Shampooen er overraskende nem at bruge. Jeg valgte den med tea tree oil, og var ærlig talt lidt bekymret for duften, men fordi jeg døjer med skæl, var jeg nødt til at prøve den. Jeg er overrasket over... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde længe ledt efter en ekstra god termo drikkedunk og fandt den hos dette firma. Bestilte og ordre leveret efter kun to dage. Den var pakket super lækkert og med personlig hilsen, ekstra plus at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.
Præstevang 13, 7190, Billund, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg synes de sender hurtig og hvis jeg har spørgsmål eller råd ift et produkt, så svare de hurtig på fx Instagram. Jeg har købt kaffefilter som jeg er meget tilfreds med, deres deo på dåse med bomuld duft - så lækker og holder mig frisk hele dagen.

Antwort von conscious.dk
Jeg har været glad for alt jeg har købt her! Den faste shampoo er den bedste af alle dem jeg har prøvet, marseille sæbe bruger jeg nu til opvask og er så glad for den, at jeg har købt 2 til. Der er god produktinformation og hurtig levering 👍

Antwort von conscious.dk
Super lækre produkter. Jeres sæber er virkelig lækre og gode i håret. Og rigtig god kundeservice. Svarer hurtigt og hjælper ved spørgsmål eller udfordringer. Jeg er kæmpe fan 🤩😍

Antwort von conscious.dk
Lynhurtig behandling af bestillingen og levering og fine produkter, tak for det 😊! Jeg fandt jer, fordi jeg søgte på produkter, jeg savnede hos de store bæredygtighedsforhandlere.

Antwort von conscious.dk
Fint lille firma med god service og lækre varer. Jeg kigger helt sikkert forbi igen 💚

Antwort von conscious.dk
God information om hvorledes de forskellige produkter anvendes (især meget oplysende om rengøring)

Antwort von conscious.dk
Fine miljørigtige produkter og god service.

Antwort von conscious.dk
Meget fine produkter - og hurtig levering
Fineste kundeservice med hurtigt svar

Antwort von conscious.dk
God website, let at finde rundt og bestille. Mange gode varer, MEN shampoobaren er ikke god. Den er nærmest som en slibesten. Det er ikke godt for mit hår!

Antwort von conscious.dk
Gode produkter og hurtig levering
Håber en dag det bliver lidt billigere 🙂

Antwort von conscious.dk
The product is easy to use and reduces packaging, but its chemical sustainability is weak. The relatively high dosing, combined with a very high surfactant content, results in a high chemical load per wash. The lack of water-softening builders and the addition of fragrances further undermine both environmental and allergy performance. Overall, this does not appear to be a more sustainable alternative to eco- and allergy-labelled dishwasher tablets.

Antwort von conscious.dk
I er bare lynhurtige til at få sendt jeres ordre afsted. Mega lækkert - Tak - god jul🎄

Antwort von conscious.dk
Varene leveres hurtigt , shampoo, balsam og sæbebar dufter dejligt
Shampoo kan smuldre , men virker alligevel i små stykker og skummer så nemt - suppleret med balsam bar, føles mit hår blødt og fyldigt efter en hårvask
Og så fylder det hele meget mindre i mit lille badeværelse i forhold til konventionelle shampoo plastflasker :)

Antwort von conscious.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.