conscious.dk Bewertungen 264

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shampooen er overraskende nem at bruge. Jeg valgte den med tea tree oil, og var ærlig talt lidt bekymret for duften, men fordi jeg døjer med skæl, var jeg nødt til at prøve den. Jeg er overrasket over... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde længe ledt efter en ekstra god termo drikkedunk og fandt den hos dette firma. Bestilte og ordre leveret efter kun to dage. Den var pakket super lækkert og med personlig hilsen, ekstra plus at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes de sender hurtig og hvis jeg har spørgsmål eller råd ift et produkt, så svare de hurtig på fx Instagram. Jeg har købt kaffefilter som jeg er meget tilfreds med, deres deo på dåse med bomuld... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Internetladen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Hurtig klargøring af ordre

Altid en fornøjelse at handle med de skønneste mennesker. Varerne ligger nærmest klar ude i postkassen, før end bestillingen er afsluttet.

25. Juli 2025

Hej Ann,

Tusind tak 💚 Det gør mig så glad at høre! Så dejligt at varen når frem hurtigt og at oplevelsen føles nem og hyggelig 😊

Med venlig hilsen

Virkelige gode produkter

Virkelige gode produkter - og så helt naturlige produkter. Til gavn for en selv og naturen

28. Juli 2025

Hej Randi,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌿

Det betyder virkelig meget, at du lægger mærke til kvaliteten – det er netop dét, vi brænder for 💚 Tak fordi du støtter op om det!

Hej Camilla,

Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder virkelig meget! Jeg er så glad for, at både produkterne og leveringen har levet op til dine forventninger. Det er lige præcis den oplevelse, jeg håber alle får 💚

Super

Super. Jeg handler gerne her igen.

11. Juli 2025

Hej Bettina,

Hvor er det skønt at høre – vi glæder os allerede til næste gang 😊 Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god og hurtig service og lækre…

Altid god og hurtig service og lækre produkter

11. Juli 2025

Hej,

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak for dine ord og for at vende tilbage til os igen og igen 🙏 Det er en fornøjelse at sende afsted til dig!

Hej Christine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at både produkt og levering har levet op til dine forventninger 💚 Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at skrive – tak!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Som altid super god kundeservice

Som altid super god kundeservice og lækre miljøbevidste produkter til fine priser. Vi mangler stadig lidt småting, for at vi kan lave alle vores indkøb til badeværelse mm, der :) Feks plaster eller tandpasta der ikke skal tygges (vi har nogle børn der ikke kan tygge selv)
Men der skal også være tid til at opbygge en god solid forretning jo ;D

4. Juli 2025

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din søde og støttende anmeldelse – den varmer! 💚 Vi elsker at høre, at du er glad for både kundeservice og produkterne. Og tak for input! Vi har nogle faste favoritter i sortimentet, mens andre produkter skiftes ud løbende for at gøre plads til nye spændende varer, så det er dejligt at få idéer fra jer, der bruger produkterne i hverdagen. Måske kommer der noget børnevenligt på hylderne snart 😉

Gode lækre produkter

Conscious har lige det man kan have brug for, og helt uden plastik.
Lækre produkter, med mild duft

15. Juli 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din søde anmeldelse 💚

Vi bliver så glade for at høre, at du finder det, du har brug for – og at det kan være helt uden plastik. Og dejligt, at du også sætter pris på de milde dufte 🌿

Tak fordi du handler hos os – det betyder virkelig meget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virksomhed med et fint miljøhjerte

Jeg har handlet flere gange hos Conscious, og det vil jeg fortsætte med.
En virksomhed med hjertet det rette sted, gode produkter, skånsomme for miljøet, og masser af gode tips til anvendelse på Instagram.
God service og hurtig levering.

5. Juli 2025

Hej Anna,

Din anmeldelse rammer lige i hjertet – tusind tak for de smukke ord 💚

Vi gør os virkelig umage for at finde produkter, der giver mening, så det er fantastisk at høre, at det mærkes.

Tak fordi du følger med og handler hos os igen og igen – kunder som dig, der gør det hele værd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig og hurtig betjening.

