Constructiemeesters Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Guus helped us with the structural drawings and calculations for our extension. He was incredibly helpful, flexible and easy to communicate with throughout the entire process. We needed the dra... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Advies over belasting dakconstructie voor zonnepanelen. Snel en kundig advies. Hield zich aan de afspraken. Prima ervaring

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg snel geholpen voor een constructieberekening en tekening voor de verbouwing van ons woonhuis. Nadat een andere constructeur ons in de steek liet, werden we door Guus meteen geholpen en kwam hij zi... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top work!

We needed the drawings completed just before the holiday period. Guus was able to deliver everything ahead of schedule. Later, we realized we needed to make some changes to the layout. When we requested for a recalculation, he still managed to fit us in before the holidays.

Throughout the project, he also took the time to answer all of our questions, which we really appreciated. His professionalism, responsiveness and willingness to help made the whole process much less stressful.

Highly recommended. top work!

21. Juli 2026

Antwort von Constructiemeesters

Dear Abdullah. Thanks for your positive review. It's a nice compliment that you discribe that my services made your process less stressfull. If there are any questions, don't hasitate to ask.

Erg tevreden over Guus van Constructiemeesters

Onlangs hebben wij Guus gevraagd voor de constructieberekeningen en -tekeningen van onze aanbouw.

Vanaf het eerste contactmoment verliep de communicatie helder en professioneel. Guus dacht goed met ons mee en kwam altijd zijn afspraken na. Wat we vooral waardeerden, was de snelle levertijd zonder in te boeten op kwaliteit.

Een betrouwbare en deskundige constructeur die wij zeker aanbevelen!

27. August 2025

Antwort von Constructiemeesters

Beste Thomas. Dank je wel voor de mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele deskundige en snelle aanpak

Hele deskundige en snelle aanpak. De constructieberekening is binnen 3 werkdagen nadat ik de stukken aangeleverd heb gedaan opgesteld. Een hele goede begeleiding tot dat de aanvraag voor vergunning goedgekeurd wordt.
Zeker een aanrader voor iedereen die snel en betaalbaar constructieberekening wilt laten maken. TOP bedrijf!!!!

25. April 2025

Antwort von Constructiemeesters

Beste Mehmet, dank voor de mooie review en succes bij het bouwen van de dakopbouw. Als je vragen hebt dan weet ons te vinden.

Berekening: Slopen dragende binnenmuur

Opdracht: Constructieberekening voor slopen dragende binnenmuur.

Het door Guus opgestelde rapport is gedetailleerd en bevat alle benodigde informatie. Hiermee kon de aannemer direct aan de slag.

Wij raden de Constructiemeesters absoluut aan o.a. vanwege de prettige en snelle communicatie en goede service. Guus heeft kostenloos de berekening voor ons aangepast zodat deze beter aansloot op onze wensen. Helemaal top dus!

30. Oktober 2024

Antwort von Constructiemeesters

Dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat de berekening naar wens is. Succes bij de uitvoering en als er vragen zijn dan laat het gerust weten.

Constructieberekening draagmuur verwijderen

Nadat wij erachter kwamen dat we voor het verwijderen van een draagmuur inpandig een omgevingsvergunning nodig hadden, zijn wij op zoek gegaan naar een constructeur die een constructieberekening kon maken.
Constructiemeesters waren zeer goed bereikbaar, actief in de bouwvak en hebben goed meegedacht. We hebben de bouwtekeningen daarnaast ook op de locatie in Eindhoven kunnen laten fotograferen zodat we zeker wisten dat Constructiemeesters genoeg informatie zouden hebben voor de berekening.

De berekening was er snel en de aanvraag voor de vergunning liep daarnaast vlekkeloos.

Kortom, als zeer positief ervaren!

29. Juli 2024

Antwort von Constructiemeesters

Beste Marko, dank voor de mooie review. Mooi om te zien hoe onze diensten goed zijn bevallen. Als er toch nog vragen zijn dan weet je ons te vinden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

voor het berekenen van de draagkracht…

voor het berekenen van de draagkracht van onze loods (voor plaatsing van zonnepanelen) zijn we bijgestaan door constructiemeesters en zijn zeer tevreden, alles werd snel opgepakt en teruggekoppeld waarvoor dank en zijn ook nog gewoon goed bereikbaar.

21. August 2024

Antwort von Constructiemeesters

Dag John. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vraagstuk. Snelheid en bereikbaarheid vinden we belangrijk, zodat de klant snel over kan gaan tot het plaatsen van de zonnepanelen. Succes met de verdere voorbereiding en plaatsing.

Deskundige uitvoering constructieberekening carport

Op vlak communicatie kunnen veel bedrijven van dhr. Biemans leren . . snel, adequaat, helder. Zowel via mail als telefonisch. De berekening wordt binnen aangegeven tijd opgeleverd en telefonisch toegelicht.
Daarnaast is Constructiemeesters compleet. Het doorrekenen van beoogde carport was zowel dakvlak, ondersteunende draagconstructie, nieuwe en bestaande fundering.
Kortom . . CHAPEAU.

15. August 2024

Antwort von Constructiemeesters

Dag heer Hopstaken. We hebben met plezier aan het project gewerkt. De nauwkeurig uitgewerkte schetsen die we kregen aangeleverd maakte het direct duidelijk voor ons. Succes bij de bouw van de carport.

Doorbreken draagmuren op zolder

Guus heeft ons kundig en vlot geholpen met een vraagstuk hoe wij het best deuropeningen konden maken in de draagmuren op zolder. Gebaseerd op zijn duidelijke berekeningen, hebben wij het dak gestut, de muren doorbroken, stalen balken geplaatst en de boel weer afgewerkt. Wat blijkt, 5 maanden en een aantal zware stormen verder ligt het dak er nog op en zijn de muren zonder scheuren :) Bedankt Guus!

18. Januar 2024

Antwort von Constructiemeesters

Dag Steven, fijn om te horen dat het allemaal is gelukt met de verbouwing. Dank voor de mooie review.

Meedenkend en snel

Wij hebben constructie meesters ingeschakeld voor de berekening van een uitbouw. Guus is duidelijk in wat hij nodig heeft voor de berekeningen. Het contact verliep soepel. Bij vragen reageert hij snel, en vice versa weet hij je te bereiken als er aanvullende informatie nodig is. De berekening was erg vlot klaar, wat fijn is voor de aannemer.
Kortom, een

10. August 2024

Antwort von Constructiemeesters

Dag Timon. Dank voor de mooie review. Er waren niet veel originele bouwtekeningen beschikbaar, maar gelukkig kende we het huis doordat we aan de buurwoning hebben gewerkt. Fijn om te horen dat onze diensten goed zijn bevallen, succes met de verbouwing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service en snel reactie op…

Zeer goede service en snel reactie op vragen en opdrachten.
Ook bij de niet doorsnee vragen kregen wij goed antwoord en werd er meegedacht met de situatie. Erg fijn bedrijf.

8. August 2024

Antwort von Constructiemeesters

Dag Bob, dank voor de mooie review. De vraag die je stelde was helder en fijn om te horen dat we je hier goed mee hebben kunnen helpen. Succes met de werkzaamheden.

Goed werk!

ConstructieMeesters heeft ons erg goed geholpen. We wilden een sparing in het dak maken om een lichtkoepel te plaatsen, maar twijfelden of dat wel zonder voorzieningen kon, ConstructieMeesters heeft ons geholpen om dat vraagstuk uit te sluiten. Goed bereikbaar en servicegericht. Zeker aan te bevelen!

23. Juli 2024

Antwort von Constructiemeesters

Dag Abdullah. Dank voor de mooie review. Het was een leuk project om voor je uit te werken, mede door het prettige contact met je. Succes en veel woonplezier met het nieuwe huis.

Constructieberekening dakopbouw

Fijne interactie, goed advies en een passende oplossing voor onze vraag rondom een constructieberekening voor onze dakopbouw.

20. Juli 2024

Antwort von Constructiemeesters

Beste klant. Dank voor de mooie review. Fijn dat we goed hebben kunnen helpen bij de dakopbouw. Succes met de bouw.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 jaar geleden 60 zonnepanelen…

5 jaar geleden 60 zonnepanelen geplaatst zonder enige opmerking van de verzekering. Nu ineens werd er gevraagd om dakconstructieberekening ivm scope-12 keuring. Constructiemeesters heeft met behulp van oude tekeningen mooi duidelijk rapport met gewenste berekeningen gemaakt. probleem opgelost. Goed en snel geregeld!

8. Juli 2024

Antwort von Constructiemeesters

Beste Ard. Dank voor de mooie review. Fijn op je er bij te kunnen helpen zodat je toch weer goed verzekerd bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Berekening nodig voor het plaatsen van…

Berekening nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfspand.
Na snelle reactie op offerte-aanvraag met constructiemeesters in zee gegaan.
Na opsturen van nog wat extra gegevens zeer snel de berekeningen ontvangen. Fijn dat er nog mensen zijn die er ook van houden om snel te schakel.

6. Juni 2024

Antwort von Constructiemeesters

Beste Marc, bedankt voor de mooie review. door het juist en snel aanleveren van de informatie hebben we je ook snel kunnen helpen. Succes met de zonnepanelen, als je vragen hebt dan weet ons te vinden.

Snel en keurig rapport

Snel en keurig rapport. Communcatie is erg goed, overall een nette service.

13. April 2024

Antwort von Constructiemeesters

Beste Jan. Dank voor de mooie review. We zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Succes met de verbouwing, dat het een mooi resultaat mag opleveren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en meedenkend in een…

Snelle levering en meedenkend in een oplossing voor onze vragen en wensen. Aanrader!

12. April 2024

Antwort von Constructiemeesters

Beste heer van de Meer. Bedankt voor de mooie review. Succes bij het verwijderen van de wanden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de aankoop van een woning overleg…

Voor de aankoop van een woning overleg gehad betreffende de constructie van draagmuren en fundering. ing. G.Biemans hielp ons vakkundig snel en adequaat!

14. Februar 2024

Antwort von Constructiemeesters

Beste Emiel. Dank voor de mooie review. Fijn dat we je hebben kunnen helpen bij de beslissing voor het kopen van de woning. Succes met de aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zorgvuldig, snel en uitstekende communicatie.

Ik kan constructiemeesters van harte aanbevelen. Ik heb een constructieberekening laten maken van mijn dak i.v.m. de plaatsing van zonnepanelen. Dit is zeer zorgvuldig uitgevoerd; er werd meegedacht, goed gecommuniceerd en snel en zorgvuldig gewerkt.
Heel blij mee.

1. März 2024

Antwort von Constructiemeesters

Beste Ineke. Dank voor de mooie review. We zijn blij om te horen dat onze dienst goed is bevallen. Als er nog aanvullende vragen zijn dan laat dit gerust weten.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr