Constructiehuis Bewertungen 148

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie gehad met Irma. Ik had een vraag over of een muur een draagmuur was al dan niet. Een vrijblijvende uitspraak volgde snel. Er volgden ook praktische tips... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede ervaring met Constructiehuis. De tekeningen waren compleet en netjes uitgewerkt, precies volgens de eisen. Daardoor verliep de vergunningaanvraag soepel en zonder gedoe. Bij wijzigi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend en snel geholpen door Constructiehuis met een berekening voor het doorbreken van een draagmuur en weghalen van een schouw in mijn te verbouwen woning. Door een slecht af te lezen originele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte construct... Mehr ansehen

1. Statiker
  2. Technischer Berater

Vom Unternehmen geschrieben

Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Erg tevreden

Erg tevreden! Bas denkt bij iedere stap met je mee, reageert snel en is duidelijk in de communicatie. Na alle wensen duidelijk te hebben, was de levertijd ook nog een erg snel. Zeker een aanrader!

21. Dezember 2021

Antwort von Constructiehuis

Graag gedaan Kevin, en bedankt voor de review ;)

Doorbraak muur naar garage

Ik ben zeer goed en vlot geholpen door Constructiehuis. Wij hadden zelf enige haast bij omdat het druk is in de bouwsector en er natuurlijk een trage gemeente administratie is.

Bij Constructiehuis hebben we een snelle reactie gehad. Ik vond vooral een verassend (gebruiksvriendelijk) systeem hoe ik gegevens kon aanleveren en de reactie.
De gemeente kwam met aanvullende eisen, deze werden snel doorgepakt. Daar was ik blij om, omdat nu ons project van de garage bij de woning betrekken geen vertraging heeft opgelopen.
Ik heb contact gehad met Bas, hij is een vriendelijke jongeman en luistert ook naar de wensen. Het fijnst was eigenlijk hij helder weer verteld wat wel, wat niet onder zijn taken pakket valt. Van hetgeen wat er niet onder valt, bij welk beroep dit wel hoort. Hierin vond ik hem sterk expertise overstijgend advies geven.

13. Dezember 2021

Antwort von Constructiehuis

Bedankt voor de mooie en uitgebreide review Ugur ;) Hopelijk geniet je van de nieuwe woonsituatie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over het Constructiehuis!

Zeer tevreden over het Constructiehuis!

Wij wilden de garage bijvoegen aan onze woonkamer en hier hadden we een gedegen constructie rapport voor nodig.
Binnen 1 week waren we al in het bezit van een keurige constructietekening terwijl het een aantal weken zou duren volgens de site.
Na afgifte van het rapport had onze aannemer enkele weken later nog wat vragen over de inhoud en de constructie zelf.
Bas heeft direct gereageerd en het rapport aangepast aan onze wensen.

Wij zijn tevreden klanten, bedankt Constructiehuis!

9. Dezember 2021

Antwort von Constructiehuis

Bedankt Aartie, hopelijk is de nieuwe woonsituatie helemaal naar wens!

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden! Er wordt constant super snel gereageerd en de levertijd is ook helemaal top. Heldere communicatie, de constructieberekening en de stempeltekening zien er keurig uit. Heldere uitleg en heldere bouwinstructies. Ik kan Bas aan iedereen die gaat bouwen of verbouwen aanbevelen.

3. Dezember 2021

Antwort von Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Dila!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na contact met meerdere aanbieders kwam…

Na contact met meerdere aanbieders kwam ik uit bij de site Constuctiehuis.nl voor een constructieberekening voor mijn doorbraak. Het grote verschil met andere aanbieders is de snelheid van de reacties en de duidelijke antwoorden en niet geheel onbelangrijk een goede prijs!

25. November 2021

Antwort von Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Frank, hopelijk is de nieuwe woonsituatie helemaal naar wens!

Prettig en snel

Via een draagbalken-specialist werden we gewezen op constructiehuis.nl, deels omdat ze daar goede ervaringen mee hebben en deelt omdat andere constructiebedrijven het zo enorm druk hebben.
Na online de offerte te hebben aangevraagd, kregen we dezelfde avond al een offerte per mail gestuurd. Na akkoord en aanbetaling hadden we een dag later de berekening al binnen, met tekening en uitleg. Zo kunnen wij snel verder met de plannen van de verbouwing, wat natuurlijk heel erg fijn is.
Heel erg bedankt voor het fijne contact een de snelle service!!

6. November 2021

Antwort von Constructiehuis

Graag gedaan Kirsie, hopelijk is alles volgens plan gegaan en kunnen jullie genieten van de nieuwe situatie ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg vakkundige en vriendelijke hulp…

Erg vakkundige en vriendelijke hulp gehad van Bas, de mee-denkende houding was echt precies waar ik naar zocht. Hierdoor samen tot een mooie staalconstructie gekomen voor mijn werkplaats.
Bedankt Bas!

5. November 2021

Antwort von Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Jip, het was een mooi project om aan te mogen rekenen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na veel zoeken bij bedrijven die…

Na veel zoeken bij bedrijven die allemaal geen tijd hadden, kwam ik terecht bij Constructiehuis.nu
Onze mail werd binnen een uur tijdsbestek in behandeling genomen en werden teruggebeld
Het betrof een doorbraak dragende muur in een woning
Dit was direct mogelijk om een constructieberekening te maken. nadat wij de helft van de factuur hadden aanbetaald ging het zeer snel ! De prijs was netjes in vergelijking met anderen en we kregen een keurig rapport met de berekening, materialen, en werkwijze toegestuurd! Waar we heel blij mee zijn we kunnen gelijk aan de slag. Telefonisch hebben we nog enige toelichting gekregen .Constructiehuis verdient een compliment voor zijn snelle ,deskundige en accurate werkwijze!

30. September 2021

Antwort von Constructiehuis

Bedankt voor deze mooie review Tonnie! We hopen dat de verbouwing mooie is geworden ;)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr