Connox har solgt et UMBRA sofabord i ringe kvalitet. Bordet er revnet og Connox kvitterer med at tilbyde 25% refusion. Alternativt vil de have, jeg sender bordet retur på samme måde, som jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Varerne blev afsendt samme dag, jeg bestilte. De var på lager. Var fremme 2 dage efter i god stand. Helt tilfredsstillende købsoplevelse! Jeg havde nogle vanskeligheder med at betale, men det skyldt... Mehr ansehen
Super kundebetjening. Svarer promte. Havde bestilt nogle bordben som der desværre var lidt lang ventetid på grundet corona. Ting der lidt er ude af virksomhedens hænder. Derfor valgte jeg at få penge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en vare som alle andre hjemmesider havde udsolgt. Connox.dk havde to på lager så jeg bestilte en torsdag aften. Der var ca. 4 hverdages levering + eventuelt cocona forsinkelse. Jeg modtog all... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Deutschland
Alternativt vil de have, jeg sender bordet retur på samme måde, som jeg modtog det.
Bordet er tungt, uhåndterbart og umuligt at sende med posten. Meget primitiv kundeservice.
Opdatering:
Efter denne klage har Connox sendt mig en mindre papkasse, de vil have jeg returnerer bordet i. Papkassen er dog væsentligt mindre end bordet. Da jeg gør kundeservice opmærksom på det, afviser de at hjælpe med en løsning. Connox tager ikke ansvar.

Antwort von Connox
Jeg vil skrive fordi jeg er så glad for kvaliteten af varerne jeg modtog i dag. Jeg købte de samme produkter fra et andet firma før og jeg havde følte at de sendte nogle ‘rejected’ 'fejllavede' varer til mig og havde så sendt dem retur og købe de samme fra Connox i stedet for. Nu at jeg så kvaliteten af produkterne fra jer, og kunne sammenligne dem fra dem, jeg fik af det andet firma, blev jeg bekræftet at jeg ikke fik, hvad jeg har betalt for fra det andet firma (Nordicnest). Så tusind tak for I sælger varer med god kvalitet og jeg køber gerne igen fra jer.

Antwort von Connox
Bestilte en Dot skammel, som de havde på lager, modtog den tre dage senere, kan anbefales

Antwort von Connox
Jeg havde bestillt nogle flotte krus. Desværre opdagede jeg sent, at et var revnet.
Det bliver byttet - nyt krus er på vej. Tak.

Antwort von Connox
Super pris. Der var lidt uklarheder omkring leveringstiden, men det blev afklaret.

Antwort von Connox
Jeg bestilte nogle puder og modtog kort efter en forkert vare og der krævede en del både skriftlig- og mundtlig korrespondance at få rette op på fejlen og ventetid på den rigtige vare. Dernæst var det åbenbart mit problem at sørge for få returneret den forkerte vare (printe, udfylde div. formularer, pakke og aflevere pakken). I denne proces, fik jeg både en rykker for betaling af ordren (selvom pengene jo blev hævet ved bestilling) og en rykker på for ikke at have returneret den forkerte vare (selvom jeg havde aftale med kundeservice at returnere varen efter hjemkomst fra ferie). Den fejlagtigt fremsendte vare havde en værdi på ca. 300 kr og det havde da klædt virksomheden at lade mig beholde den og lade mig slippet for bøvlet. Det er jo trods alt helt igennem deres fejl. Jeg sender pakken i dag, også finder jeg nok nogle andre at handle med fremover.
Edit: Jeg har den 23/10 igen modtaget en rykker for en ordre, der er betalt i juli måned. Det er så irriterende, at det skal blive mit problem, at de ikke har styr på deres processer.

Antwort von Connox
Det er ikke tit jeg skriver en anmeldelse. Her vil jeg dog gerne slå et slag for en god oplevelse.
Jeg var lidt nervøs da jeg så hvor mange der har givet én stjerne men tænkte at jeg ville give det et skud.
Jeg bestilte mine varer og de blev leveret på en lille uge, ca. 3-4 hverdage. Intet at klage over der. Det bestilte levede fint op til forventningerne. Samtidig modtog jeg løbende mails med status på forsendelsen.
Min eneste anke er, at man selv skal være opmærksom på, at forhandleren er tysk og varerne sendes derfra - hvorfor levering kan tage lidt længere tid. Det måtte gerne fremgå af deres hjemmeside.

Antwort von Connox
Bestilte et bord den 25 april, og connox oplyser at produktet er på lager inden for 1-2 uger. Har siden da dagligt modtaget en email med at ordren er forsinket da de ikke kan komme i forbindelse med producenten.
Jeg syntes at det lød ekstremt underligt, så jeg tog kontakt til producenten af bordet som svarede inden for 2 timer, at de har masser af produktet på lager og at de undre sig rigtig meget over den besked jeg får fra Connox.
Det er simpelthen bare ikke godt nok! Og som mange andre også skriver så har de nu i over en MÅNED haft alle mine penge for dette bord, uden at noget som helst er afsendt til mig.

Antwort von Connox
Selvom varen var sendt afsted, fik jeg mulighed for at annullere ordren 😍

Antwort von Connox
havde en reklamations sag som hurtigt og professionelt blev taget vare på :-)
en ny tilsvarende vare blev fremsendt, tak

Antwort von Connox
Hurtig respons. Får en ny vare, da den modtaget vare var gået i stykker under forsendelsen.
God og hurtig service.

Antwort von Connox
Jeg var meget nervøs og egentlig også tæt på, ikke at handle her, grundet alle de dårlige anmeldelser. Varen ankom fuldstændig som lovet og var uden fejl eller mangler. Jeg tør godt, at handle der igen.

1. Class service. Support has been extremely helpfull in the process

Antwort von Connox
Venlig og imødekommende person, som løste mit problem omgående.

Antwort von Connox
Jeg må tilslutte mig, at jeg også var lidt betænkelig ved at handle hos Connox grundet de dårlige anmeldelser, men jeg gav det en chance, fordi man desværre ikke kan købe Faye Toogood's møbler i Danmark. Det er jeg glad for, at jeg gjorde! Under hele forløbet var der en løbende, professionel opdatering af min ordre og leveringstid. Længe siden at jeg har følt mig så godt behandlet i en online butik. Kan kun varmt anbefale Connox.dk. Man kan virkelig finde fine ting til gode priser. En fornøjelse. 100%. Tak for en rar og tryg shopping oplevelse :) :) :) & glædelig jul!

Antwort von Connox
Kan kun sige at de har levet op til de forventninger jeg har for en webshop. Gode tilbagemelding, ordre- og forsendelse info. Fik leveret min skraldespand fra Tyskland i løbet af nogle få dage med DHL.

Antwort von Connox
Som en anden bruger skriver, så var jeg tæt på ikke at handle her grundet dårlige anmeldelser.
Jeg har KUN 5+ stjerner tilovers. Det er ærgerligt med de mange dårlige anmeldelser, da produktet kom kort tid efter, at det var bestilt. Der var løbende gode informationer og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger. En GOD oplevelse!

Antwort von Connox
Fik det jeg bestilte, blev informeret sideløbende om levering, levering som de havde beskrevet

Antwort von Connox
Hurtig levering. Uproblematisk returnering. God service; kan anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.