Personlig og hurtig betjening.

4. Juli 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder meget for os! Tak fordi du handler hos os 🌿

Hej Jimmy,

Hvor er det bare dejligt at høre, tusind tak! Vi gør os umage hver eneste dag, så det er fantastisk at få så fin respons.

Tak fordi du handler hos os – og for at tage dig tid til at skrive et par ord 🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og virkelig lækre produkter…

God service og virkelig lækre produkter
Klar anbefaling

2. Juli 2025

Hej Betina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at både servicen og produkterne har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling – den varmer virkelig. 💛

Tiril, sitfter af conscious.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt super og lynhurtig service

Alt super og lynhurtig service - og skønt med en hilsen i pakken, jeg henter i din postkasse♥️ Vi nyder at have lækre produkter, der kun fylder lidt i skuffer og skabe.

26. Juni 2025

Hej Annette,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din søde anmeldelse! 💛 Vi er så glade for, at produkterne passer godt ind hjemme hos jer. Tak fordi du er kunde hos os – det betyder virkelig meget!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

dejlige produkter

dejlige produkter

8. Juni 2025

Hej Jona,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for vores lille virksomhed! Vi er rigtig glade for, at du synes om produkterne 😊

De bedste hilsner,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

3 stjerne pga rykker for anmeldelse…

3 stjerne pga modtaget 2. rykker for anmeldelse før jeg har haft mulighed for at prøve varen af…

6. Juni 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse – og jeg beklager ulejligheden med påmindelserne.

Vores system sender automatisk en anmodning om anmeldelse baseret på et gennemsnit af, hvornår de fleste kunder tager deres produkter i brug. Jeg kan godt se, at det ikke altid passer for alle, og det tager jeg selvfølgelig med i vores overvejelser fremover.

Jeg håber, du bliver rigtig glad for produkterne – og har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid meget velkommen til at skrive ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse at handle hos jer. Jeg glæder mig til at få hængt mine sæbeholdere op. Jeg er vild med jeres shampoobars og det er fantastisk at de ikke fylder noget i feriekufferten.

5. Juni 2025

Hej Lena,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at det igen har været en god oplevelse at handle hos os! Det betyder virkelig meget for os med trofaste kunder som dig 💚

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering

29. Mai 2025

Hej Liselotte,

Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for at høre, at både produkterne og leveringen levede op til forventningerne 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Næsten som en fysisk butik

Næsten som en fysisk butik. Dejligt at mærke, der er mennesker bagved, med en personlig håndskrevet hilsen. Tak for det ;-)

26. Mai 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse – den varmer virkelig meget ❤️

Det er lige præcis den følelse, vi håber at sende med hver eneste pakke: at der står rigtige mennesker bag, som ser og værdsætter hver eneste bestilling.

Så tak for, at du mærkede det – og tak fordi du vælger os!

Altid den bedste service

Det er en kunst at kunne skabe en personlig service igennem en webshop, men det formår Tiril. Har købt varer flere gange og samme gode service hver gang. Personlig hilsen i pakken betyder alt ❤️
Svarer hurtigt på beskeder og er god til tips, tricks og rådgivning.
Stamkunde her, hvert fald 🙋🏼‍♀️

1. Mai 2025

Hej Benedicte,

Ej hvor blev jeg bare glad – og faktisk også lidt rørt – over din anmeldelse ❤️

Det betyder så meget for mig, at din oplevelse er god. Jeg gør mig virkelig umage med hver eneste pakke, og at du lægger mærke til det, det gør hele forskellen!

Tusind tak fordi du kommer igen og igen – det er virkelig noget helt særligt at have dig som stamkunde 🙏🏼

Købte 3 sæbeholdere

Købte 3 sæbeholdere. Super fint lille produkt. Havde lige lidt problemer, men fik hurtig skriftlig hjælp. Hurtig levering.

12. Mai 2025

Hej Anja,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for at tage dig tid til at skrive den 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for sæbeholderne! Vi er rigtig glade for, at du skrev, så vi kunne få løst problemet. Det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på både dine ord og din støtte 💚

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr