Coriolan Bewertungen 366

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verigheta a fost liveat la termenul comunicat la momentul efectuării comenzii. Este foarte frumos realizată, cu atenție la detalii, iar ambalarea a fost făcută cu multă grijă. Se vede clar profesional... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MINUNATE! Sunt tot ce ne-am dorit. Am inceput cu un mail catre Coriolan si am finalizat printr-o experienta extraordinara. Am primit raspuns la toate intrebarile mele si suport din partea lor. Am ale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produsele sunt de calitate, prețurile sunt corecte, nu cele mai ieftine dar nici nu te împing la magazinul din colț. Multe lucruri le pot modifica designerii. Sunt și lucruri pe care le refuză deși pa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produsele au venit într-un timp foarte scurt și exact când a fost preconizat, prețul este unul foarte corect și cu mult mai mic decât de la alți producători. Produsele sunt foarte calitative, superbe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Juweliergeschäft
  2. Schmuckdesigner
  3. Schmuckgraveur
  4. Schmuckreparaturservice

Vom Unternehmen geschrieben

Brandul Coriolan s-a născut din dorința și ambiția de a putea oferi verighete, inele de logodnă și bijuterii de o calitate superioara și la un preț competitiv cuplurilor care hotărăsc să-și unească destinele. Din 1996, Coriolan este „Făurar de Fericire”, un artizan care a dat mereu valoare diamantelor și bijuteriilor din aur. Îmbinând tradiția și experiența, Coriolan și-a îndeplinit cu promptitudine promisiunile față de peste 150.000 de cupluri care s-au bucurat de inelele de logodnă și de verighetele făurite la Iași.

Kontaktinformationen

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bună ziua,

Va mulțumesc pentru returul inelului insa nu puteti preciza ca nu am confirmat de unde doresc ridicarea inelui cand mesajul de la dumneavoastra zice clar “

Bună ziua,
Dorim să vă anunțăm că reparația dumneavoastră este gata.
Puteți veni să o ridicați din magazin Palas Mall.
Mulțumim!
O zi frumoasă!
———
Inelul a fost reparat la unitatea de producție Coriolan, însă, deoarece locuiți în altă localitate, colegii așteptau confirmarea dacă doriți ridicarea din magazin sau expedierea prin curier. În ziua în care ați venit în magazin, fiind duminică, unitatea de producție este închisă, astfel că piesa nu putea fi adusă imediat în locație. Din acest motiv, inelul a fost expediat către dumneavoastră prin curier în prima zi lucrătoare.

La momentul primirii în atelier, inelul prezenta urme de deformare mecanică, iar intervenția a avut rolul de a remedia aceste aspecte în limita posibilităților tehnice. În urma reparației a rezultat o diferență de gramaj de 0,04 g, o variație foarte mică ce poate apărea în astfel de lucrări, iar la solicitarea dumneavoastră v-am returnat contravaloarea acesteia.
———————

Va multumesc dar respectul fata de clienti conteaza cel mai mult!

1. März 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru revenire și aveți dreptate - mesajul primit din partea noastră putea crea impresia clară că inelul se află deja în magazin, motiv pentru care înțelegem perfect nemulțumirea dumneavoastră și situația creată. Ne cerem scuze pentru această lipsă de claritate în comunicare.

Intenția noastră nu a fost să transferăm responsabilitatea către dumneavoastră, ci doar să explicăm contextul intern al situației. Înțelegem însă că, din perspectiva clientului, informația primită a indicat că produsul poate fi ridicat din magazin, iar experiența avută ulterior a fost dezamăgitoare.

Apreciem faptul că ați ales să ne transmiteți acest feedback și aveți dreptate: respectul față de client și comunicarea clară sunt esențiale. Vom folosi această situație pentru a îmbunătăți modul în care sunt transmise informațiile legate de reparații și ridicarea produselor.

Vă mulțumim pentru răbdare și pentru faptul că ne-ați oferit ocazia să clarificăm situația.

Cu stimă,
Echipa Coriolan

Foarte frumos !

O comunicarea foarte buna ! Inelele de logodna au fost lucrate superb, exact cum au fost comandate ! Foarte multumit !

27. Februar 2026

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia frumoasă! Ne bucurăm că experiența a fost una plăcută și că inelele de logodnă au fost realizate exact așa cum vi le-ați dorit. Vă așteptăm cu drag și pe viitor!

Great experience

27. Februar 2026

Antwort von Coriolan

Thank you for your feedback! We’re glad you had a great experience and look forward to welcoming you again.

Finuțe strălucitoare

Finuțe strălucitoare și demne de purtat pe deget
Recomand verighetele

24. Februar 2026

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recomandare! Ne bucurăm că verighetele v-au plăcut și că le considerați demne de purtat. Vă dorim să le purtați cu bucurie și vă așteptăm cu drag și pe viitor!

Recomand

Am comandat online, pe mail am primit toate detaliile, foarte prompți și eficienți.
Am luat verighete. Au venit foarte rapid, împachetate frumos, ele superbe.
Recomand.

12. Februar 2026

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia frumoasă și pentru recomandare! Ne bucurăm că experiența online a fost una clară și eficientă, iar verighetele au ajuns rapid și pe măsura așteptărilor. Vă dorim să le purtați cu bucurie și vă așteptăm cu drag și pe viitor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cerceii comandați sunt foarte frumoși

Cerceii comandați sunt foarte frumoși, lucrați cu atenție! Recomand cu căldură! Suntem deja la a doua pereche 😁pentru fetita cea mică

11. Februar 2026

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm că cerceii v-au plăcut și că ați revenit pentru a doua pereche pentru cea mică. Apreciem recomandarea și vă așteptăm cu drag și la următoarele vizite!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nu verifica cu atentie stocurile

Nu verifica cu atentie stocurile. Vand bijuterii pe care nu le mai au pe stoc si apoi te pune in impas si te constrang sa faci un compromis, fie de bani, fie de karataj..

16. Januar 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru feedback și ne pare rău pentru situația creată. Înțelegem că astfel de momente pot genera disconfort.

În cazul dumneavoastră, a fost o situație punctuală: inelul comandat online a fost achiziționat aproape simultan dintr-un magazin fizic. În perioadele foarte aglomerate, cum sunt sărbătorile, pot apărea astfel de suprapuneri între stocul online și cel din magazine, deși facem tot posibilul să le evităm.

Pentru a nu anula comanda, v-am propus realizarea inelului la comandă. În această variantă, nu mai putea fi aplicat discountul inițial, însă am oferit un diamant cu un carataj mai mare decât cel comandat, la prețul celui inițial. Propunerea v-a fost prezentată transparent, iar decizia finală v-a aparținut. Desigur, în cazul în care nu doreați această soluție, aveam disponibilă și opțiunea de a returna suma achitată de dvs.

Ne dorim mereu să găsim soluții cât mai favorabile pentru clienții noștri și apreciem înțelegerea în astfel de situații excepționale.

Cu stimă,
Echipa Coriolan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The staff is very professional

The staff is very professional, has a deep understanding of jewelry and their assistance is outstanding. The whole process was very smooth, they have a lot of patience and respect their deadlines.

13. Februar 2026

Antwort von Coriolan

Thank you for your kind words! We’re delighted to hear that you appreciated the professionalism, expertise, and patience of our team. It means a lot to us that the entire process felt smooth and that deadlines were respected. We look forward to welcoming you again!

Best Romanian jewelry online store

the online store, the very nice quality of the jewelry and the competitive price

19. Januar 2026

Antwort von Coriolan

Thank you for your kind feedback! We’re glad you appreciated the online store, the quality of the jewelry, and the competitive prices. We look forward to welcoming you again!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Cutii necalitative

Bijuteriile frumoase, dar ambalajul lasă de dorit. Ar fi putut investi în niște cutiuțe mai rafinate și de caliatate, inscripționate, nu carton alb.

21. Januar 2026

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback și pentru observația sinceră. Apreciem că ați remarcat frumusețea bijuteriilor noastre.

Dorim să vă informăm că suntem în proces de actualizare a designului ambalajelor, iar această etapă este una de tranziție. Din acest motiv, în prezent folosim un ambalaj basic, nebranduit, urmând ca în perioada următoare să introducem cutii noi, cu un design mai rafinat și de o calitate superioară, în acord cu standardele noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru sugestie, feedbackul dumneavoastră ne ajută să evoluăm.

Cercei rubine

Comanda a sosit goarte repede, cerceii frumosi, insotiti de certificat de garantie

14. Januar 2026

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim frumos pentru recenzie! Ne bucurăm că livrarea a fost rapidă și că cerceii v-au plăcut, alături de certificatul de garanție. Vă așteptăm cu drag și la următoarele comenzi!

Profesionalism

Profesionalism, promtitudine! Bijuteria comandata este impecabil realizata! Consilierea prin e-mail a fost rapida si profesionista! Foarte multumita! Voi reveni cu comenzi la dvs!

15. Januar 2026

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia frumoasă! Ne bucurăm că ați apreciat profesionalismul, promptitudinea și calitatea bijuteriei, precum și consilierea oferită prin e-mail. Ne onorează încrederea dumneavoastră și vă așteptăm cu drag și la următoarele comenzi!

Preferatii mei dintotdeauna

Preferatii mei dintotdeauna ! Calitate exceptionala !

8. Januar 2026

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru apreciere și pentru fidelitate! Ne bucurăm enorm că apreciați calitatea bijuteriilor noastre. Vă așteptăm cu drag ori de câte ori doriți să reveniți!

Exceptional

I had a very good experience ordering from Coriolan. Their products are good quality, shipping was fast and customer support top notch

7. Januar 2026

Antwort von Coriolan

Thank you for your kind words! We’re delighted to hear that you had a very good experience with Coriolan and that you appreciated the product quality, fast shipping, and our customer support. We look forward to serving you again!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The jewelry I orderedThe perfect jewel arrived at the right time arrived very…

The jewelry I ordered arrived very quickly (exactly two days after placing the order).
The order was perfectly packaged, including gift wrapping, which was very helpful to me.

9. Dezember 2025

Antwort von Coriolan

Thank you so much for your feedback! We’re glad to hear that your order arrived quickly and that the packaging, including the gift wrapping, was helpful. We look forward to welcoming you again!

Recomand

Foarte usor de comunicat cu ei. Au raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut. Prezentarea impecabila. Produsul foarte frumos.

3. Dezember 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim frumos pentru recenzie! Ne bucurăm că ați apreciat comunicarea, prezentarea și produsul ales. Vă așteptăm cu drag și la următoarele vizite!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good quality at the right price

15. September 2025

Antwort von Coriolan

Thank you for your feedback! We’re glad you appreciated the quality and the fair pricing. We look forward to welcoming you again!

Calitate superioara!!

Calitate superioara!!! Arata foarte frumos si personal foarte amabil si profesionist! Recomand cu incredere

9. Dezember 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia frumoasă și pentru recomandare! Ne bucurăm că ați apreciat calitatea bijuteriilor și profesionalismul echipei noastre. Vă așteptăm cu drag și la următoarele vizite!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr