Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmebæltet fra Corelabs lever virkelig op til mine forventninger. Varmen har lindret mine rygsmerter, så det kan klart anbefales.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg oplever en lindring i mine rygsmerter og håber at et længere forløb vil gøre det endnu bedre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter jeg først fik prøvet knævarmeren ved en ven kunne jeg allerede mærke det var noget jeg selv skulle have fat i. Det har virkelig hjulpet på mine knæsmerter da den giver en behagelig varme, som... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og fantastisk produkt… Bestilte et massagebælte, kunne ikke forstå hvorfor det ikke kom, de undersøgte og det viste sig GLS havde bortkommet det.. Jeg modtog et nyt få dage sene... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Massagebælte

Fantastisk service og fantastisk produkt…
Jeg modtog et nyt få dage senere (med andet fragtfirma)..
Afprøvede bæltet, og de smerter jeg har døjet med i årevis er væk…
1000 tak til Frederik for god service🤗

16. Juni 2025

Antwort von CORELABS

Tusind tak for din varme anmeldelse!

Det betyder virkelig meget at høre, at bæltet har hjulpet dig – især når du har døjet med smerter i årevis 🙏 Og dejligt at det hele lykkedes trods problemer med GLS.

Du er altid mere end velkommen til at skrive, hvis der skulle være noget

Team Corelabs 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldt ud tilfreds 😁 Mavebæltet kom…

Fuldt ud tilfreds 😁 Mavebæltet kom rimelig hurtigt og fungerer som lovet 😄

26. Mai 2025

Antwort von CORELABS

Hvor er det dejligt at høre – tak for din positive anmeldelse! 😄

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du får spørgsmål eller brug for hjælp 🌿

Team Corelabs 💚

Alt perfekt

Alt perfekt
Hurtig og varen er helt som beskrevet

9. Juni 2025

Antwort von CORELABS

Dejligt at høre alt spillede, og at du er tilfreds med både levering og produkt. Du er altid velkommen til at skrive, hvis du får brug for hjælp

Team Corelabs 💚

Fint produkt

1. Juni 2025

Tak for din anmeldelse! 😊

Kort og god – det glæder mig, at du er tilfreds. Skriv endelig, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp senere hen 🌿

Sofie fra Corelabs 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et voldsomt hold i ryggen

Jeg havde et voldsomt hold i ryggen efter malerarbejde. Allerede efter første gangs massage var min ryg ok igen. Så skønt.

3. Juni 2025

Antwort von CORELABS

Sikke en lettelse det må have været! Fantastisk at høre, at din ryg allerede var i bedring efter første gang. Tak fordi du deler din oplevelse – det er præcis den forskel, vi håber at gøre.🙏

Frederik

Super god kundeservice

Jeg bestilte et par massagebælter. Ordren blev registreret hos GLS nørmest med det samme og ankom til GLS men så kom den ikke videre. Efter en lille uge ( weekend inkluderet) så skrev jeg og fik hurtigt svar. Pakken var tilsyneladende blevet væk hos GLS men Frederik sendte en ny ordre afsted samme aften og så gik det hele som det skulle og meget hurtig levering. Jeg har ikke brugt massageren længe nok til at sige om den virker for mig med mine kroniske smerter men Frederik får alligevel 5 stjerner for den super gode service, både med at få afsendt en ny ordre så hurtigt og hurtige og gode svar på spørgsmål ang. produktet.
Tusind tak for det :-)

2. Mai 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord – og for tålmodigheden undervejs!
Vi er rigtig glade for, at pakken nåede godt frem til sidst, og vi håber, at varmebæltet kan give dig lindring med tiden 🙏

Du skal altid være velkommen til at skrive igen.

Team Corelabs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og hurtig tilbagemelding på min henvendelse,så en rigtig god oplevelse at handle hos dem.

6. Mai 2025

Antwort von CORELABS

Tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Vi er glade for at høre, at både levering og kundeservice levede op til dine forventninger.
Du skal være hjertelig velkommen en anden gang! 🌟

– Team Corelabs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitets bælte samt hurtig levering.

Kvalitets bælte samt hurtig levering.
Hurtig support

5. Mai 2025

Antwort von CORELABS

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både bæltet, leveringen og supporten.
Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen!

– Team Corelabs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og Corelabs’ varmebælte overraskede mig positivt!

26. April 2025

Hej Simone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi håber, du får stor glæde af dit bælte fremover, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

De bedste hilsner,
Frederik // Corelabs

Stor anbefaling herfra!

Corelabs har en fantastisk kundeservice og sælger kvalitetsprodukter med en tilfredshedsgaranti, der faktisk holder. Jeg har handlet med Corelabs to gange nu og kan varmt anbefale dem

3. April 2025

Antwort von CORELABS

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🙏
Vi er så glade for at høre, at du både er tilfreds med vores produkter og kundeservice – og at du har valgt at handle hos os igen 💙

Vi lover at blive ved med at leve op til din tillid.
Tak fordi du er en del af Corelabs-rejsen!

Frederik // Corelabs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmebæltet var nemt at tage på

Varmebæltet var nemt at tage på, og det sad godt uden at stramme. Allerede efter 5 minutter kunne jeg mærke, hvordan varmen langsomt trængte ind. Det var ikke bare behageligt – det lindrede faktisk smerten.

8. April 2025

Antwort von CORELABS

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du allerede mærkede en forskel efter få minutter 🙏

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Corelabs

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice, jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål og lynhurtig levering, handler helt sikkert igen.

1. April 2025

Antwort von CORELABS

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og levering. Vi ser frem til at betjene dig igen! /// Bedste hilsner, CORELABS

Virkelig en god service

Virkelig en god service, jeg fik svar på alle mine spørgsmål, og meget hurtig responstid: Er normalt lidt skeptisk, når det gælder at købe ting online, men tør at sige det er det bedste køb jeg nogensinde har lavet, den har virkelig hjulpet med mine problemer og er alle pengene hver

4. April 2025

Lynhurtig levering og mærkbar effekt

Lynhurtig levering og mærkbar effekt

Bestilte et produkt til mine spændte rygsmuskler, og allerede efter et par dage kunne jeg tydeligt mærke en forskel

6. April 2025

Antwort von CORELABS

Tak for din anmeldelse, Morten! Vi er glade for, at du har mærket en forbedring. Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig endnu mere, er du altid velkommen til at kontakte os. /// Bedste hilsner, CORELABS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr