coredesign.dk Bewertungen 557

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at få lavet tryk af logo på trøjer og tasker. Fra start til slut har servicen været 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 års jubilæum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjælpesomme ift. løsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvælgelsen af de rette produkter som matcher vores ønsker. Og er yderst professionelle i deres hå... Mehr ansehen

1. Werbeartikel-Shop

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver, eller i marketingafdelingen og skal købe firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Service i top

Jeg har brugt coredesign i en årrække. Hos Coredeisn får man altid kanon rådgivning. Man kan være sikker på at der altid findes et produkt i den rette kvalitet til den rigtige pris.

Stor anbefaling herfra!

31. Oktober 2022

Hej Mary

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Vi sætter kæmpe stor pris på du gerne vil bruge tid og energi på at anerkende os. Vi er så glade for, at du har fået en god service af os og vi ser frem til at kunne gøre det igen.

De bedste hilsner fra hele Coredesign teamet :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sublim service og hurtig levering

Jeg er meget tilfreds med mit samarbejde med Coredesign. De har et kæmpe aktuelt udvalg af gaver til både oplægsholdere og gæster.
De har leveret til mig flere gange i både små og store mængder, og produkterne er altid af høj kvalitet og processen er super effektiv. Sparringen er rigtig god. Der bliver altid fulgt op, og de sikrer sig, at alt er som ønsket. Varm anbefaling herfra.

11. Oktober 2022

Hej Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er altid glade for at kunne hjælpe dig og vi ser frem til at kunne gøre det mange gange i fremtiden.

De bedste hilsner fra Coredesign :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig eksekvering

Jeg rakte ud til Coredesign, da jeg skulle bruge sadelcovers med eget logo. Det skulle gå lidt hurtigt, da vi gerne skulle have dem klar til studiestart. Pia Marie satte mig i kontakt til Elisabeth, der hurtigt kontaktede mig og lavede et tilbud på sadelcovers. Efter blot to ugers tid, stod jeg med nogle meget fine sadelcovers i hånden. Tak for hurtig eksekvering :-)

Jeg kan helt bestemt anbefale Coredesign, hvis din virksomhed skal bruge merchandise.

1. September 2022

Hej Caroline

Tusind tak for dine anmeldelse. Vi er så glade for at høre dine positive ord over for vores virksomhed og medarbejdere. Der er os der takker dig for at vælge os og for at bruge din tid på at skrive denne fine anmeldelse.

De bedste hilsner fra Coredesign kontoret :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service! Jeg har været i kontakt med Coredesign i forbindelse af køb af nogle logobolsjer. Jeg fik en super venlig sælger, som jeg følte hjalp mig med oprigtig interesse. Desværre kunne Coredesign ikke levere det jeg skulle bruge, men serviceoplevelsen var i top. Henvender mig uden tvivl en anden gang.

7. Oktober 2022

Hej Peter.

Mange tak for dine fine anmeldelse. Vi er super glade for, at vi har udvist en god service overfor dig. Vi håber at du kommer forbi os igen og vi kan hjælpe med noget andet.

De bedste hilsner fra hele Coredesign Kontoret :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt coredesign til at købe t-shirts til DHL-stafetten og har haft en god oplevelse. De er serviceminded, sørger for opgaven kommer i mål og leverer til tiden

31. August 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Dennis. Vi er så taknemlige for at du vil skrive en anmeldelse om os og dele dine pæne ord. Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse med os og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang. De bedste hilsner fra Coredesign kontoret :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Coredesign er altid klar til at hjælpe

Coredesign er altid klar til at hjælpe, når man står og mangler merchandise. Altid god service og pålidelig levering. Vi har bestilt alt fra termokopper til muleposer og løbetrøjer hos dem og været meget tilfredse med det hele.

3. Oktober 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Louise. Mange tak for din anmeldelse og dine pæne ord om os. Vi er super glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang. De bedste hilsner fra Coredesign :)

Hurtig og god Service

Hurtig og god Service

Vi har i længere tid brugt Coredesign som leverandør af bl.a. reklamebolcher.
De falder altid i god jord hos kollegaer og kunder.

Leveringen er hurtig og servicen er i top.

28. September 2022

Hej Jacob.

Tusind mange tak for din pæne anmeldelse. Vi er super stolte og glade for at kunne hjælper jer med jeres opgaver. Vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen i fremtiden.

De bedste hilsner fra Coredesign :)

Glade og tilfredse

Vi er super glade for vores løbe-t-shirts og takker for god service fra Nuka Sarkov hos Coredesign.

Bedste hilsner
40 glade rejseentusiaster fra TourCompass

1. August 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej alle jer hos TourCompass.

Vi er super glade for at vores produkter var velmodtaget og at vores medarbejdere har ydet en god service til jer. Vi ser frem til at hjælpe jer igen en anden gang.

Vi ønsker jer nogle gode rejser og de bedste hilsner fra Coredesign Kontoret :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Coredesign er vores faste leverandør af T-shirt

Coredesign har leveret Løbe T-shirt til os i mere end 10 år - det gjorde de også i år. Ordren blev som altid leveret til tiden, og alt fungerede som aftalt.

2. August 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Jens. Tusind mange tak for din pæne anmeldelse. Vi er glade for endnu en gang at kunne hjælpe dig og ser også frem til mange flere. De bedste hilsner fra Coredesign :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flotte varer, men forvirrende kommunikation

Flotte varer. Kommunikationen var til tider lidt forvirrende med mange medarbejdere inde over, men responstiden var tilgengæld hurtig.

12. August 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Katrine. Mange tak for din anmeldelse og feedback. Vi er glade for at produkterne var som de skulle være, men er selvfølgelig ærgerlige over kommunikationen var forvirrende. Vi sætter pris på din ærlighed og vil tage din feedback med videre, så vi kan sikre en perfekt oplevelse næste gang. De bedste hilsner fra Coredesign Kontoret :)

Alt til UG!

Coredesign er altid nemme at handle med, og produkterne lever op til vores forventninger. Servicen er i top!

23. September 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Susan. Tusind mange tak for din skønne anmeldelse. Vi er så glade over, at vi har kunne give dig en god oplevelse hos os. Alle de bedste hilsner fra Coredesign kontoret :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid venlige og klar til at hjælpe

Altid venlige og klar til at hjælpe. Forsøger altid at finde en løsning som passer firmaets ønsker. Produkterne har hver gang været modtaget med fuld tilfredshed og super kvalitet!

22. September 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Silvia. Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er så glad for at høre, at alt er gået som forventet. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang. Med venlig hilsen fra hele Coredesign :)

God kvalitet og service!

Vi bestilte løbe-tshirts med tryk hos CoreDesign, og vi er meget tilfredse med både kvaliteten, trykket og ikke mindst den gode vejledning, vi fik! Selvom det er hvide t-shirts, er de ikke gennemsigtige, og de holder sig pæne - også efter vask.

24. August 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Pia. Vi er glade for at høre at produkterne er vel modtaget, men mest af alt er vi glade for at kunne hjælpe dig og give dig en service der er din anmeldelse værd. Tak for din anmeldelse og den tid du har brugt på den. De bedste hilsner fra Coredesign kontoret :)

Only good experiences with Coredesign

Only good experiences with Coredesign! Nothing to complain about. I will highly recommend them to everyone :)

9. September 2022

Antwort von coredesign.dk

Hello Louise. Thank you very much for your kind words. We are really proud to have customers publicly speak about us. We'll continue to strive after delivering the good experiences that you've had :) Best Regards Coredesign.

Vi bruger Coredesign

Vi bruger Coredesign, da de har et bredt udvalg af merchandise, som også er kvalitetsværdigt. Deres service er professionel og de er yderst hjælpsomme. Vi har brugt Coredesign i mange år nu, og de kan helt klart anbefales.

6. September 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Michelle. Mange tak for din virkelig fine anmeldelse, vi bliver simpelt så glade og stolte når vi høre ord som dine. Tak for at du har brugt din tid på at skrive et opslag om os. Mange hilsner fra Coredesign :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og lækre produkter!

5. September 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Simone. Mange tak for de pæne ord, vi er virkelig glade for at kunne hjælpe dig. Tak for at du har brugt tid på at anmelde os og en stor hilsen fra hele Coredesign-kontoret :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bestilt gaver til vores konference

Har bestilt gaver til vores konference. God og professionel sparring, og ordren blev ikke udført, før jeg var helt tryg ved den. Levering var drønhurtig. Kan kun anbefales.

31. August 2022

Antwort von coredesign.dk

TUSIND gange tak Annette! Det er dejligt at høre at du var tilfreds med vores service. Vi takker også for at du har taget dig tid til at anmelde os, det betyder utroligt meget og løfter humøret her på kontoret! Du må have en skøn dag og mange hilsner fra kontoret :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Fik byttet en vare der var gået i stykker uden problemer. Reklamationsprocessen, var hurtig. Venlig personale i "den anden ende af skærmen", og hurtig svar tilbage.

15. Juni 2022

Antwort von coredesign.dk

Kære Lizzie - TUSINDE tak for din flotte anmeldelse, vi er blot glade for at kunne hjælpe med din reklamation ! Vi sigter altid efter at være hurtig på tasterne, så vi er super taknemmelige for at kunder som dig lægger mærke til det ! :) Du må have en skøn dag !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I can highly recommend Coredesign to anyone!

I can't thank Coredesign enough for their friendly, professional and reliable help. My delivery arrived on time (event a few days early) and I received updates from the beginning of the process until the end. Looking forward to working with them again and I have my full trust in their service :)

31. Mai 2022

Antwort von coredesign.dk

Hi Maria, thank you for taking the time to write us this fantastic recommendation ! We are SO happy to hear, that you have been satisfied about the whole process and we are excited to see what the future brings regarding us working together ! Best regards Team Coredesign

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er ovenud tilfreds med det hele

Er ovenud tilfreds med det hele. Har fra første henvendelse fået fin service og rådgivning. Efter ordreafgivelse kom der ugentlig statusopdatering på min ordre.
Ordren ankom til tiden, og jeg er rigtig godt tilfreds med produktet.

21. Mai 2022

Antwort von coredesign.dk

Rigtig mange gange tak for din anmeldelse, Maybritt. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til dette - og desuden har været tilfreds med både service, rådgivning og levering. Vi står altid klar til at hjælpe ! Solskins-hilsner fra Coredesign-teamet på Bryggen :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr