriu din Timișoara.
Apreciez serviciile de calitate și revin cu drag !

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră. Echipa noastră lucrează zilnic pentru îmbunătățirea magazinului online și a serviciilor oferite. Fiecare recenzie este tratată cu seriozitate și încercăm să soluționăm fiecare situație ce ar putea pune în dificultate procesul de achiziție online.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr